Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

1.Αν εχεις τον αξονα ζεστανετε με εναν αναπτηρα μεχρι να λυωσει και κολατο αμεσος στο κουτι
2.Αν δεν τον εχεις αγοραζεις ενα κουτι τον κοβεις απο την βαση και κανεις το 1
3. Καρφωνεις ενα καρφι στο κεντρο απο το καπακι και μετα στο κεντρο του κουτιου αφου εχεις διευθετησει τα καλωδια μακρια απο το κεντρο

Αντί για καρφί μπορείς να βάλεις και μακρυά ξυλόβιδα τόση που να πιάσει λίγο την πλάτη του κουτιού.

Ερώτηση: στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού, έχω ένα τετράγωνο κουτί διακλαδώσεως, στο οποίο έχει σπάσει ο κεντρικός άξονας, και δεν μπαίνει το καπάκι.
Υπάρχει κάποιος ανταλλακτικός άξονας να του βάλω;

Υπάρχουν καπάκια με αγγιστρα περιμετρικά για τις περιπτώσεις αυτές. Επίσης, δες αν στις γωνίες του κουτιού έχει μικρές τρύπες (τα τετράγωνα κουτιά συνήθως έχουν) . Αν υπάρχουν, μπορείς να βάλεις το καπάκι βιδωτό, με ψιλες λαμαρινοβιδες ή νοβοπανοβιδες

Κυρ,ειναι τα πατωματα των δυο δωματιων στα ισα τους η εχεις διαφορα;;
Στα ίσα τους είναι Νίκο και έχουν και το ίδιο χρώμα μάρμαρο φίλε ευτυχώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα στην παρέα!!!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μακαρι νικητης να βγει μελος του φορουμ!!!που ψηφιζουμε να στηριξουμε τους συμφορουμιτες μας;;προταση για τον επομενο διαγωνισμο να κανουμε μια ομαδικη κατασκευη και να την δωρισουμε μετα σε εναν κοινοφελη οργανισμο σαν avclub.τι λετε;

Ωραια κυριακο κανονισε την επομενη μαστοροσυναξη για λεπτομεριες-προτασης.

Ωραία ιδέα Βασίλη.. Θα μπορούσαμε και εκτός διαγωνισμού να κάνουμε κάτι τέτοιο..

Παιδια εχει κανεις σας ηλεκτρικο παλαγκο?
Σαν αυτο δλδ.
63020-800x800.jpg

Χρειαζομαι ενα για μια μερα να κατεβασω τις σακουλες με τα μπαζα απο τον δευτερο οροφο στο ισογειο.
60 σακουλες θα μου φανε τα ποδια να τις κατεβασω. Ενω με αυτο θα γινει η δουλεια στο μπαμ.

Προσωπικα οταν χρειαστηκε να κανω τετοια δουλεια και εγω απο τον δευτερο το εκανα manual παλαγκο...

Παιδια εχει κανεις σας ηλεκτρικο παλαγκο?
Σαν αυτο δλδ.
63020-800x800.jpg

Χρειαζομαι ενα για μια μερα να κατεβασω τις σακουλες με τα μπαζα απο τον δευτερο οροφο στο ισογειο.
60 σακουλες θα μου φανε τα ποδια να τις κατεβασω. Ενω με αυτο θα γινει η δουλεια στο μπαμ.

Μπορεί να φέρει το Lidl την επόμενη εβδομάδα, δες το Ιταλικό

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=623

Έχω της Einhell, με αυτό ανεβάζω το πέλλετ στη ταράτσα. Και ότι άλλο είναι για ανέβασμα ή κατέβασμα. Υπ' όψιν θέλει βραχίωνα. Πολύ καλή στήριξη.

Μετά που θα τα πας Κυριάκο ??? Θα νοικιάσεις κάδο ???
Αν ναι κοίταξε μήπως μπορείς να τα σουτάρεις κατευθείαν στον κάδο από ψηλά αφού είναι σε σακούλες.