Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παλι με κανατε να "βγω εξω' με χαλασμενο θερμοστατη, θερμοκρασιες +3,κατι.......... εκτος οριου λειτουργιας, και περιστοιχισμενος απο κατι κουτια που λενε 600mg, 500mg, 1000mg

1) ......................και σέβομαι και την ηλικία σου.
Ω ρε βουάρ.
Ουπς το παραχοντρηνες, πια ηλικια ;;;;; παλιο "τεντυ-μποϋ". Σε προειδοποιω, εισαι μειοψηφια, κατσε στα αυγα σου, μην κανω μια δημοσκοπηση ποσοι ψωνιζουν απο την τριτη και τεταρτη στηλη εδω μεσα και τρομαξεις πραγματικα.
Ακου εκει σεβετε την ηλικια................

Condoms+for+all+ages_5a282c_5537752.jpg

Εδώ πάλι η μέρα είναι μια χαρά αλλά πολύ δύσκολη για εμένα γιατί το ένα "θηρίο" έχει ξαπλώσει από ζημιά σε ένα "μικρό" μειωτηράκι ...αλλά με ξεκουράζει η σκέψη της METABO.

Αν ειναι απο ρουλεμαν .................δεν αξιζει να το φτιαξεις...........παρε αλλο............

Κουραγιο θα περασει και αυτο.

Δημήτρη απλά δεν παίζεσαι, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, χαίρομαι να σε διαβάζω. Κανονικά θα έπρεπε να γράφεις το ευθυμογράφημα της ημέρας επί καθυμερινής
βάσης να μας ανεβάζεις.

έχει πέσει καθάρισμα ή έτσι είναι; Δεν νομίζω, χωρίς γράσο δεν γίνεται;

Λάδι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ειναι απο ρουλεμαν .................δεν αξιζει να το φτιαξεις...........παρε αλλο............

Κουραγιο θα περασει και αυτο.

Για αυτό είναι αξημέρωτα ο μάστορας εδώ για να δώσει την βέλτιστη λύση.

Από τα ποιο κουφά !!!!
2i1mwer.jpg
:worshippy:

Όσον αφορά το περί ηλικίας ....ομολογώ οτι με πίκρανε πάρα πολύ ... αλλά το κατάπια.
Και ζήτησα και συγνώμη .....

Αν πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η παραγωγή να μην περιμένει το καράβι (κ ο πελάτης στην Αφρική) κ αναγκαστείς να πληρώσεις του κόσμου τις "σταλίες" κ χάσεις τον πελάτη ΝΑΙ θα αλλάξεις όλον αυτόν τον τεράστιο μειωτήρα με τον spare.

Ο συγκεκριμένος ευτυχώς είχε ζημιά μόνο σε ένα back stop, επισκευάστηκε επί τόπου, καθαρίστηκε επιμελώς, μετρήθηκαν τα ρουλεμάν κ τα πατήματα στα γρανάζια του κ κλείστηκε για να ξεκινήσει η παραγωγή κ ο παππούς να φύγει σιγά - σιγά.

Από τα ποιο κουφά !!!!
2i1mwer.jpg
:worshippy:

Όσον αφορά το περί ηλικίας ....ομολογώ οτι με πίκρανε πάρα πολύ ... αλλά το κατάπια.
Και ζήτησα και συγνώμη .....

Δεν στεναχωρέθηκες μόνο εσύ αλλά και εγώ. Όλοι έχουμε τα κουμπιά μας...

Αν πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η παραγωγή να μην περιμένει το καράβι (κ ο πελάτης στην Αφρική) κ αναγκαστείς να πληρώσεις του κόσμου τις "σταλίες" κ χάσεις τον πελάτη ΝΑΙ θα αλλάξεις όλον αυτόν τον τεράστιο μειωτήρα με τον spare.

Ο συγκεκριμένος ευτυχώς είχε ζημιά μόνο σε ένα back stop, επισκευάστηκε επί τόπου, καθαρίστηκε επιμελώς, μετρήθηκαν τα ρουλεμάν κ τα πατήματα στα γρανάζια του κ κλείστηκε για να ξεκινήσει η παραγωγή κ ο παππούς να φύγει σιγά - σιγά.

Σε πήγε σήμερα...

Καλημέρα.
Και εδώ με -11 ξεκινήσαμε αλλά μέχρι το μεσημέρι σύμφωνα με την πρόγνωση θα φτάσουμε το +5.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας!

4d9cfeaae6733bfb787f5c01d50f58d2.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πρεπει να εχει κρυο, αλλα μου κανει εντυπωση η αισθηση στους -8 οταν εχει -17.
Νομιζω κατι δεν παει καλα.

Καλημέρα.
Και εδώ με -11 ξεκινήσαμε αλλά μέχρι το μεσημέρι σύμφωνα με την πρόγνωση θα φτάσουμε το +5.
Αυτο περιμενω γιατι αν μεινουμε στα μειον θα εχουμε προβλημα με τα παγοδρομια.

Νίκο είμαι χωρίς αυτοκίνητο απο την Τρίτη που ξυπνήσαμε με χιόνι. Χτες έκανα μια απόπειρα να βγω και κόλλησα στη στροφή 30μ πιο κάτω!
Φτυαριζα απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι, καθώς έπρεπε να ανοίξω γύρω στα 20μ διάδρομο για να φτάσω στην αυλόπορτα.
428bfa5c314313a026dfe65acf98f8eb.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πρεπει να εχει κρυο, αλλα μου κανει εντυπωση η αισθηση στους -8 οταν εχει -17.
Νομιζω κατι δεν παει καλα.

Είναι πολύ ξηρός ο καιρός γι αυτό το λόγο η αίσθηση είναι διαφορετική!
Όπως στην Αλασκα που έχει -35 και είναι έξω με το κοντομάνικο