Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χιόνι ούτε για δείγμα .

Σημειώστε λάθος, έριξε ένα ελαφρύ χιόνι τελικά. Δεν φαινόταν το πρωί από το παράθυρο που κοίταξα, Ένα ελενίτ απέναντι έχει λίγο μέσα στα αυλάκια. Λίγο χιόνι έχουν και τα βουνά.

Δεν έχω παράπονο από την θέα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου.
Μια ζωγραφιά είναι. Και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη όμορφα χιονισμένο είναι.

Ωραία θέα Κώστα, να περνάτε καλά.

Thank you for your email,

We have just been in contact with TNT. Due to the size and weight the total shipping cost would be £185.00. When you place the order you will get charger £35.00 for shipping and then we would ask you to pay a further £150.00.

Best Regards

Miles Tools

Απο τοτε που η FED-EX (Orbit Μπεινογλου), εξαγορασε την ΤΝΤ, ο Ορφεας εχει γινει μονοπωλειο στα πακετα μεταφορων, πιο ισχυρο απο την DHL. Οποτε ξερεις τι γινεται με τα μονοπωλεια. Εδω ο Ορφεας εχει "γαυγησει" την DHL και μεσα στην γερμανια χρονια στις διεθνεις μεταφορες, παιρνοντας πακετα μεγαλα, οπως η GM αλλα και μικροτερα οπως διαφοροι exporters.

Βάση αυτού του πόστ έκανα μια σκέψη. Ας υποθέσουμε πως θέλει κάποιος να αγοράσει από Αμερική. Αν ζητήσει να το στείλουν Αγγλία και από εκεί εδώ, θα θεωρηθεί αγορά από ΗΠΑ ή ΕΕ; Θα πληρώσει βέβαια δασμούς κλπ στην Αγγλία αλλά μήπως η τελική τιμή που θα έρθει εδώ συμφέρει; 20% οι Άγγλοι στα power tools.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βάση αυτού του πόστ έκανα μια σκέψη. Ας υποθέσουμε πως θέλει κάποιος να αγοράσει από Αμερική. Αν ζητήσει να το στείλουν Αγγλία και από εκεί εδώ, θα θεωρηθεί αγορά από ΗΠΑ ή ΕΕ; Θα πληρώσει βέβαια δασμούς κλπ στην Αγγλία αλλά μήπως η τελική τιμή που θα έρθει εδώ συμφέρει; 20% οι Άγγλοι στα power tools.

Παναγιώτη υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος να φέρεις κάτι και σχεδόν για να μην πω 100% να μην πληρώσεις δασμό.
Δες υπηρεσίες όπως το shipitto.

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιάννηδες. Πολυχρονοι και του χρόνου με υγεια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους, Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και Ιωάννες ειδικά στον Γιάννη της παρέας που όπως είπε κάποιος έχει ψιλο-χαθεί τώρα τελευταία.
Ελπίζω να είναι καλά

Καλημέρα
14doj9s.gif

Να φτιάξουμε τον χιονάνθρωπο που έλεγε ο Μήτσος ??

IMG_1060.jpg

Λογικα ο Νικολας θα φτιαχνει χιονανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ταυτοχρονα ποσταραμε Νικο

Το 2006 είχε ξαναρίξει αλλά λιγότερο...πάντως ακόμα ρίχνει !!!

Κώστα κάτσε στην Τρίπολη που έχει καλοκαίρι ...:flipout::flipout:

Ναι Γιώργο στο Ρίον από το μπαλκόνι μου είναι ...κάπου εκεί στη μέση είναι και η γέφυρα που είχε κλείσει για μερικές ώρες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι Γιώργο στο Ρίον από το μπαλκόνι μου είναι ...κάπου εκεί στη μέση είναι και η γέφυρα που είχε κλείσει για μερικές ώρες.

Νικόλα η χιονόπτωση ξεκίνησε κ στον Ν. Αρκαδίας.
Περάσαμε όμορφα στην Καρύταινα κ τα γύρω χωριά κ επιστρέφουμε περνώντας μέσα από ένα Αλπικό τοπίο.

Τα παιδιά, Γιώργος κ Δήμητρα, μου είπαν τα καλύτερα (ευτυχώς) για σένα, αλλά μου αποκάλυψαν 3 πράγματα.

Για μία απίστευτη ξύλινη σοφίτα - γραφείο που υπάρχει εκεί (ίσως από εκεί είναι οι σημερινές φωτο σου). Φωτο οέο?

Την βαθιά γνώση σου για τον καπνό + την απίθανη συλλογή σου από καπνοσύριγγες (πίπες). Φωτο οέο?

Για έναν ξενώνα στα Σύβοτα φίλου σου, που στην ρεσεψιόν - lobby διαθέτει πια απίστευτη κ σπάνια συλλογή από εργαλεία χειρός κ όχι μόνο, παλαιών ξυλουργών της Γερμανίας, όπου ήταν μετανάστης πριν έρθει στην Ελλάδα. Όνομα κ ακριβή τοποθεσία οέο?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κωστα βλεπω περνατε πολυ καλα.

Εγω δυστυχως ειμαι χαλια και μετα βιας μιλαω και ο μικρος αρρωστος.
Ακυρωσαμε και το τραπεζι που θα καναμε σημερα το βραδυ, μιας και την γυναικα μου την λενε Γιαννα.

Ακουστε τωρα συμπτωση...
Εγω Γιαννης με πατερα Γιωργο και μητερα Αγγελικη.
Η Γιαννα με πατερα Γιωργο και μητερα Αγγελικη.

Εγω ημουν Καναδα μεχρι 4ων ετων και η Γιαννα μεχρι 10 και την ημερα που πηγα να την ζητησω (αρραβωνες) ειδαμε οτι πανω στον καναμε ειχαν ακριβως τα ιδια μαξιλαρια με εμας.

Σημαδιακά πράματα Γιάννη ....Χρόνια πολλά οικογενειακώς !!!:ernaehrung004:

και περαστικά οικογενειακώς -bye-:coool:

Χρόνια πολλά Γιάννη σε σένα κ στην σύζυγο σου.
Περνάμε φανταστικά..... Πλακωθείτε στα ρακομελα κ το βράδυ ελάτε στο Σεντουκάκι.