Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αν ειναι κοινος τυπος ασφαλειας...............παντου, απο βενζιναδικα, πρακτικερ, ηλεκτρολογεια, μαντρες μεταχειρισμενων (τις πετανε)......

Οχι δεν είχε . Την άλλαξα σε ενα βενζινάδικο , ολα οκ. Εχει θέση παντως για να εχω έξτρα κρατημένες οποτε θα αγοράσω ενα σετακι καλού κακού να υπαρχει. Αλλα ειδα τωρα οτι δεν δουλεύει και ο ενας προβολέας ομίχλης και δεν ειναι απο ασφάλεια αυτός και μαλιστα ειναι ο καινούργιος που είχε σπάσει οταν χτύπησα σκύλο...

Καλησπερα. Σημερα ειχα ελλειψη ιντερνετ για καποιες ωρες. Αρρωστησα...:drool1:

Το bo ειναι και αν κρινω απο το co που το εχω ανοιξει, πρεπει να ειναι βραχιονες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α, και περαστικα μαστορα!

Κοιτα λαμπα, φυσοθηκες, καλωδιωση. Ξεκινα απο λαμπα, συνηθως Η1 η Η3 φορανε τα ομιχλης, δεν ξερω και τι αυτοκινητο ειναι. Χρησιμοποιησε ενα καθρεπτη και ενα φακο ταυτοχρονα με την σταση των ελληνων πολιτικων προς τους """"δανειστες""""", για να μην ξαπλωνεις κατω απο την προφυλακτηρα.

Κατσε να το δω Νεκ ειμαι σε συνδεση με το συστημα τωρα, απο το σπιτι.

Ξεκινας με λυμενη ταπετσαρια να δεις πως ανεβοκατεβενει το τζαμι, δλδ αν ανεβαινει απολυτως παραληλλα με τους 2 οδηγους τσιμουχες, που σου εχω τα βελακια και γραφω σπραιυ. Αν δεν γινετε αυτο ψαχνεις να βρεις την αιτια. Κοιτας για λασκαρισμενες βιδες, και πολυ φαγωμενες ή σπασμενες πλαστικες γλυστρες.

raga.jpg

Οπως βλεπεις στην πισω μερια της πορτας υπαρχει μια ραγα οδηγος που εχει επανω πλαστικη γλυστρα.
Ειναι η παρακατω και πολλες φορες αυτη η γλυστρα ειναι σε αυτα υπευθυνη για δυσλειτουργια.
Τσεκαρε την ( ασε την γκρινια δεν σου φταιω εγω που δεν αγορασες εκεινη τη snake camera που ειχες βρει σε προσφορα, για να βλεπεις τετοια σημεια :flipout:)

s-l1600.jpg

μετα ............to be cont

Κραταω το κειμενο σου και ευχαριστω πολυ.
Με 0C παντως δεν προκειται να κατσω στο αμαξι να λυνω πορτες, οποτε θα βαλω λιγο σιλικονι στα λαστιχα και θα το δω το...πασχα :ernaehrung004:

ΥΣ. Ο μηχανισμος πισω απο ταπετσαρια ειναι προστατευμενος με ενα ναυλο. Αυτο πως το συμπεριφερομαστε, αν το σκισω πως θα το επαναφερω? Το ξεκολλαω και το ξανακολλαω?

.....πλαστικα τετοια υπαρχουν και εδω..

grillos.jpg

Αν για καποιο λογο θελεις να λυσεις το τζαμι, μπορεις να το στηριξεις κλειστο πιανοντας το με πολλες χαρτοταινιες στην επανω μερια κολλαμε την μια ακρη στο εσωτερικο περναμε πανω απο το τελλαρο της πορτας και κολλαμε την αλλη ακρη στο εξωτερικο. Η αγοραζεις 2 μικρα καλα βεντουζακια οπως αυτα που εχουν οι μεταφορεις τζαμιων και τα κολλας στην κατω μερια να κοντραρουν το τζαμι στην πορτα.

Τσεκαρεις και τις τσιμουχες οδηγους μηπως εχουν φθαρει και τις "μασαει' το τζαμι. Φτιαχνεις και το "εργαλειο" - ξυλο που θα σου χρειαστει καποια στιγμη που ο γρυλλος θα "παραδωσει" , ωστε να κρατησεις το τζαμι κλειστο μεχρι να επισκευασεις, βαζεις σπραιυ σιλικονης εκει που σου δειχνω (μην το πνιξεις θα λιγδιασει το τζαμι), βαζεις και γρασακι (με μετρο παλι) σε οτι ολισθαινει και κλεινεις.

Το ξεκολας προσεκτικα και το ξανακολλας μετα. Αν το σκισεις αγοραζεις ενα ναυλον και κοβεις ενα καινουργιο με πατρον το παλιο.

Το Πασχα;;;;; (φυγοπονε)

Eφερνε παλια το lidl κατι πτυσσομενα πλαστικα καλαθια, σαν αυτα που βαζουν τα φρουτα στην λαικη, και ηταν πολυ καλα και φτηνα.

καλά ήταν αλλά σπάγανε για την πλάκα.
Μπορείς να φτιάξεις πολύ ανθεκτικά με πηχάκι ξύλου 2 χ 3 και ιδιαίτερα οικονομικά (1.7 ευρώ το τετράμετρο βγαίνει περίπου).
Αν μου περισσέψει κανένα ξύλο θα φτιάξω κανένα να δεις.

Ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Κοιταγα τα καμενα απο τον παγο και σε σκεφτομουνα. Παλι λεω θα τον "πριξουμε" μολις ανοιξει ο καιρος. Τι να κανουμε εδω, τι να κανουμε εκει.
Αυτον τον παγετο θα τον πληρωσουμε αρκετα ακριβα πιστευω μεσα στους επομενους μηνες ως καταναλωτες, γιατι επιασε θερμοκρασιες ασυνηθιστες, για τα μετρα προστασιας.

Ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Κοιταγα τα καμενα απο τον παγο και σε σκεφτομουνα. Παλι λεω θα τον "πριξουμε" μολις ανοιξει ο καιρος. Τι να κανουμε εδω, τι να κανουμε εκει.
Αυτον τον παγετο θα τον πληρωσουμε αρκετα ακριβα πιστευω μεσα στους επομενους μηνες ως καταναλωτες, γιατι επιασε θερμοκρασιες ασυνηθιστες, για τα μετρα προστασιας.

Ετσι ακριβώς όπως τά λές είναι δυστυχώς,καί ο παγετός κράτησε γιά πολλές μέρες,τώρα άστα όπως είναι καί ότι γίνει,πιστεύω νά κάλυψες μέ νάυλον ότι ήταν μικρό και μπορούσες,καί τίς γλάστρες να τίς μετέφερες κάτω από βεράντα ή άλλο σκεπαστό μέρος.
Χαρά μου να βοηθάω όσο μπορώ Δημήτρη,δούναι καί λαβείν είναι όλα στήν ζωή,πόσο δέν μάλλον εδώ στό forum πού έχουμε γίνει σάν μιά οικογένεια.

Καλημέρα σας! Σήμερα ξύπνησα νωρίς καθότι βρίσκομαι στο χωριό. Οι μισές βρύσες είναι παγωμένες, άντε να δούμε μόλις ανέβει ή θερμοκρασία τι ψάρια πιασαμε. Για σπασίματα σωλήνων λέω.

Καλημέρα σας! Σήμερα ξύπνησα νωρίς καθότι βρίσκομαι στο χωριό. Οι μισές βρύσες είναι παγωμένες, άντε να δούμε μόλις ανέβει ή θερμοκρασία τι ψάρια πιασαμε. Για σπασίματα σωλήνων λέω.

Τελικά όταν ξεφεύγουμε από την ρουτίνα αλλάζει η διάθεση και η ψυχολογία. Καλημέρα Παύλο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εδώ στο χωριό νιώθω άρχοντας Παναγιώτη. Μόνος στο σπίτι χωρίς φασαρία πινω το καφεδακι μου τώρα, έχω βάλει τυροπιτακια στο φούρνο.
Φυσικά κατέβηκα και αναψα την ξυλοσομπα στο εργαστήριο.

Εδώ στο χωριό νιώθω άρχοντας Παναγιώτη. Μόνος στο σπίτι χωρίς φασαρία πινω το καφεδακι μου τώρα, έχω βάλει τυροπιτακια στο φούρνο.
Φυσικά κατέβηκα και αναψα την ξυλοσομπα στο εργαστήριο.

Ποιος την χάρη σου. Ωραίος!
Άντε με το καλό να δούμε τι θα βγάλει σήμερα το εργαστήριο.

Last edited: