Καλημερα.
Ευχαριστω Παναγιωτη.
Μερος του προγραμματισμου προσωρινων μνημων εκανες, το κομματι που αφορα τα ηλεκτρικα παραθυρα, ωστε να "ξαναμαθουν" που ειναι το τερμα επανω και τερμα κατω.
Μπηκες μεσα στο αυτοκινητο, και εκατσες στην θεση του οδηγου, εχοντας ενα "ειρωνικο" μειδιαμα.
Ηταν το μειδιαμα της υπεροχης που σου δινει η "απολυτη γνωση" της καταστασης.
Κοιταξες με νοημα τους διακοπτες ηλεκτρικων παραθυρων στη μερια του οδηγου, και κουνωντας ελαφρα το κεφαλι, εβγαλες απο την θηκη της την πιπα που σου ειχε χαρισει ο βουδιστης ερημιτης, πανω στα βουνα του Κασμιρ. Πιπα σκαλισμενη σε ξυλο 2000 χρονων, πιπα που κουβαλουσε επανω της ολη τη μετα Χριστον ιστορια της γης.
Ανοιξες διακοπτη με το κλειδι, και αργα - σχεδον βασανιστικα - γεμισες την πιπα με καπνο. Αναψες, και το αρωμα του φτιαγμενου ειδικα για εσενα χαρμανιου εγινε ενα με τις σκεψεις σου.
Και τοτε, με μια αποφασιστικη κινηση (αλλα προσεκτικη, γιατι σπαει ευκολα το "μαμημενο"), πατησες το κουμπι που κατεβαζει το τζαμι του οδηγου κατω και το κρατησες πατημενο. Το τζαμι κατεβηκε αμεσως και παρακαλουσε για λυτρωση, αλλα εσυ, με κατι που ενας αδαης θα αποκαλουσε σκληροτητα, δεν το αφησες, συνεχισες να το κρατας πατημενο. Ηξερες πως επρεπε να θεσεις τα ορια.
Με την ιδια αποφασιστικοτητα, το εκανες και για το ανεβασμα, καθως και για το τζαμι του συνοδηγου. Αυτο ηταν.
Βγηκες απο το αυτοκινητο, και τραβωντας μια πλουσια τζουρα, το κοιταξες, και το μειδιαμα εγινε χαμογελο στα χειλη σου.
Οι θεσεις ανοιχτου - κλειστου ειχαν "προγραμματιστει" και η αρμονια - αρμονια που παντα επιζητουσες - ειχε επιτευχθει.
Ασε τι να πρωτοκοιταξω. Το οτι δεν ειδα Dewalt μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχω πιασει ποτε αυτη την μαρκα στα χερια μου. Απο εσας την εμαθα. Μια χαρα ειναι ο ανθρωπος, με εξυπηρετησε, και ...........................δεν μου εχει ζητησει τα λεφτα ακομα.!