Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολλές καλημέρες ! -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάνο δεν χαλάω χατίρια.
Θα τα ακούσω απο τους διαχειριστές, αλλα ειναι σχεδόν μεσάνυχτα.
Ακατάλληλη ώρα για τα μικρά.
Ιδού λοιπόν (απολογούμαι αν την εχει ανεβάσει άλλος συνφορουμιτης παλιότερα)[/IMG]

Sent from my iPad using Tapatalk

Γεια σου Χρήστο καυ***άρη !! έσπασες τη μονοτονία του φόρουμ :flipout:
animated-girl-image-0201.gif

Καλημερα.
Κωατα εχω δει στις ΗΠΑ πριν απο πολλαααα χρονια, ενα παρομοιο μηχανημα, πιο μεγαλο, που εβαζες τα πρασινα και τα εβγαζε κορδελες. Οι ανθρωποι συσκευαζαν τα κατεστραμενα δολλαρια μετα, και τα πουλουσαν σαν Federal Reserve (νομιζω) αναμνηστικα.
Καπου εχω στο πατρικο μου ενα τετοιο.
Βεβαια σε αλλο χωρο σφραγισμενο πισω απο αλεξισφαιρα τζαμια, ηταν δεκαδες παλλετες φορτωμενες απο τετοια ολοκληρα (εκατομυρια), και εβλεπες το προσωπικο να τα διαχειριζεται λες και ηταν χαρτι εκτυπωτικου. Αυτοι ειχαν παθει ανοσια, και εμεις "κοκομπλοκο" με τοσο χρημα "ντανιασμενο" .

Εγώ πάλι έχω φυτέψει κ μία "ευροπουλιά" στον κήπο αλλά μάταια δεν λέει να πετάξει ούτε μπουμπούκι. Κάτι κάνω λάθος μάλλον ή εγώ ή οι πολύ πιο πάνω από εμένα.

Καλημέρα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάλι έχω φυτέψει κ μία "ευροπουλιά" στον κήπο αλλά μάταια δεν λέει να πετάξει ούτε μπουμπούκι. Κάτι κάνω λάθος μάλλον ή εγώ ή οι πολύ πιο πάνω από εμένα.

Μήπως προτιμάει κλίμα Βόρειας Ελλάδας?
Φέρτην σε μένα αν είναι!

άντε καλημέρα ..... να δούμε πότε θα μεγαλώσουν

Attachments

• 16142624_661499334011808_6000814157447907555_n.jpg
    16142624_661499334011808_6000814157447907555_n.jpg
    31.2 KB · Views: 96
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έκανες κανένα έγκλημα? :p

Δεν νομίζω. Αλλού συντελείται καθημερινά κ επαναλαμβανόμενα από άλλους πιό "σοφούς" από εμάς τους κοινούς θνητούς.

Ρε σαν δεν ντρεποσαστε "κολασμενοι" με τις "τσιτσιδες" νυχτιατικα.
Οποιος μεγενθυνει την φωτο, στο σημειο ενωσεων των "μαστων" θα διακρινει πισω στον καθρεπτη, μερος της κεφαλης του κυριου Tzoytzis, χωρις τα γυαλια.

Ρε Δημήτρη, αν ειχα τετοια "πρόσβαση" θα καθόμουν νυχτιάτικα να "χάνω την ώρα μου" με σας τους μαστόρους, ή θα έβγαζα τα μωρά στην πίστα ;
Που πα ρε Καραμήτρο, λέω παντα στον εαυτό μου οταν βλέπω τέτοιες δημιουργίες
Και μονο όμως που σκέφτηκες οτι θα μπορούσα να τις εχω φωτογραφήσει εγω, με ανέβασες στον Όλυμπο.
Να σαι καλα.

Ρε Δημήτρη, αν ειχα τετοια "πρόσβαση" θα καθόμουν νυχτιάτικα να "χάνω την ώρα μου" με σας τους μαστόρους, ή θα έβγαζα τα μωρά στην πίστα ;
Και μονο όμως που σκέφτηκες οτι θα μπορούσα να τις εχω φωτογραφήσει εγω, με ανέβασες στον Όλυμπο.
Να σαι καλα.

Αστα αυτα τα ψοφια. Εσυ εισαι στη φωτο και μαλιστα ακουγεται οτι ησουν και ο μανατζερ της Τζουλιας Α. οταν γυριζε τις τσοντες. :flipout:

Ωχ, Κρύβε λόγια ρε Johnny
Ξέρεις τι κόπο ρίξαμε γι αυτα τα ντοκυμαντέρ ;

Καλημεεεεεεεερα.
Να σαι καλα.

Δεν μιλας σοβαρα;;;
Οχι ρε "γαμωτο". Και εγω που παρακολουθουσα ολες τις αναρτησεις σου, σου εγραφα συνεχεια καλα σχολια για τις κατασκευες σου, ημουν "ποταμος καλοριζικων" στις παραλαβες σου, ακομη και που στις φωτο απο τις συγκεντρωσεις ελεγα οτι εισαι η πιο "φωτεινη παρουσια" - ενας πραγματικος φαρος προσωπικοτητας - !!!!!!!!

Ολα αυτα για το τιποτα;

Τοση χρηση "γλωσσας μετα σιελου" τσαμπα;

Πες μου οτι με τρολλαρεις, πες μου οτι την ωρα που εγραφες τις ειχες διπλα σου, και σου ειπαν να αστειευτεις λιγο μαζι μου πριν μας συστησεις.
Δεν μπορει να λες αληθεια, δεν ειναι δυνατον να λες αληθεια, ειναι κριμα και αδικο να λες αληθεια..........................

Σκοτωσες την ελπιδα........................... αν λες αληθεια.