Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, μπορεί να γίνει κρεμαστό και να αιωρείται, περίπου σαν κούνια με δέσιμο στις τέσερις γωνίες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό είναι αρκετά πιο πολύπλοκο και χρειάζεται και ισχυρό μηχανάκι για τη ροή αέρα.

Πολύ ισχυρό δεν χρειάζεται γιατί θα παρασύρει και τις ελιές ...

=> φυσητήρας

Ωραία, έχω δεί κάτι μοτεράκια την Αθηνάς γύρω στα 50 που θα είναι ταμάμ γί αυτή τη δουλειά.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Και πολλα λες...

Περασα απο τον Παναγιωτη Panava σημερα μια επισκεψη και βγαλαμε και μια φωτο στον χωρο εργασιαςτου με την πανεμορφη θεα πισω!!!
DSC_1404-1.jpg

Last edited:

Ωραία θέα καταπράσινο τοπίο λόγο εποχής.
Ετοιμοπόλεμος ο Παναγιώτης μέ στολή εργασίας και τά εργαλεία παρα-πόδας !!!!! :SFGSFGSF:
Νά υποθέσω ότι θά μεταφερθεί το παλάγκο πρός Νέο Κόσμο ?

Και πολλα λες...

Περασα απο τον Παναγιωτη Panava σημερα μια επισκεψη και βγαλαμε και μια φωτο στον χωρο εργασιαςτου με την πανεμορφη θεα πισω!!!
View attachment 121592

Προς στιγμην νομιζα πως ειχατε ψησταρια εμπρος...:FSGSFGS4:
Πολυ ωραια φωτογραφια, εχει κατι θετικο μεσα της!

Γεια σας μαστορια !κυριακο που ειναι η φορμα σου;

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Προς στιγμην νομιζα πως ειχατε ψησταρια εμπρος...:FSGSFGS4:
Πολυ ωραια φωτογραφια, εχει κατι θετικο μεσα της!

Κυριάκο τι λες, να ψήσουμε;

Χαχαχαχα!!!!
Στα πέντε λεπτά που είχα στην διάθεση μου από την δουλειά το μόνο που θα προλαβαίνεις να ψηθεί είναι κανένα τοστ...
Χαχαχαχα
Πολύ καλή ιδέα παιδιά για μελλοντική συνάντηση με ψήσιμο!!!

Ποια εταιρεία έχει τέτοια τιμολογιακή πολιτική ?

Και σε ποια τιμή αναφέρεσαι, στην τιμή αντιπροσωπείας, στην τιμή μεταπωλητή, στην εργοστασιακή, στην λιανική, στην τιμή προ φόρων ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο πεθερός μου έχει φτιάξει κόσκινο και το έχει χρησιμοποιήσει ...

Καμία εταιρία δεν χρησιμοποιεί αυτήν την τιμολογιακή πολιτική (...θυσία στον Μολώχ του κέρδους) γιατί όμως να μην την εφαρμόσει πρώτη η Bosch, όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτό; Σίγουρα μια τέτοια κίνηση δεν θα αποτελούσε ούτε όνειδος ούτε και ντροπή για το brand της εταιρίας αντιθέτως θα την έδινε και πολλά credits, ίσως και να δημιουργούσε και ένα ρεύμα στο οποίο θα αναγκάζονταν να συμπλεύσουν-συμπορευτούν-ανταγωνιστούν και άλλες εταιρίες. Και το λέω αυτό γιατί κατ' εμέ η bosch αποτελεί στον ευρωπαϊκό χάρτη τουλάχιστον, το #1 brand name και κατέχει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις πωλήσεις μιας και σε σχέση με τον ανταγωνισμό (makita, dewalt, κτλ) δεν δραστηριοποιείται αμιγώς στον χώρο του εργαλείου αλλά και σε άλλες τομείς της τεχνολογίας εμπορικών προϊόντων διαφόρων κατηγοριών από μπουζί, διαγνωστικά και εγκεφάλους αυτοκινήτων έως πλυντήρια και σίδερα. Η τιμή στην οποία αναφέρομαι είναι η τελική την οποία ακούει ο πελάτης όπου μέσω της μείωσης της τιμής του προϊόντος προσδοκάς αύξηση των πωλήσεων ακόμα και έναντι του ανταγωνισμού αυξάνοντας κατ´ επέκταση το κέρδος σου.
Αυτό το οποίο τέλος με έχει "σπάσει" εμένα και έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας είναι πως σε καταλόγους-διαφημηστικά φυλλάδια τα οποία έχω στα χέρια μου από το 2006 έως σήμερα στα ίδια προιόντα βλέπω χαρακτηριστική άνοδο στις τιμές χωρίς κατά την άποψη μου ιδιαίτερο λόγο. Στα τελευταία λεγόμενά μου συνηγορεί και η άποψη φίλου αντιπροσώπου ο οποίος μου έχει πει χαρακτηριστικά πως "δεν τους προλαβαίνω" με τις συνεχείς ανατιμήσεις, σε σημείο που επειδή ναι μεν αύξαναν τις τιμές και μείωναν κατά πολύ τα περιθώρια κέρδους του αντιπροσώπου, το εν λόγω κατάστημα να αναγκαστεί να φέρει-αντιπροσωπεύσει στο μαγαζί του και άλλη εταιρία για να συνεχίσει να υφίσταται ως μαγαζί με φυσική παρουσία.

Υ.Γ.#1 Sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά είχα στο ενδιάμεσο τέσσερις διακοπές ρεύματος.

Υ.Γ.#2 It's just an opinion.....nothing more.

Καμία εταιρία δεν χρησιμοποιεί αυτήν την τιμολογιακή πολιτική (...θυσία στον Μολώχ του κέρδους) γιατί όμως να μην την εφαρμόσει πρώτη η Bosch, όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτό; Σίγουρα μια τέτοια κίνηση δεν θα αποτελούσε ούτε όνειδος ούτε και ντροπή για το brand της εταιρίας αντιθέτως θα την έδινε και πολλά credits, ίσως και να δημιουργούσε και ένα ρεύμα στο οποίο θα αναγκάζονταν να συμπλεύσουν-συμπορευτούν-ανταγωνιστούν και άλλες εταιρίες. Και το λέω αυτό γιατί κατ' εμέ η bosch αποτελεί στον ευρωπαϊκό χάρτη τουλάχιστον, το #1 brand name και κατέχει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις πωλήσεις μιας και σε σχέση με τον ανταγωνισμό (makita, dewalt, κτλ) δεν δραστηριοποιείται αμιγώς στον χώρο του εργαλείου αλλά και σε άλλες τομείς της τεχνολογίας εμπορικών προϊόντων διαφόρων κατηγοριών από μπουζί, διαγνωστικά και εγκεφάλους αυτοκινήτων έως πλυντήρια και σίδερα. Η τιμή στην οποία αναφέρομαι είναι η τελική την οποία ακούει ο πελάτης όπου μέσω της μείωσης της τιμής του προϊόντος προσδοκάς αύξηση των πωλήσεων ακόμα και έναντι του ανταγωνισμού αυξάνοντας κατ´ επέκταση το κέρδος σου.
Αυτό το οποίο τέλος με έχει "σπάσει" εμένα και έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας είναι πως σε καταλόγους-διαφημηστικά φυλλάδια τα οποία έχω στα χέρια μου από το 2006 έως σήμερα στα ίδια προιόντα βλέπω χαρακτηριστική άνοδο στις τιμές χωρίς κατά την άποψη μου ιδιαίτερο λόγο. Στα τελευταία λεγόμενά μου συνηγορεί και η άποψη φίλου αντιπροσώπου ο οποίος μου έχει πει χαρακτηριστικά πως "δεν τους προλαβαίνω" με τις συνεχείς ανατιμήσεις, σε σημείο που επειδή ναι μεν αύξαναν τις τιμές και μείωναν κατά πολύ τα περιθώρια κέρδους του αντιπροσώπου, το εν λόγω κατάστημα να αναγκαστεί να φέρει-αντιπροσωπεύσει στο μαγαζί του και άλλη εταιρία για να συνεχίσει να υφίσταται ως μαγαζί με φυσική παρουσία.

Υ.Γ.#1 Sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά είχα στο ενδιάμεσο τέσσερις διακοπές ρεύματος.

Υ.Γ.#2 It's just an opinion.....nothing more.

Πάντως για τις τιμές εδώ φταίει ο εδώ Αντιπρόσωπος και όχι η Bosch.de ... προφανώς έχει "άγνοια" το τι συμβαίνει σε Amazon.de, Ebay.de κλπ όπως "άγνοια" έχουν και αυτοί που αγοράζουν από εδώ στις/έως διπλάσιες, τριπλάσιες τιμές ...

Ενδεικτικά σκέφτομαι να πάρω ένα μπλε φαλτσοπρίονο Bosch το οποίο εδώ πωλείται στα 550-600 ευρώ και έρχεται στο σπίτι μου από Γερμανία με 345 κομπλέ με τα μεταφορικά!
Σκέτη ληστεία για ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Φυσικά στο 90% των εργαλείων παίζουν διαφορές από 30 έως και 50% που λέει και ο Γιάννης. Μόνο αν είσαι επαγγελματίας βγάζοντας το ΦΠΑ και τα έξοδα της επιχείρησης συμφέρει κατά ένα μικρό ποσοστό να το πάρεις από εδώ. Ειδάλλως μακρυά και αγαπημένοι.

Τις προάλλες πήρα μία μπαταρία 10.8V 4.0 Ah στα 35 ευρώ και εδώ κάτω από 70 δεν υπήρχε πουθενά...

Ξέρει κανείς από... τοίχους; Θέλω να βάψω το σαλόνι, και ταυτόχρονα να βελτιώσω και τους τοίχους (που δεν είναι και πολύ καλά τριμμένοι).
Δεν θα το κάνω εγώ, έκλεισα συνεργείο να το τρίψουν, να περάσουν στόκο, και να ξανατρίψουν πριν το βάψουν. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι συμφωνήσαμε να κάνουν το ίδιο και στο ταβάνι, αλλά γνωστός που το συζήτησα μου είπε καλύτερα να τρίψω μόνο το ταβάνι.

Αν κάποιος ξέρει και πει μια γνώμη...

Έχω σπατουλαρει όλο το εξοχικό τοίχους και ταβανια.
Έγιναν όλα γυαλι. Απόλυτα λεία.
Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στο νέο μου σπίτι.
Για ποιο λόγο να μην σπατουλαρεις το ταβάνι?

Μου είπαν "για να αναπνέει". Ότι "μαυρίζει" και μετά πέφτει.

νικολα κορυφαιο εργαλειο αλλα... στον ερασιτεχνη τι παραπανω θα προσφερη απο το συρομενο της parkside
@petasis και γω ολο το σπιτι σπατουλαριστο το εχω τρια χρονια τωρα αν εξαιρεσης την σκονη που θα βγαλει η παρετινα στο τριψιμο το αποτελεσμα ειναι τελειο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

νικολα κορυφαιο εργαλειο αλλα... στον ερασιτεχνη τι παραπανω θα προσφερη απο το συρομενο της parkside
@petasis και γω ολο το σπιτι σπατουλαριστο το εχω τρια χρονια τωρα αν εξαιρεσης την σκονη που θα βγαλει η παρετινα στο τριψιμο το αποτελεσμα ειναι τελειο.

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες Βασίλη. Απλά η τιμή με προσέλκυσε...
Έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά κυρίως πιο μεγάλη μακροζωία.

Μία νυχτερινή λιγούρα ήταν Βασίλη!!! :)