Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συνώνυμε κι εγώ χάρηκα που (επιτέλους) σε γνώρισα κι από κοντά, μετά από τόσες χιλιάδες post αλα "Χιώτης", που έχω διαβάσει.....και φυσικά που γνώρισα, ίσως το μεγαλύτερο συλλέκτη εργαλείων στην Ελλάδα (ή μήπως στην Ευρώπη?)!.
Κι εγώ ευχαριστώ γιά το δώρο!...είμαι υπόχρεος!
Ηλία και Αντώνη χάρηκα που γνώρισα κι εσάς από κοντά!...τώρα οι συζητήσεις στο φόρουμ θα έχουν και "πρόσωπο"!
Παρεμπιπτώντος, λυπήθηκα που έμαθα ότι κάποια γνωστά μέλη του φόρουμ παρεξηγήθηκαν (λόγω κάποιων γεγονότων που διαδραματίστηκαν) και θα ήθελα να βρεθεί ένας τρόπος να ξαναμπούν στη συζήτηση μας.
Αγάπη και Γιάννη σας θέλουμε πίσω!....

Και εμείς χαρήκαμε για την γνωριμία φίλε Μιχάλη.
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα και όταν κάποιος παρεξηγηθεί δεν επιστρέφει έυκολα..
Αυτά φυσικά είναι δικιες μου παρατηρήσεις με τα δικά μου βιώματα...

όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να ισχύει το "νερό και αλάτι" και να μην το κρατάμε "μανιάτικο", επίσης η απολυτότητα των πραγμάτων παύει να έχει τόσο σημασία όσο παλιότερα και όλα γίνονται πιο χαλαρά πιο ρευστά λιγότερα αιχμηρά.

αυτή είναι η δικιά μου άποψη.
(καθώς και εάν κάποιος σε χαλάει τον γράφεις στα @@ σου εάν είσαι άντρας και σε αντίστοιχο σημείο εάν είσαι γυναίκα, και συνεχίζεις με τους υπόλοιπους που δεν σε χαλάνε)

όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να ισχύει το "νερό και αλάτι" και να μην το κρατάμε "μανιάτικο", επίσης η απολυτότητα των πραγμάτων παύει να έχει τόσο σημασία όσο παλιότερα και όλα γίνονται πιο χαλαρά πιο ρευστά λιγότερα αιχμηρά.

αυτή είναι η δικιά μου άποψη.
(καθώς και εάν κάποιος σε χαλάει τον γράφεις στα @@ σου εάν είσαι άντρας και σε αντίστοιχο σημείο εάν είσαι γυναίκα, και συνεχίζεις με τους υπόλοιπους που δεν σε χαλάνε)
+1

Και αν δεν σε χαλάει ένας .... αλλά πέραν του ενός ???
Στην συγκεκριμένη αποχώρηση συνέβαλαν πολλές "συμπτώσεις".-bye-

καλό, μόνο που αυτό πρέπει να γίνει πριν παγώσει, μετά πάπαλα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να ισχύει το "νερό και αλάτι" και να μην το κρατάμε "μανιάτικο", .......

Πόσο δίκιο έχεις Σωτήρη, έλα να σου πω όμως, μήνες περάσανε κάτσε να χρονίσει το πράγμα και ίσως να ισχύσει το ''νερό κι αλάτι ''

πάντως το ότι ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται είναι 100% σίγουρο, το γνωρίζω και από προσωπική πείρα, ειδικά όταν κάποιος ή κάποιοι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Καμία σπόντα για την Αγάπη, ή για κάποιο μέλος που είχαν την παρεξήγηση, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
τώρα για το ποιος έφταιξε (αν έφταιξε) και έγινε όλο αυτό που έγινε και αποχώρησε κάποιο μέλος, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο

Παρ'ολο που δεν βοηθησε ο καιρος βρεθηκαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπαμε και ανταλλαξαμε και δωρακια :))
Παροντες: Kυριακος (enduras), Χρηστος (tzoutzis), Aντωνης (sharkovios), Ηλιας (Kenzo), Mιχαλης (mikep) και Xιωτης.

Eπειδη η συναξη εγινε μεσοβδομαδα για να προλαβουμε την παρουσια του Ηλια και του Mike στην Αθηνα, το κερασμα θα επαναληφθει καποιο ΠΣΚ και οταν ο καιρος επανελθει. :ernaehrung004:

Χρηστο, Αντωνη, Ηλια και Μike, χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα και τα ειπαμε και απο κοντα! Πατριωτακι, σε καμαρωσα με το αρχοντικο 10βολτο παλτουδακι bosch!!
Μike εχεις τη μορφη του George Best και το μαλλι του Νικοπολιδη!! Και by the way, να ανεβασεις σιγα σιγα αυτα τα εργακια που φτιαχνεις, ειναι πανεμορφα (ευχαριστω για την ρακη!!).

Απολογούμαι που καθυστέρησα αλλά οι υποχρεώσεις βλέπετε...
93650ca50eb870b3028d6dd82b10e0f6.jpg

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Μιχάλη για την ιδέα, την φιλοξενία, το δωράκι και την ωραία παρέα. Γνωρίστηκα με 2 παιδιά που δεν ηξερα, χάρηκα που τους γνώρισα, περάσαμε όμορφα και αυτό ειναι που κάνει το φόρουμ, ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.
Ευχαριστούμε Μιχάλη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ωραία παρέα, μπράβο σας, κάποια στιγμή θα ''ταιριάξει'' και για μας, που θα πάει...

Ο Κυριάκος υποσχέθηκε η επόμενη μάζωξη να γίνει Νότια/ανατολικά Προάστεια, όποτε Γιώργο θα γνωριστούμε (εκτός κι αν κάνω λάθος για το που μένεις)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απολογούμαι που καθυστέρησα αλλά οι υποχρεώσεις βλέπετε...
93650ca50eb870b3028d6dd82b10e0f6.jpg

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Μιχάλη για την ιδέα, την φιλοξενία, το δωράκι και την ωραία παρέα. Γνωρίστηκα με 2 παιδιά που δεν ηξερα, χάρηκα που τους γνώρισα, περάσαμε όμορφα και αυτό ειναι που κάνει το φόρουμ, ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.
Ευχαριστούμε Μιχάλη.

:a0210::a0210::a0210::a0210::a0210::a0210:

Γατάκια... για πάρτη σας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ δεν κρατώ καμία κακία για κανέναν. Είτε είναι εδώ είτε έχει αποχωρήσει.
Όλα στην ζωή είναι επιλογές και ο καθένας κάνει την δικιά του με βάση τα θέλω και τα κριτήρια που θέτει.
Εγώ προσωπικά αυτή την παρέα δεν την αλλάζω. Χαίρομαι που έχω φίλους εδώ που ενδιαφέρονται.
Να είστε όλοι καλά.

Παναγιώτη θα το πάρω!
Αγαπημένα γατουλια!!!!

Ρε Τζουυυυυυτζη δεν φαίνονται τα λαμπάκιαααααααα!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Σήμερα το τζάκετ Μιχάλη δοκιμάστηκε και στην βροχή!
Άψογο!

Μπράβο παιδιά ...μπράβο και στα ηλεκτρικά μπουφάν !!!
Μιχάλη τασάκι δεν βλέπω ...αν δεν κάνω λάθος εσύ επέλεξες τον χώρο.:flipout::flipout:

Το πιο πλατύ χαμόγελο πάντα ένας το έχει !!!

Τα κοψίδια δεν βλέπω. Είναι σε επόμενη φωτο?
Δεν μπορώ να το πιστέψω να είναι ο Κυρ εκεί κ να μην υπάρχει ψητό.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τα κοψίδια δεν βλέπω. Είναι σε επόμενη φωτο?
Δεν μπορώ να το πιστέψω να είναι ο Κυρ εκεί κ να μην υπάρχει ψητό.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Δεν ειπαμε θα ανεβεις επανω και θα παμε Βοσκοπουλα??????
Αντε ντε! Παρε την συζηγο και ελατε!!!