Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημεεεεεεεερα.

Δεν μιλας σοβαρα;;;
Οχι ρε "γαμωτο". Και εγω που παρακολουθουσα ολες τις αναρτησεις σου, σου εγραφα συνεχεια καλα σχολια για τις κατασκευες σου, ημουν "ποταμος καλοριζικων" στις παραλαβες σου, ακομη και που στις φωτο απο τις συγκεντρωσεις ελεγα οτι εισαι η πιο "φωτεινη παρουσια" - ενας πραγματικος φαρος προσωπικοτητας - !!!!!!!!

Ολα αυτα για το τιποτα;

Τοση χρηση "γλωσσας μετα σιελου" τσαμπα;

Πες μου οτι με τρολλαρεις, πες μου οτι την ωρα που εγραφες τις ειχες διπλα σου, και σου ειπαν να αστειευτεις λιγο μαζι μου πριν μας συστησεις.
Δεν μπορει να λες αληθεια, δεν ειναι δυνατον να λες αληθεια, ειναι κριμα και αδικο να λες αληθεια..........................

Σκοτωσες την ελπιδα........................... αν λες αληθεια.

Make my day Δημήτρη!!!

Καφεδάκι :
3abf5c9961969118b81fdfce47222e0f.jpg

Στάλθηκε από το Nitro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει μείνει μια μέρα ακόμα μέχρι να σταματήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Android Media Player Που κληρώνει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των Δορυφορικών, όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμέτοχη μόλις που προλαβαίνετε. Πατήστε πάνω στο όνομα του player να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο νήμα MECOOL BB2 pro

Θα ανακοινωθούν και στο νήμα εννοείτε.

:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κερδισε το εσυ και θα δεις και το ονομα σου εδω!
http://avclub.gr/forum/showthread.php/153576-Review-και-Giveaway-MECOOL-BB2-pro

Μακάρι. Θα του φτιάξω κ ξύλινη θηκούλα μετά.

Όλο τζελάτι και καλτσόνε είστε όλοι Σαββατιάτικα. Μου φαίνεται μόνο εγώ δουλεύω εδώ μέσα... :silly:
Απ´ το πρωί κάνω μια κοπτοραπτική σε ντουλάπια κουζίνας για να τοποθετηθει ψηλό ψυγείο σε φρεσκονοικιασμένο σπίτι φίλου. Άλλη μια ευκαιρία να σας πω οτι το Parkside δισκοπριονάκι είναι θησαυρός.
Μέγιστο βάθος κοπής βέβαια μικρό, μόνο 2,5 cm, αλλά τρομερά μανιτζέβελο ελαφρύ και εύχρηστο.
Όταν το ξαναδείτε στα ράφια του Lidl προτείνω να το χτυπήσετε.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    108 KB · Views: 129
Δυο φορές το χρειάστηκα, τη μια για να κόψω το καφασωτό που περίσσευε στην πέργκολα και σήμερα. Κυριολεκτικά μου έλυσε τα χέρια Κυριάκο.
Υπήρχαν κάμποσα συνεργεία σήμερα εκει, μπογιατζήδες, ηλεκτρολόγοι, κεραιάδες, κλιματιστικάριοι... Οργασμός.
Ο καημένος ο ηλεκτρολόγος όταν πήγα κόντευε να χτυπήσει ενέσεις, όλα τα κουτιά της κουζίνας ήταν καλυμένα πίσω απ´ τα ράφια. Πώς να κόψει τη μελαμίνη που ακουμπάει στον τοίχο και να επισκευθεί το κουτί;
Ρυθμίζεις το τροχάκι στα 4mm βάθος κοπής και τέζα ο καμπούρης.
Χωράει παντού, στρίβει παντού.. Κι αν χρειαστεί και λίγο βοήθεια σε καμιά γωνίτσα, με ένα κοφτάκι ή με το πολυεργαλείο της Makita καθάρισες.
Όμορφα και νοικοκυρεμένα.

Μια χαρά.
Δεν μπιρούσα να δω την πίσω πλευρά που ήταν τυφλή αλλά η καλή πλευρά, η μπροστινή, ήταν άψογη.

Υ.Γ. Βέβαια, μετά, ο φίλος αποφάσισε, και πολύ σωστά νομίζω άσχετα αν εγώ τον άρχισα στα γαμοσταυρίδια πιυ μας παίδεψε :furious3:, να κόψουμε καινούριες πλάτες κολλητές με σιλικόνη πάνω στην παλιά για να μην φαίνονται οι τρύπες.

Για αυτή τη δουλειά Μπάμπη,τρυπαγαν και μετά με λάμα σιδιροπριονου.
Τώρα οι ηλεκτρολογοι αγοράζουν το πολυεργαλειο τού lidl.

Πάλι καλά που ήταν σημαδεμένη η θέση του κουτιού...ή όχι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πόσο το έφερνε;