να και το χαλαζάκι....μαζί με ένα μίνι μπουρίνι διάρκειας 5 λεπτών...
[/url]
photo upload sites [/IMG]
photo upload sites [/IMG]
photo upload sites [/IMG]Υπάρχουν και αυτοκίνητα που έχουν απλό λαμπάκι θερμοκρασίας χωρίς δείκτη το οποίο απλά ανάβει όταν υπερθερμανθει.
Πολλά αυτοκίνητα έχουν αισθητήρα για τοποθέτηση οργάνου μέτρησης θερμοκρασίας λαδιού.
Επίσης τώρα με τα OBD και μια εφαρμογή στο κινητό βλέπεις τα πάντα
Μέχρι και θερμοκρασία αέρα εισαγωγής σε τρία σημεία.
Τι αυτοκινητο εχεις; Στειλε ενα πμ τον αριθμο πλαισιου να κοιταξω. Μεσα σε αυτα πρεπει να ειναι και καποια πραγματα που αλλαχτηκαν προληπτικα, μαλλον επειδη ηταν ευκολη η προσβαση, και εχουν "δειξει κακο χαρακτηρα" στο παρελθον.Μολις γυρισα απ το συνεργειο .αλλαγη ιμαντες χρονισμου ,θερμιστατης,καβουκι θερμοστατη,φλατζα στο ψευτοκαπακο, βαλβιδα θερμοκρασιας κεφαλης ,παραφλου λαδια φιλτρα λαδιου και βενζινης!400 (280 ανταλ.και 120 εργατικα) καλα ειναι ?δημητρη;
Ρε παιδιά είναι δυνατόν; Το πρωί είχε έξω 2 βαθμούς και έριχνε χιονόνερο, έκανα γύρω στα 20 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και η θερμοκρασία έφτασε μετά βίας στους 60 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό ή χάλασε κάτι μια βδομάδα που το είχα εγκλωβισμένο;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλά έχεις αυτοκίνητο με όργανο μέτρησης θερμοκρασίας νερού ... εμένα γιατί δεν έχει ??:chinscratch:
Εχμ γιατί διαχωρίζετε τις έννοιες "θερμοκρασία νερού" και "θερμοκρασία μηχανής"?
Και εγώ είχα την εντύπωση ότι η ένδειξη ήταν από το κύκλωμα του νερού... τώρα λένε κινητήρα ... αλλά δεν το διευκρινίζουν... που είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας επάνω στο σώμα της μηχανής ??
καλά σου πήγε από τιμή.Δημητρη ford focous mk1 του 2003 1600 κυβ εχω!
Να πεις οτι δεν στο ειχα πει....στο ειχα πει. Απολαυσε τωρα την κρεβατομουρμουρα σου για να "μαθεις". Κανονισε να καψεις το μοτερακι. Βρε συ βαλε και κανα γρασσο, το WD ειναι πιο πολυ αντισκουριακο.Σημερα εμεινε το ο απο γυαλοκαθαριστηρες. Το ειχε η οοΌ και ψιχαλιζε. Με τα πολλα πηγε σπιτι. Επεστρεφομενος απο τη δουλεια εφαγα μια ωρα να βγαλω παλι το μηχανισμο και να τον wdαρω φοβουμενος παντα μην παρω το μοτερ στο χερι.
Πρεπεινα το αντικαταστησω ομως γιατι δεν ειναι να παιζουμε με δαυτο, ειδικα τωρα το χειμωνα.
ΥΣ με τα παραθυρα στο ο
Αυτο πλεον εχει γινει κανονας στα 16V. Λιγο επειδη υπαρχουν 2-3 ραουλα που γυρνανε και δεν μπορεις πλεον να καταλαβεις απο που και τι, λιγο το καταναλωτικο κομματι, λιγο οι μικροι θαλαμοι καυσης. Πληρωνεις σετ (αλλο αν στο βαζει ο εκαστοτε μαστορας) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οτι δεν θα καρφωσεις απο "φρακαρισμενο ραουλο". Το αυτο ισχυει και για την αντλια του νερου, οταν αυτη παιρνει κινηση απο το λουρι του εκκεντροφορου.καλά σου πήγε από τιμή.
μαζί με τον ιμάντα χρονισμού αλλάζεται και ο τρελός που είναι δίπλα... και εάν θυμάμαι καλά και ο ιμάντας του κλιματιστικού.
Ρε Δημήτρη το παράκανε. Είπαμε να βρέξει αλλά σαπίσαμε, Καλημέρα.............
Μπράβο ρε Κώστα :worshippy:
Βάζεις και κανένα link και μαθαίνουμε και τι γίνεται....
Είσαι από τα πιο χρήσιμα μέλη του forum και από τους καλούς δοκιμαστές νέων ιδιόκτητων μηχανημάτωνκαι χαίρομαι που είσαι φίλος μου :firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.