Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οςο για τα τρίτροχα τι να πω...πιςτευω οτι ειναι μια έξυπνη κίνηση για να πουλήσουν οι εταιριες στους κατόχους αυτοκινήτων πιο εύκολα...μιας και προσφέρουν μια πιο ¨ασφαλή ¨ πρόσβαση σε σχεση με τα δίτροχα...ειλικρινά δεν βρίσκω και πολυ νόημα σε ολα αυτά τα υβρίδια...

Sent from my iPad using Tapatalk

Παντως απο 14 χρονων πανω σε μηχανες Ευγενιε, και εχοντας καβαλησει ουκ ολιγα μοντελα, εχω διαπιστωσει οτι με μικρα σκουτερ εχω κινδυνεψει τις λιγοτερες φορες. Κατι σαν ποδηλατο δηλαδη.
Εχω την εντυπωση οτι με τριτροχο τα πραγματα θα ειναι λιγο πιο ασφαλη. Μιλαμε παντα για μετακινησεις μεσα στην πολη και χρηση σαν εργαλειο να κανεις περισσοτερο την δουλεια σου και οχι τοσο το κεφι σου.

Θέλεις ευκινησία μέσα στην πόλη και λιγο εξω απο αυτη περνεις ενα 250αρι και κανεις την δουλειά σου...
μεγκα σκούτερ των 500ιων 800ιων κυβικών και λοιπά μπανιεροειδη ποτε δεν τα κατάλαβα...γιατι
Ουτε εύχρηστα ειναι μιας κια απο ελαχιςτων περιπτωςεων ειναι ποιο άβολα και απο μεγάλες μηχανές...και εν τέλη ουτε μηχανη ειναι...με οτι συνεπάγεται αυτο σε θεση οδήγησης...συμπεριφορά κτλ κτλ...
Απο κοστος στον θεό οπότε ουτε εκει εχει νόημα...

το χειρότερο όλων μεγκα σκούτερ με acrapovic...Χαχαχαχαχαχαχα

Προσωπικά κυκλοφορώ με την Ιταλίδα χοντρουλα μου...χειμώνα καλοκαίρι σε πόλη και εκτος απο αυτη...παρόλα τα κιλά της και σχετικά τον όγκο της τα καταφέρνουμε μια χαρά...καλα ντιλιβερα δεν προ φτάνουμε στην κίνηση αλλα κατα τα αλλα καλα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μην μου βάζετε ιδέες τώρα... Και με ψήνει εδώ και 3 μήνες να μου τη πασάρει... :chinscratch:

Μπάμπη και εγώ λέω να του την τσιμπήσεις!Άσε που θα ξαναγίνεις νεαρούλης,άσε που θα οδηγείς μοτοσυκλέτα και όχι..κάτι σαν μοτοσυκλέτα.Για να μην παρεξηγηθώ,και εγώ οδηγώ ένα gilera nexus 500.

Καλημέρα κ καλή δύναμη.
Σήμερα όλη την ημέρα θα βρίσκομαι στα Ιωάννινα για επαγγελματική υποχρέωση.
Για καφέ στον πεζόδρομο μετά τις 11.00' κανείς από εκεί ψηλά ?

Καλημέρα.

Μπαμπη,οταν πριν ένα χρονο πηγα για test στο GS,βρηκα ένα 60χρονο μηχανοβιο που ειχε ερθει για την ιδια δουλεια και πανω στην κουβεντα μου ειπε ότι οντας γεματος σιδερα απ τα πεσιματα,θα παρει το BMW για το ότι κραταει καλυτερα.
Ειχε δικιο τελικα,τα φρενα της στις στροφες ηταν το κατι άλλο!!!
Λογω χρηματων βεβαια,κρατησα το varadero...

Κυριακο,το TDM δεν δινεται,ειναι καψουρα...

Συμφωνω με τον asotosio και να προσθεσω ότι σκουτερ χωρις γκαζι,ειναι επικινδυνο.

Κωστα,για καφε στην λιμνη και για τσιπουρο στην εισοδο της πολης,στα στρατόπεδα,φετινο κατά προτιμιση και τουλάχιστον 18 γραδα!!!

Καλημερα παιδια!!!

Καλημέρα.

Κυριακο,το TDM δεν δινεται,ειναι καψουρα...

Δυστυχως Παναγιωτη μετα την μετακομιση η δουλεια μου ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου.
Σημερα να φανταστεις ηρθα με τα ποδια σε 32 λεπτα.
Λεω να το καθιερωσω.
Ταξιδια δεν κανω με την μηχανη αντε καμια Χαλκιδα η Λουτρακι.
Οποτε δυστυχως τα πολλα κυβικα ειναι ασυμφορα στην περιπτωση μου.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα παιδια!!!

Δυστυχως Παναγιωτη μετα την μετακομιση η δουλεια μου ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου.
Λεω να το καθιερωσω.
.
άμα το κανεις αυτό και το τηρήσεις απλά θα σωθείς και θα πολλαπλασιάσεις το προσδόκιμο της ζωή σου.

Καλημερα παιδια!!!

Λεω να το καθιερωσω.
Ταξιδια δεν κανω με την μηχανη αντε καμια Χαλκιδα η Λουτρακι.
Οποτε δυστυχως τα πολλα κυβικα ειναι ασυμφορα στην περιπτωση μου.
Καλημερααααα,

το TDM ειναι ενα ψιλοπασπαρτου μοτορι οποτε αν συνυπολογισεις οτι θα το δωσεις λιγα και θα παρεις ενα σκουτερ και με εξτρα χρηματα τοτε ΙΣΩΣ και τα πολλα κυβικα να ειναι συμφερωντα...για το μια στο τοσο που θα θελησεις να πας Χαλκιδα κτλ...
Τελος παντων γουστα και κεφια ειναι αυτα...απλα σκεψου το καλα...το περπατημα για τετοιες αποστασεις ειναι αριστο...ειδικά για εσενα που θελεις να μπεις σε τριετα... :)

Οσον αφορα το GS αρκετοι φιλοι με GS εχουν δηλωσει...αυτο το μηχανακι εχει κανει μαγκες πολλους...και εννοουσαν τους οδηγους τους...
αυτο για αλλους ειναι καλο για αλλους ειναι κακο...το μοτορι παντως ειναι αριστο...
ΑΝ και ΑΝ πηγαινα ποτε σε BMW συγχρονο (μπρρρ :) ) θα πηγαινα στο RT...που το εχω ταξιδεψει και απλα ειναι μαγικο χαλι...με αρκετο γκαζι...γενικά δεν ειμαι λατρης των ον-οφφ...

Θελω να το καθιερωσω παιδια.

Ειναι η Δευτερη φορα μεσα στην εβδομαδα που το κανω και ειναι πολυ καλο.

Μπαμπη BMW να παρεις. Για δες...

C650Sport_outdoor_motive_image_1920x1080_02.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο τα μπεμβεδακια αυτη που μου αρεσει καιρο τωρα ειναι αυτη Ευγενιε.

13-bmw-f800gt-1.jpg

Θελω να το καθιερωσω παιδια.

[/COLOR]Απο τα μπεμβεδακια αυτη που μου αρεσει καιρο τωρα ειναι αυτη Ευγενιε.

13-bmw-f800gt-1.jpg

Εγω ΑΝ ποτε πηγαινα σε BMW (μπρρρρρ) τοτε θα πηγαινα σε κατι τετοιο...
BMW-R80-Cafe-Racer-1.jpg

Αν και δεν με βλεπω να ξεστατιζω απο την λατρεια μου στις Ιταλιδες...

moto-guzzi-cafe-racer.jpg

451fc7314e0d83930ffbe91562703d53.jpg

και οταν μεγαλωσω λιγο ακομα και αυτα φθηνηνουν σαν μεταχειρισμενα...τοτε θα παρω ενα ταξιδιαρικο...
cali-eldorado-img4.jpg

Σαν κυριο μεσο μεταφορας δικης μου θα παραμεινει η χοντρουλα μου...που με παει παντου με καθε καιρο...καθε μερα (αν και τον τελευταιο χρονο λογο ταξδιιων την εχω παραμελισει πολυ)
moto-guzzi-breva-1100-abs-2009-14.jpg

:BDGBGDB55:

Μηχανόβιοι καλημέρα από τα παγωμένα Ιωάννινα (μόλις 4 βαθμ.).
Καφεδάκι, εκμεκ καταΐφι κ AvClub στο υπέροχο Cafe Maison στον πεζόδρομο.