Και μετά για σούπα Κώστα στο Φύσα-Ρούφα !!!![]()
Καλημέρα Μιχάλη ...εκτός από μπουφάν πήρες και παλτό Bosch ???![]()
Μιχαλη επιβαλετε...
φορεσε το οσο προλαβαινεις εκει στα βορεια γιατι Αθηνα εχει περιορισμενη χρηση...
Καλημέρα.
Μπαμπη,οταν πριν ένα χρονο πηγα για test στο GS,βρηκα ένα 60χρονο μηχανοβιο που ειχε ερθει για την ιδια δουλεια και πανω στην κουβεντα μου ειπε ότι οντας γεματος σιδερα απ τα πεσιματα,θα παρει το BMW για το ότι κραταει καλυτερα.
Ειχε δικιο τελικα,τα φρενα της στις στροφες ηταν το κατι άλλο!!!
Λογω χρηματων βεβαια,κρατησα το varadero...
Κυριακο,το TDM δεν δινεται,ειναι καψουρα...
Συμφωνω με τον asotosio και να προσθεσω ότι σκουτερ χωρις γκαζι,ειναι επικινδυνο.
Κωστα,για καφε στην λιμνη και για τσιπουρο στην εισοδο της πολης,στα στρατόπεδα,φετινο κατά προτιμιση και τουλάχιστον 18 γραδα!!!
Μιχάλη τι έγινε στρώμα και από πάνω και από κάτω;Kαλημερα μαστορια, με πλακωσε το στρωμα σημερα!
Μπαινει σιγα σιγα και ο χειμωνας, 0 βαθμοι σημερα εδω και ψιλοχιονιζει. Σκεφτομαι να φορεσω το θερμαινομενο παλτουδακι της bosch)
Το ξέρω για το ζεστό νερό, το θυμάμαι που το έχεις αναφέρει παλιά. Αλλά να σε πλακώσει και το στρώμα είναι λίγο δύσκολο.Ποια θερμαινομενα στρωματα? Με σεντονακι κοιμαμαι ακομα!
Στο δυαρακι, εχω ανοιχτα παραθυρα ολο το χειμωνα και κυκλοφορω με εσωρουχα εργασιας lidl καθως η ζεστη μεσα ειναι αφορητη!
Οπως εχω ξαναγραψει τα καλοριφερ και το ζεστο νερο του μπανιου/κουζινας εδω παρεχονται επι 24ωρου βασεως απο δικτυο ζεστου νερου του δημου (δεν υπαρχει καυστηρας στα block).
Το εργοστασιο ζεστου νερου στο προαστιο που μενω ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου... Βαλαμε και εξωτερικο κελυφος μονωσης πριν λιγα χρονια))
ααα..για το αργοπορημενο ξυπνημα ελεγες!
Νομιζω οτι οφειλεται στην αλλαγη του βαρομετρικου καθως χιονιζε το πρωι και ισως στην ξεγυρισμενη μακαροναδα που εφαγα αργα)
Και δεν είμαι τοπικιστης...τοπικιστης για μενα είναι αυτος που πιστευει ότι ο τοπος του,ειναι ομορφότερος απ τα Γιάννενα...:flipout
Αν και δεν με βλεπω να ξεστατιζω απο την λατρεια μου στις Ιταλιδες...
![]()
![]()
και οταν μεγαλωσω λιγο ακομα και αυτα φθηνηνουν σαν μεταχειρισμενα...τοτε θα παρω ενα ταξιδιαρικο...
![]()
Σαν κυριο μεσο μεταφορας δικης μου θα παραμεινει η χοντρουλα μου...που με παει παντου με καθε καιρο...καθε μερα (αν και τον τελευταιο χρονο λογο ταξδιιων την εχω παραμελισει πολυ)
![]()
:BDGBGDB55:

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.