Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ridgid lifetime service δίνουν μεχρι και μπαταρίες δωρεάν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον έχουν πατώσει και προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες.

Αφιερωμένη στον Κυριάκο που του αρέσουν πολύ τα κιτρινάκια για την καινούρια του αγορά.

Ο ήλιος δύει στο Κερατσινιστάν
:grandpa:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    67 KB · Views: 201
Εφτασα στο χωριο!

Λοιπον παιδια η καλυτερη εφευρεση μετα τον ξεχονδριστηρα ειναι το αεροπλανο!!!!!!!!

Χεχεχεχεχε

Και μια φωτο με την ανατολη του φεγγαριου πανω απο την Σμυρνη!
Αλησμονητες πατριδες.

DSC_4204.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάμπη, δε σαλτάρησε γι'αυτό.....σαλτάρησε γιατί λαχτάρησε, αλλά τελικά όλα πήγαν κατ´ευχήν!

:flipout:
Εκεί ήμουνα Μιχάλη...
Του κράταγα το χεράκι και του έπαιρνα σφυγμό ανα δεκάλεπτο...:flipout:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη απλά δεν παίζεσαι, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, χαίρομαι να σε διαβάζω. Κανονικά θα έπρεπε να γράφεις το ευθυμογράφημα της ημέρας επί καθυμερινής
βάσης να μας ανεβάζεις.

Μπα δεν νομιζω, γιατι παρατηρω οτι εχω γινει 2 στρουμφακια μαζι τα τελευταια χρονια....Σκουντουφλης και Γκρινιαρης.
Και ανορθογραφος τωρα που το ξαναδιαβαζω, μαλλον απο το 39αρι plus ειχα εκεινη την στιγμη.

Αυτο που λεει ο Κωστας για τα μηχανηματα σε γραμμες παραγωγης, ειναι αληθεια. Μπορει να φαινονται καποια πραγματα υπερβολικα με την πρωτη ματια, αλλα καποια μηχανηματα δεν πρεπει να σταματησουν απρογραμματιστα. Γι αυτο εξαλου υπαρχουν και σε αρκετα αισθητηρες που "διαβαζουν" την επερχομενη βλαβη. Απο ταλαντωσεις, κραδασμους, ηχους, αερια, και υποθετω και αλλα που δεν γνωριζω.
Βεβαια εγω το ειπα για πλακα συνδιαζοντας το με την ερωτηση του φιλου για το ρουλεμαν της σεγας, που εγινε λιγο "κυλοτα" στην πορεια. Ευτυχως οχι πολυ, γιατι δεν το φτασαμε στο ...
"και οι φτηνες σεγες εχουν δικαιωματα στην περιθαλψη"
ή
"η προβοκατσια των ενσφαιρων τριβεων",
και
"SKF ή Θανατος".

Την τελευταία φορά που μου έτυχε περίπτωση με ταλαντώσεις, κραδασμούς, ήχους και αέρια, ευτυχώς δούλεψε το αισθητήριό μου και πρόλαβα τη βλάβη...

...η φασολάδα έφταιγε... :blush:

Ε τι? στο καφενείο είμαστε!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Την τελευταία φορά που μου έτυχε περίπτωση με ταλαντώσεις, κραδασμούς, ήχους και αέρια, ευτυχώς δούλεψε το αισθητήριό μου και πρόλαβα τη βλάβη...

...η φασολάδα έφταιγε... :blush:

Ε τι? στο καφενείο είμαστε!

Είδες τι κάνει η άβραστη; :silly:

Ρε σεις κολλαει μερικες φορες το παραθυρο του αυτοκινητου και εκει που το ανεβαζω κατεβαινει. Το κραταω με το χερι υποβοηθοντας το και μολις φτασει καπου, παλι σταματαει και κατεβαινει. Θελει κατι λαδωμα? Γνωριζει κανεις?

Ρε σεις κολλαει μερικες φορες το παραθυρο του αυτοκινητου και εκει που το ανεβαζω κατεβαινει. Το κραταω με το χερι υποβοηθοντας το και μολις φτασει καπου, παλι σταματαει και κατεβαινει. Θελει κατι λαδωμα? Γνωριζει κανεις?

Να μη σε στεναχωρίσω....

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ειναι τιποτα, το κανει και σε μενα 3-4 φορες το χρονο. Peugeot 307 εχω. Αυτα τα παραθυρα για λογους ασφαλειας μολις δουν ζορι επιστρεφουν στην προηγουμενη θεση ανοιχτα γιατι θεωρουν οτι μαγκωσαν καποιο χερι. Ο λογος που γινεται τωρα αυτο χωρις εμποδιο στην πορεια του παραθυρου ειναι η σκονη εκει που σερνει το παραθυρο και ισως και καποια βρωμα που εχει συσσωρευτει στον μηχανισμο. Εγω δεν εχω κανει τιποτα γιατι ειναι πολυ τυχαιο και σπανιο, αλλα θα σου προτινα ενα σπρει σιλικονης σε ολα τα λαστιχα που εχει επαφη το παραθυρο και να να δεις μηπως εχει φρακαρει και τιποτα μεσα στη σχισμη που σερνει στον σκελετο της πορτας.

Άνοιγμα η ταπετσαρία θέλει για έλεγχο. Κάπου σου μονοπαντιάζει βρίσκει αντίσταση κ γυρίζει ανάποδα.
Το λάδωμα το μόνο που θα κάνει είναι να σου λερώνει το τζάμι στο πάνω / κάτω.
Εμένα παλιότερα είχε παρουσιάσει σε ένα Xsara που είχα, ζημιά σε μια πλαστική τροχαλία-οδηγό, η οποία μάλιστα ήταν με πριτσίνια στερεωμένη κ μπήκε άλλη με πατέντα, γιατί το συνεργείο μου ζήταγε να αλλάξω όλο τον (αρκετά ακριβό) μηχανισμό σαν σετ.
Προέορτια φθοράς που θα εξελιχθεί σε ζημιά είναι.