Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα...

Καλα τι ξεφτιλα ειναι αυτη στα public.

Smartphones, tablet, laptop, και τηλεορασεις μονο απο το καταστημα διαθεσιμες?
Οπα ρε φιλε, τι black friday μου τσαμπουνας πρωτη μουρη στο site? Nα παρω ποντικι απο 10 ευρω στα 8? η βιβλιο απο 15 σε 10?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα...

Καλα τι ξεφτιλα ειναι αυτη στα public.

Smartphones, tablet, laptop, και τηλεορασεις μονο απο το καταστημα διαθεσιμες?
Οπα ρε φιλε, τι black friday μου τσαμπουνας πρωτη μουρη στο site? Nα παρω ποντικι απο 10 ευρω στα 8? η βιβλιο απο 15 σε 10?

+1000
Εδώ κολλάει το "Όλα τα 'χε η Μαριωρή, ο φερετζές τής έλειπε"...
Είναι όντως ξεφτίλες, όχι μόνο στο κατάστημα αλλά στο συγκεκριμένο κατάστημα, δηλαδή το κάθε κατάστημα θα ξεπουλάει ότι του έχει μείνει...(PUBLIC)

Που μπορω να δω αν ενα προιον που θελω στο public υπαρχει σε καταστημα που θελω; Πηγαινω στο δες που ειναι διαθεσιμο και απλα μου βγαζει ολα τα κατατηματα... Το τηλεφωνικο κεντρο ουτε για πλακα...

Σφαγη εγινε παντως στο πλαισιο και public για το xbox one τουλαχιστον 100 κατω απο τα σκρουτζομαγαζα....

Last edited:
Λοιπον . Πηγα, ειδα και εφυγα. Ηταν απιστευτο αυτο που γινοταν στα ταμεια. που να ειχε γινει κανενα BF με πραγματικες εκπτωσεις εξωτερικου.
Διπλα ηταν το Leroy. Παρκινγκ με την πρωτη. Τσιμπησα σαν κυριος ενα τρυπανι μεντεσεδων 20mm της wolfcraft , πληρωσα στα σχεδον αδεια ταμεια και εφυγα . 5 λεπτα. Αργησα γιατι το διλλημα ηταν αν θα επαιρνα αυτο ή ενα φτερου της bosch στα μισα χρηματα. :P

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλό Σαβατοκύριακο σέ όλους.

Καλο ΣΚ αρχοντες του φορουμ!
Την αλλη βδομαδα εδω εχουμε αργιες στις 30 και 1 του μηνος. Μπαινει ευχαριστα ο Δεκεμβριος σιγα σιγα!