Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύχρονοι και περαστικά σας Γιάννη.

Περνάμε φανταστικά..... Πλακωθείτε στα ρακομελα κ το βράδυ ελάτε στο Σεντουκάκι.

Έχεις χάρη που είναι άγαλμα!
Καλή συνέχεια.

Ο παγωμενος αυλωνας και οι θερμοκρασιες (αισθηση ψυχους) σημερα πρωι στην Ευρωπη

Αυριο πρωι θερμοκρασιες στη χωρα μας

Δορυφορικη φωτογραφια σημερα. Νεφοκαλυψη και οπου φαινονται τα χιονια.

how to take screenshots

Ναι Γιώργο στο Ρίον από το μπαλκόνι μου είναι ...κάπου εκεί στη μέση είναι και η γέφυρα που είχε κλείσει για μερικές ώρες.

Τώρα Νίκο να πω ότι είσαι απ τους τυχερούς που βρίσκεσαι εκεί ; όχι μόνο λόγω χιονιού αλλά το ότι κατοικείς μέσα σε κτήμα με δέντρα γύρω-γύρω όπως μπορώ να καταλάβω απ το τοπίο, και όχι σε μεγαλουπόλεις με το σχετικό στριμωξίδι όπως εμείς εδώ.
Πάντως ο πιο πολύς χιονιάς μου φαίνεται κατέβηκε απ τη δική σου μεριά και πήγε Πελοπόννησο γι αυτό έκλεισε και η γέφυρα και η εθνική.
η Αθηνών Λαμίας όπως γνωρίζω είναι καθαρή (μέχρι στιγμής)
Και επειδή εμείς εδώ το χιόνι το βλέπουμε μόνο από φωτογραφίες απόλαυσέ το τουλάχιστον εσύ όσο μπορείς ! -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεκτάριε πολύ κατατοπιστικό το χαρτογράφημά σου. Εδώ στο μπαλκόνι μου πάντως (Πετρούπολη) που μέτρησα απόψε στις 21:00 έδειχνε ακριβώς -0-

και εις αύριον με μπόλικη παγωνιά λοιπόν -bye-

-1 σήμερα το πρωί στην Ραφήνα...το έχει στρώσει όμορφα έξω, και ψιλοχιονίζει τώρα...ευτυχώς χτες το βράδυ όταν είδα το 0 έξω πήγα και άνοιξα λίγο τις εξωτερικές βρύσες και το ζεστό του ηλιακού, σήμερα το πρωί ούτε το νερό μέσα στο λάστιχο δεν έχει παγώσει...

Καλημέρα!!!!
-7.5 ξεκίνησε από εμάς κατά τις 8 το πρωί και τώρα είναι στους -4.
Ευτυχώς δεν έχουμε χιόνι!

Καλημερα, -1 στις 6:30 το πρωι, τωρα ο αισθητηρας παροτι ειναι στον ηλιο βγαζει παυλες (χαμηλη μπαταρια;;), απνοια και φουλ ηλιο με δονταρες.

Μια που ειδα τον σκυλο τωρα με τις παγωνιες και μιας που ειναι πρωτη φορα που εχω σκυλο τι γινετε με κρυο ; κρυωνουν η οχι ; αρκει το σπιτακι η να τον βαζω το βραδυ στην αποθηκη;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω διαβασει πολλα για το θεμα αλλα ακρη δεν βγαζω.πχ τωρα τον βλεπω και παιζει -μυριζει στο χιονη και μαλλον το απολαμβανει!

κρυώνουν αλλά είναι γενικά ζώα που αντέχουν περισσότερο από τον άνθρωπο. εάν μπορείς να τον βάλεις στην αποθήκη θα είναι τέλεια.

τον δικό μου (περίπου λαμπραντόρ) που τον έχω σπιτίσιο
κάθετε κάτω απο το τζάκι μέχρι που δε μπορείς να αγγίξεις το τρίχωμα του
και μετα κάθετε στο πλακάκι να κρυώσει!

έξω που τον έβγαλα το πρωί για την ανάγκη του
τα έκανε γρήγορα γρήγορα και ζητούσε να μπεί μέσα

θα έλεγα ότι αντέχουν πολύ αλλά είναι ανάλογα και πώς έχουν μάθει
αν τώρα επικρατούν ασυνήθιστες θερμοκρασίες τότε καλύτερα προστάτεψέ τον

Ευχαριστω για τις απαντησεις .μολις παιξαμε με το χιονι και τωρα τρωει μια γενναια μεριδα φαγητο σιγουρα το βραδυ θα το βαλω στην αποθηκη με αναμενω φως .παω α μαζεψω κανα εργαλειο γιατι τρωει τα καλωδια χα χα!!

Αν είχαν ανάγκη τα αδέσποτα έξω θα είχαν ψοφήσει όλα.
Αν τα μάθεις βέβαια στην ζέστη είναι λογικό να την επιζητούν. :)