Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα
Έχουν και στα καταστήματα που πουλάνε μονωτικά οικοδομών

Για ricofon μιλας; Εχει και το Praktiker. Δεν ειναι ηχομονωτικο αλλα ηχοαπορροφητικο υλικο. Δηλαδη παγιδευει καποιες συχνοτητες, δεν κοβει τον ηχο.

Ευχαριστώ

Εφτασεεεεεεεεεεεεε.

Λοιπον κανονιστε συναντηση την ερχομενη εβδομαδα!!!!!!

Ηρθε και ο ΜικεΡ απο κρητη να μας παραδωσει τους ταινιολειαντηρες!
Θα ειναι και ο Παυλος εδω απο Βορεια ευκαιρια ειναι!!!!!

Να πάρω καινούριο εργαλείο και να περιμένω, πριν σκίσω το νάυλον, να διαβάσω όλο το manual ???? :drool:

Που έπεσα ρε ..ούστη μου... Σε σπασικλάκια... :flipout:
Ποιο είναι το manual Μπαμπη???
Κατι χαρτια που εχει μεσα το κουτι???

:7SFGSFG::flipout:

Καλημέρα, από κρύο πως πάμε;

Καλημέρα. Τα έκαψες τα ψωμιά σήμερα μάστορα -bye-

Στην Πάτρα χθες το απόγευμα είχε 15 βαθμούς !
Σήμερα (τώρα) έχει ψιλόβροχο & γύρω στους 10-11 βαθμούς. "Μαλακωσιά" για την ώρα.
Μάλλον σας στείλαμε από εκεί την πολύ κακοκαιρία.

καλημέρα από Σέρρες. πολύ νωρίς ξυπνάτε ορισμένοι ρε παιδιά, τα γάλα θα μοιράσετε;-bye-
το γάλα το μοιράζουμε εμείς που έχει ξημερώσει...αυτοί οι αξημέρωτοι είναι στο τμήμα του αρμέγματος χε χε χε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα σε όλους.
καλημέρα Κώστα, εάν θυμάμαι καλά έχεις παραλάβει το
http://www.banggood.com/TH603-Stain...100RH-Thermometer-p-1067987.html?rmmds=search
οι τρύπες στο πλάι που έχει περιμετρικά είναι για τους αισθητήρες που έχει?
εάν ναι, θα παίζει ρόλο στην μέτρηση λες εάν χωνευτεί το όργανο μέσα σε ξύλο?

Σωτήρη καλημέρα. Αυτό πάει κρεμαστό, να εφάπτεται η πλάτη του στον τοίχο, αλλά όχι να είναι καλυμμένες οι περιφερειακές του οπές.

Πίσω έχει ένα ποντεσιόμετρο (+-) που μπορείς να ρυθμίσεις τυχόν αποκλίσεις με ένα άλλο πρότυπο όργανο αν έχεις, αλλά δεν στο συνιστώ να το πειράξεις.

Καλησπέρα σέ όλους.
Ψύχος για 3 μέρες θά έχουμε τίς επόμενες μέρες μέ χιόνια μέσα στήν Αθήνα,αλλά η γνώμη μου είναι όχι καί ιστορικό χιονιά πού παραλένε γιά τό κέντρο τής Αθήνας λές καί θά στρώσει 1 μέτρο χιόνι,θά δούμε τό χιονάκι και άντε τό βράδυ στήν καλύτερη νά έχουμε ελαφρά χιονόστρωση και τήν μέρα θά τό λυώνει δέν θά είναι οι θερμοκρασίες κάτω τών 1,5 -2 C στό κέντρο τών Αθηνών καί νοτιότερα γιά νά τό κρατάει τήν μέρα.
Στά βορεια προάστεια σαφώς καί θά τό στρώσει κανονικά.

Και ένα ωραίο τραγούδι γιά νά είμαστε στό κλίμα τών ημερών

https://www.youtube.com/watch?v=EvDxSW8mzvU

Κρύο... ξεκρύο... Τα μαστόρια δουλεύουν.
Κι όποιος γυρίζει μυρίζει λέει ο λαός.
Έχω σχεδόν ό,τι κατσαβίδι κυκλοφορεί... Oacley όμως δεν είχα ξαναπιάσει ποτέ στο χέρι μου. :grinning-smiley-043

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    175.1 KB · Views: 80
  • image.jpg
    image.jpg
    98.6 KB · Views: 78