Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα μαστορια, με πλακωσε το στρωμα σημερα!

Μπαινει σιγα σιγα και ο χειμωνας, 0 βαθμοι σημερα εδω και ψιλοχιονιζει. Σκεφτομαι να φορεσω το θερμαινομενο παλτουδακι της bosch :))

Μιχαλη επιβαλετε...
φορεσε το οσο προλαβαινεις εκει στα βορεια γιατι Αθηνα εχει περιορισμενη χρηση...

Καλημέρα Μιχάλη ...εκτός από μπουφάν πήρες και παλτό Bosch ???:flipout:

χαχαχχα, κοντο πανωφορι bosch πηρα, για να χρησιμοποιησουμε την πλουσια Ελληνικη γλωσσα. Ουτε παλτο ουτε μπουφαν :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχαλη επιβαλετε...
φορεσε το οσο προλαβαινεις εκει στα βορεια γιατι Αθηνα εχει περιορισμενη χρηση...

Exεις ενα δικιο καθως στο ορεινο Χαλανδρι οι θερμοκρασιες ειναι ηπιες τον χειμωνα.
Ομως για διαδρομες σπιτι-λιντλ με το σκουτερακι δεν θα ειναι καθολου ασχημο! :))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα.

Μπαμπη,οταν πριν ένα χρονο πηγα για test στο GS,βρηκα ένα 60χρονο μηχανοβιο που ειχε ερθει για την ιδια δουλεια και πανω στην κουβεντα μου ειπε ότι οντας γεματος σιδερα απ τα πεσιματα,θα παρει το BMW για το ότι κραταει καλυτερα.
Ειχε δικιο τελικα,τα φρενα της στις στροφες ηταν το κατι άλλο!!!
Λογω χρηματων βεβαια,κρατησα το varadero...

Κυριακο,το TDM δεν δινεται,ειναι καψουρα...

Συμφωνω με τον asotosio και να προσθεσω ότι σκουτερ χωρις γκαζι,ειναι επικινδυνο.

Κωστα,για καφε στην λιμνη και για τσιπουρο στην εισοδο της πολης,στα στρατόπεδα,φετινο κατά προτιμιση και τουλάχιστον 18 γραδα!!!

Πάνο, προς το παρόν με βλέπω να μένω με το Beverly.
Πήγε ο δικός μου για test ride με το ΧR1000 και γύρισε ερωτευμένος... με το δικο του... GS1200 :flipout:
Ευτυχώς, μου λέει, που έκανα το test...
Όταν είχε το Vstrom το έπαιρνα συνέχεια, μου άρεσε πολύ. Τη GS τη βλέπω και τη φοβάμαι.
Κι αυτός μου λέει τα ίδια μ´ εσάς όμως, οτι με τόσο χαμηλό κέντρο βάρος η GS είναι παιχνιδάκι στο οδήγημα.

Μπαμπη,αυτα είναι τα καλα με τους γιους!

Εγω με τις κορες,τι να ανταλλαξω!

Από περιποιηση όμως,δεν το συζητω!

Κυριακο,μετα τα 50 το περπατημα,που αρχιζει να ανεβαινει η γλυκοζιομενη...:flipout:

Κωστα,στην Ελβετια της Ελλαδας εισαι!:flipout:

Και δεν είμαι τοπικιστης...τοπικιστης για μενα είναι αυτος που πιστευει ότι ο τοπος του,ειναι ομορφότερος απ τα Γιάννενα...:flipout:

Κουκλα η ιταλιδα!:SFGSFGSF:

Kαλημερα μαστορια, με πλακωσε το στρωμα σημερα!

Μπαινει σιγα σιγα και ο χειμωνας, 0 βαθμοι σημερα εδω και ψιλοχιονιζει. Σκεφτομαι να φορεσω το θερμαινομενο παλτουδακι της bosch :))
Μιχάλη τι έγινε στρώμα και από πάνω και από κάτω;

Ποια θερμαινομενα στρωματα? Με σεντονακι κοιμαμαι ακομα!
Στο δυαρακι, εχω ανοιχτα παραθυρα ολο το χειμωνα και κυκλοφορω με εσωρουχα εργασιας lidl καθως η ζεστη μεσα ειναι αφορητη!
Οπως εχω ξαναγραψει τα καλοριφερ και το ζεστο νερο του μπανιου/κουζινας εδω παρεχονται επι 24ωρου βασεως απο δικτυο ζεστου νερου του δημου (δεν υπαρχει καυστηρας στα block).
Το εργοστασιο ζεστου νερου στο προαστιο που μενω ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου... Βαλαμε και εξωτερικο κελυφος μονωσης πριν λιγα χρονια:)))

Ποια θερμαινομενα στρωματα? Με σεντονακι κοιμαμαι ακομα!
Στο δυαρακι, εχω ανοιχτα παραθυρα ολο το χειμωνα και κυκλοφορω με εσωρουχα εργασιας lidl καθως η ζεστη μεσα ειναι αφορητη!
Οπως εχω ξαναγραψει τα καλοριφερ και το ζεστο νερο του μπανιου/κουζινας εδω παρεχονται επι 24ωρου βασεως απο δικτυο ζεστου νερου του δημου (δεν υπαρχει καυστηρας στα block).
Το εργοστασιο ζεστου νερου στο προαστιο που μενω ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου... Βαλαμε και εξωτερικο κελυφος μονωσης πριν λιγα χρονια:)))
Το ξέρω για το ζεστό νερό, το θυμάμαι που το έχεις αναφέρει παλιά. Αλλά να σε πλακώσει και το στρώμα είναι λίγο δύσκολο. :)

ααα..για το αργοπορημενο ξυπνημα ελεγες!
Νομιζω οτι οφειλεται στην αλλαγη του βαρομετρικου καθως χιονιζε το πρωι και ισως στην ξεγυρισμενη μακαροναδα που εφαγα αργα :))

ααα..για το αργοπορημενο ξυπνημα ελεγες!
Νομιζω οτι οφειλεται στην αλλαγη του βαρομετρικου καθως χιονιζε το πρωι και ισως στην ξεγυρισμενη μακαροναδα που εφαγα αργα :))

Τι ειναι αυτο το βαρομετρικο, εππηρεαζει τη διαθεση, τον υπνο, τον ξυπνιο...

Να σου το αναλύσω, στο στρώμα επάνω κοιμόμαστε, το πάπλωμα είναι αυτό που μας πλακώνει . χαχαχα

Και δεν είμαι τοπικιστης...τοπικιστης για μενα είναι αυτος που πιστευει ότι ο τοπος του,ειναι ομορφότερος απ τα Γιάννενα...:flipout

Παγουράς Πάνο, έ; :grinning-smiley-043
Ωραίοι άνθρωποι οι Ηπειρώτες... Κι εμείς "κοντοχωριανοί" είμαστε αλλά όσο κατεβαίνεις προς τα Νότια... :flipout:

Αν και δεν με βλεπω να ξεστατιζω απο την λατρεια μου στις Ιταλιδες...

moto-guzzi-cafe-racer.jpg

451fc7314e0d83930ffbe91562703d53.jpg

και οταν μεγαλωσω λιγο ακομα και αυτα φθηνηνουν σαν μεταχειρισμενα...τοτε θα παρω ενα ταξιδιαρικο...
cali-eldorado-img4.jpg

Σαν κυριο μεσο μεταφορας δικης μου θα παραμεινει η χοντρουλα μου...που με παει παντου με καθε καιρο...καθε μερα (αν και τον τελευταιο χρονο λογο ταξδιιων την εχω παραμελισει πολυ)
moto-guzzi-breva-1100-abs-2009-14.jpg

:BDGBGDB55:

+1000 Ευγένιε, τι μου θύμησες !
Moto Guzzi V90 αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Εφηβικό ανεκπλήρωτο όνειρο !
Ελπίζω κάποτε σε μια Harley

Sent from my iPad using Tapatalk