Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θα αλλάξουμε ποτέ!

Εδώ έλεγε στον πατέρα μου ένας ντόπιος επιχειρηματίας ότι αυτός και οι υπάλληλοι του έχουν ίδια αυτοκίνητα...
Πως μπορεί δηλαδή κάποιος που κάνει τζίρους μερικών εκατομμυρίων ευρώ να έχει το ίδιο αυτοκίνητο (σχεδόν) με έναν υπάλληλο που βγάζει κάτω από 800 ευρώ τον μήνα.
Η νοοτροπία μας είναι και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι όλα τα πράγματα δεν είναι για όλους!

Καλημέρες και καλοτάξιδο στον Μιχάλη.
Πολύ ωραία επιλογή που εκτός από ομορφιά έχει και οικονομικό κινητήρα.

Μιχάλη τις καλύτερες ευχές μου για το εργαλείο !!!
-bye-

"Ευχη γονιου αγορασε και στο βουνο ανεβα", μου ελεγε η γιαγια μου :)) -bye-

Eυχαριστω παρα πολυ συναδελφοι! Η παραλαβη θα γινει αυριο.
Σημερα αναχωρω δια την αλλοδαπην και επιστρεφω πλεον μονιμα σε ενα μηνα.

Καλημερα σε ολους!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μιχάλη καλό ταξίδι,καί εύχομαι όλα νά πάνε καλά.

Δημήτρη, χαίρομαι να σε διαβάζω...
Είσαι ο ευθυμογράφος του φόρουμ...:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

+1
Καί εγώ τά ίδια,ο Δημήτρης τά αναφέρει τόσο παραστατικά πού μέ γύρισε πίσω 22 χρόνια (πώς περνάνε σάν νερό) πού από τό Fiat 127 πού είχα πήγα στό WV Polo καί νόμιζα ότι οδηγούσα Ferrari από οδική συμπεριφορά εννοώ.
Απο έξοδα τό Fiat 127 μοντέλο 1975 γάρ είχε παραπάνω γιατί κάθε 1-2 μήνες ήμουν στά συνεργεία πάντος,ενώ μέ τό Polo μιά φορά τόν χρόνο τό Service.

Αν και ειμαι ευχαριστημενος απο το diy tablesaw με αναποδο gks190, αμα δειτε πουθενα καμια προσφορα black friday στο dw745 σφυριξτε!
Θελω επιπλεον υψος κοπης.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αλλα διαβαζω σε αλλο σημειο....

Για τα μπαταριας μιλαω στο αλλο σημειο, αυτα αφορα η εκει κουβεντα. Απο ηλεκτρικα τα αναγνωριζω και εχω και μερικα κιτρινα. Και το συγκεκριμενο dewalt, εχει ονομα και το αναγνωριζω.

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ πολλα στις Κατερινες, όσοι έχετε στην οικογένεια.

Sent from my iPad using Tapatalk