Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να δω τώρα πόσες λαμες θα σπάσω στην επιτραπέζια σεγα για τα χιοναθρωπακια.

Περιμένουμε να δούμε τις κατασκευές σου Δημήτρη. Άντε με το καλό.

Σκ@@@&$!! Διαρροη νερου σημερα απ το αμαξι .ανεβασε θερμοκρασια αναψαν λαμπακια χαμος !συμπληρωσα υγρα ,πεφτω απ κατω και βλεπω μια τεραστια διαρροη μαλλον απ την αντλια νερου η κολλαρο πανω σε αυτη (ειχε πολλα νερα παντου και δενμπορουσα να καταλαβω) αρα μαλλον αντλια το κοβω και επ ευκαιρια θα αλλαξω και φλατζα στο ψευτοκαπακο!

Καλησπέρα το πρωί έφτιαξα ένα ακόμα ελαφάκι με την μικρή κορδέλα της einhell έστω και καθυστερημένα γιατί το είχα κολλήσει εβδομάδες τώρα πάνω στο mdf.

Μετά επειδή υπήρχε χρόνος είπα να φτιάξω πρώτη ύλη από οξεία (είχα αγοράσει ένα σκαλοπάτι από το Leroy στην εξευτελιστικη τιμή των 11euro) για να φτιάξω μικρά χιοναθρωπακια για χαρτοπετσέτες.

Ήταν η πρώτη φορά που θα έκοβα κάτι σοβαρό με το δισκοπριονο bosch.

Μια χαρά τα κατάφερε αλλά δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα κόψει μέχρι τώρα.

Στην συνέχεια ήθελα από 35 χιλιοστά να κόψω φέτες των 12 και επειδή το φοβήθηκα στο δισκοπριονο λέω να δοκιμάσω με την κορδέλα.....αμ δε.... Το πήγαινα υπερβολικά αργά όταν λέμε υπερβολικά δεν καταλάβαινες αν προχωράει.

Το αποτέλεσμα η κορδέλα δεν έκοβε ολοισα αλλά εντάξει δεν βαριέσαι και μετά από 4 εκατοστά τομή έσπασε. Προφανώς και εξακολουθώ να θεωρώ την κορδέλα einhell φοβερό εργαλείο αλλά σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει φέτες όσο υπομονή και να υπάρχει.

View attachment 136420

+ ότι εκαιγε και το ξύλο στο σημείο που έκοβε

Τελικά πάλι στο δισκοπριονο και πολύ κοντά στο μέγιστο ύψος κοπής του έβγαλα την φέτα που ήθελα. Ζορίστηκε αλλά μια χαρά.

View attachment 136421
View attachment 136422

Να δω τώρα πόσες λαμες θα σπάσω στην επιτραπέζια σεγα για τα χιοναθρωπακια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Δημήτρη, κάτι δεν μου πάει καλά απ´ αυτά που λές.
Μιλάμε για κοπές 3,5 πόντων; Και η κορδέλα έσπασε και το δισκοπρίονο ζορίστηκε;
Ή κάτι δεν καράλαβα καλά;

Βασίλη προειδοποιήσεις. Κάνε ένα σέρβις μην μείνεις μεταξύ Χαλκίδας - Αθήνας.

Αυριο αν ειναι ανοιχτα παει συνρργειο.συμβαινουν αυτα φυσιολογικες φθορες !παναγιωτη τι την πληρωνουμε την οδικη χα χα!αραγε ποσο θα παει το μαλλι για αντλια και αλλαγη φλαντζας στο ψευτοκαπακο ξερει κανεις για να εχω μια ιδεα τι θα μου πει ο μαστορας;;

Αυριο αν ειναι ανοιχτα παει συνρργειο.συμβαινουν αυτα φυσιολογικες φθορες !παναγιωτη τι την πληρωνουμε την οδικη χα χα!αραγε ποσο θα παει το μαλλι για αντλια και αλλαγη φλαντζας στο ψευτοκαπακο ξερει κανεις για να εχω μια ιδεα τι θα μου πει ο μαστορας;;

Υποθετικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας:

Ξεκινάς και έρχεσαι προς Αθήνα, Μαλακάσα έχει χιονίσει αλλά προχωράει...
Ξαφνικά το ΙΧ σου μένει. Ειδοποιείς την οδική και περιμένεις. Ξαφνικά αρχίζει να πυκνώνει το χιόνι και χαλάει ο καιρός.
Αποκλεισμός! Κάτσε εσύ να περιμένεις την οδική...χαχαχα λέμε τώρα, αλλά όλα παίζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλη διασκεδαση Κωστα και ελπιζω να δειτε και χιονι μεχρι αυριο.

Αν ερθετε το βραδυ προς Τριπολη, επειδη δεν θα μπορω να ερθω θα σας προτεινω απο τωρα 2-3 μερη να πάτε για να μην ψαχνεστε.
Για καφε πανω κατω μπορειτε να πατε οπουδηποτε, κοψτε με το ματι αν σας ταιριαζει-αρεσει το περιβαλλον και ο κοσμος.
Για ποτο ομως η καλυτερη επιλογη ειναι το Olive Green (Eλια) κοντα στο δικαστηριο (στον πεζοδρομο προεκταση της ευθειας στην εισοδο του Mainalon) με καλο κοσμο και ανετο περιβαλλον.
Για φαγητο τυπου, πιτσα,μακαρονια φουρνου, σνιτσελ κ.α. στην πλατεια αρεως απεναντι απο το Mainalon εναι το Grand Chalet. (Προσοχη η 12αρα πιτσα ειναι για 3 ατομα. χαχαχα)
Για ταβερνα με καλες τιμες, φαγητο και ζωντανη μουσικη θα ρωτησετε για το Σεντουκακι (πρωην ταβερνα Σίδερη) προς το στρατοπεδο της αεροποριας.

Γιάννη καλησπέρα από το όμορφο ξενοδοχείο, την υπέροχη στολισμένη πλατεία σας με τους υπέροχους πεζόδρομους.
Έχεις πλέον το τηλέφωνο μου κ κάθε απόγευμα θα είμαι εδώ μέχρι κ την Κυριακή. Όποτε κ αν μπορέσεις τα λέμε.
Περαστικά στον μικρό κ Χρόνια πολλά για αύριο.
Χιόνι πολύ κ πλούσιο βρήκαμε μετά την Στεμνίτσα.

ξεγελάει το μάτι Μπάμπη 6,5 πόντους ύψος έκοβα. Και όταν λέω ζορίστηκε το δισκοπριονο ενοω καμία σχέση με το κόντρα πλακέ 18 που κόβω συνήθως και όσο γρήγορα και να πας το κόβει αέρα.

Last edited:

ξεγελάει το μάτι Μπάμπη 6,5 πόντους ύψος έκοβα. Και όταν λέω ζορίστηκε το δισκοπριονο ενοω καμία σχέση με το κόντρα πλακέ 18 που κόβω συνήθως και όσο γρήγορα και να πας το κόβει αέρα.

ΟΚ Δημήτρη... Διάβασα αυτό:
"Στην συνέχεια ήθελα από 35 χιλιοστά να κόψω φέτες των 12 και επειδή το φοβήθηκα στο δισκοπριονο λέω να δοκιμάσω με την κορδέλα.....αμ δε.... Το πήγαινα υπερβολικά αργά όταν λέμε υπερβολικά δεν καταλάβαινες αν προχωράει. "
και μπερδεύτηκα, νόμιζα οτι είχες όλα αυτά τα προβλήματα προσπαθώντας να κόψεις 3,5 πόντους.

Μην ξεχάσετε (ή χάσετε) τον αγώνα basket απόψε στις 21.00 στην ΕΤ2.
Για πρώτη φορά θα καλυφθεί live & από το NBA Tv.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πίνοντας ρακομελα με την γιαγιά στα απίστευτα Λαγκάδια, με 2 βαθμούς κ ήλιο.
Το μαγαζί έχει απίστευτα ξύλινα τραπέζια κ ξύλινα φωτιστικά.

Καλά περνάς αγόρι μου !!!!!:ernaehrung004:
Αυτός δίπλα στην γιαγιά... σαν τον Γιώργο μου μοιάζει της Δήμητρας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλά περνάς αγόρι μου !!!!!:ernaehrung004:
Αυτός δίπλα στην γιαγιά... σαν τον Γιώργο μου μοιάζει της Δήμητρας.

Ρε δεν παίζεσαι τελικά. Ο Γιώργος είναι κ απέναντι η Δήμητρα (δεν φαίνεται). Είμαστε φίλοι χρόνια κ κουμπάροι. Εσύ που τα ξέρεις τα παιδιά (κ τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος).