Δεν καταλαβαινω πραμα.
να μην σαρκάζεσαι σαρκόβιε...llooll...μιά χαρά θα το τρυπήσει το σίδερο, απλά θέλει τον τρόπο του (αργά και βασανιστικά και λαδάκι) και το καλό του τρυπάνι.
Ξεφευγει παλι η λιρα...
http://www.xe.com/currencycharts/?from=GBP&to=EUR&view=1W
Ναι ρε γμτ, πάνω που βρήκα επιτέλους ένα ζευγάρι μεγαφώνων σαν αυτά που μου είχαν κλέψει από το αυτοκίνητο και συμφώνησα με τον πωλητή για την τιμή (σε λίρες) και τον τρόπο πληρωμής...
forward συμβόλαιο εννοώ, αλλα για πλάκα το είπα.. μην αγχώνεσαι όσο και να προλάβει να ανατιμηθεί δεν θα χάσεις πολλά..καλύτερα πάρε τα άμεσα πριν αρχίσουν τα τελωνεια..Τι εννοείς Δημητρό? Μεταχειρισμένα είναι, όχι καινούρια. Τα καινούρια είναι πανάκριβα σε οποιοδήποτε νόμισμα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άσε που είναι σχετικά "ειδικά" μεγάφωνα...
Καλημέρα με ένα αβέβαιο μέλλον. Καταδικασμένοι είμαστε.
Και εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση η γνωστή από χρόνια στην Αμερική και αρκετά καλή Grizzly Industrial με αυτήν την Grizzly του Lidl.
Όσο για το κολωνατο ...απογοήτευση.
Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέσει οι δύο εταιρίες αλλά έχουμε πει πολλάκις, δεν συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Αν τώρα περίμενες να πάρεις με 80 με κάτι εφάμιλλο που κάνει 2$$+ ή 4$$+ αλλάζει το θέμα.
DIY εργαλείο είναι. Αν κάποιος το θέλει για επαγγελματική εργασία κοιτάει αλλού.
Εσύ τουλάχιστον το κατάλαβες, αυτό λέω και εγώ λίγο πιο διακριτικά ίσως!
Βασικά είναι η 4η έκδοση ...500 σκέτο, Α1,Β2,C3.
Όσο για τα συμπεράσματα μου θα μπορούσα να τα πω αλλά μάλλον θα πρέπει να το κάνω στο νήμα του Lidl ;
διευκρίνισα ότι αυτή η Grizzly Industrial για την οποία λένε τα καλά λόγια δεν είναι η Grizzly (η οποία μάλλον με πονηρό σκοπό διάλεξε αυτό το όνομα) που δίνει το κολωνατο στην Parkside.
Όσο για τα 80Ε και χωρίς καμία σύγκριση η μάλλον αν κάνω σύγκριση με την πρώτη του έκδοση δεν αξίζει ούτε τα μισά.[/SIZE]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.