Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω σαν βάση τη μέγγενη της Triton, όπως είναι στην χθεσινή φωτογραφία, που έχει και τεράστιο άνοιγμα για μεγάλα κομμάτια, και να σκεφτώ κάποιες έξυπνες λύσεις για να το ολοκληρώσω.
Σήμερα πήρα και αυτό το βολάν για το πίσω μέρος και τώρα σκέφτομαι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το εφαρμόσω.
Κάτι παρόμοιο με αυτό που πόσταρες εσύ θέλω να φτιάξω.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

αν μιλάτε για τόρνο να σου πω κάτι. πάρε τον μικρό τον boston, είναι μια χαρά μηχάνημα και μην λυπάσαι τα λεφτά του γιατί κι αν ακόμα αποφασίσεις να τον πουλήσεις θα γίνει ανάρπαστος. πάρε παράδειγμα και ψάξε να δεις αν πωλείται τέτοιο μηχάνημα μεταχειρισμένο, δύσκολα θα βρεις. για να κάνεις μόνος θέλει πολύ δουλειά και μεγάλη ακρίβεια. όσο για τα σκαρπέλα μην φοβάσαι το μόνο εύκολο να κάνεις.
:ernaehrung004:

Μπάμπη, από που πήρες το βολάν, που λες?....στα αγγλικά λέγεται live center αν μιλάμε γιά το ίδιο!

Μιχάλη από Ντέτσικα το πήρα 15 . Αυτό είναι.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    126 KB · Views: 120

αν μιλάτε για τόρνο να σου πω κάτι. πάρε τον μικρό τον boston, είναι μια χαρά μηχάνημα και μην λυπάσαι τα λεφτά του γιατί κι αν ακόμα αποφασίσεις να τον πουλήσεις θα γίνει ανάρπαστος. πάρε παράδειγμα και ψάξε να δεις αν πωλείται τέτοιο μηχάνημα μεταχειρισμένο, δύσκολα θα βρεις. για να κάνεις μόνος θέλει πολύ δουλειά και μεγάλη ακρίβεια. όσο για τα σκαρπέλα μην φοβάσαι το μόνο εύκολο να κάνεις.
:ernaehrung004:

Παύλο δεν έχω δουλέψει τολρνομποτέ στη ζωή μου και δεν ξέρω κι αν πρόκειται να δουλέψω ποτέ.
Αν ξεκινήσω και δώ οτι μ´ αρέσει και τα καταφέρνω θα σκεφθώ και το επόμενο βήμα.
Τώρα, όσο κι αν λέμε "ο μικρός Boston", αν υπολογιλσεις το μηχάνημα και κάποια απαραιλτητα παρελκόμενα, τσοκ κλπ, περνάς τα 300 .

Έχεις άλλη μια γιορτή μέχρι το Πάσχα, οπότε ίσως οριακά χωράει κ ο (πραγματικά τίμιος) τόρνος της BOSTON.

Δυστυχώς οι γιορτές λιγοστεύουν και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
Κορδέλα, κολωνάτο, spindle sander... (Σου μιλάω γί αυτά που γνωριλζεις καλά...:flipout:)