Tο Καφενείο των Μαστόρων.

να μην σαρκάζεσαι σαρκόβιε...llooll...μιά χαρά θα το τρυπήσει το σίδερο, απλά θέλει τον τρόπο του (αργά και βασανιστικά και λαδάκι) και το καλό του τρυπάνι.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

να μην σαρκάζεσαι σαρκόβιε...llooll...μιά χαρά θα το τρυπήσει το σίδερο, απλά θέλει τον τρόπο του (αργά και βασανιστικά και λαδάκι) και το καλό του τρυπάνι.

Όχι,
εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη χωρίς λάδι για να δω αν θα σπάσει η βάση για να πάω μετά να παραπονεθώ.. :afro:

Ειχα ευχαριστη παρεα σημερα που μαστορευα :))

32806453445_b6bbe9ee38_b.jpg

Eιχε τραυματιστει ο κακομοιρης και μιας και πλησιαζουν οι αποκριες ειπα να τον γιατρεψω. Η κολλα στιγμης (κυανοακρυλικη) εκανε δουλεια.
Ειχαν σπασει τα κουδουνακια στο καπελλο.

32683324741_e6b81b1e3e_c.jpg

Ναι ρε γμτ, πάνω που βρήκα επιτέλους ένα ζευγάρι μεγαφώνων σαν αυτά που μου είχαν κλέψει από το αυτοκίνητο και συμφώνησα με τον πωλητή για την τιμή (σε λίρες) και τον τρόπο πληρωμής...

Ναι ρε γμτ, πάνω που βρήκα επιτέλους ένα ζευγάρι μεγαφώνων σαν αυτά που μου είχαν κλέψει από το αυτοκίνητο και συμφώνησα με τον πωλητή για την τιμή (σε λίρες) και τον τρόπο πληρωμής...

κανε ενα Forward:P

Τι εννοείς Δημητρό? Μεταχειρισμένα είναι, όχι καινούρια. Τα καινούρια είναι πανάκριβα σε οποιοδήποτε νόμισμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άσε που είναι σχετικά "ειδικά" μεγάφωνα...

Τι εννοείς Δημητρό? Μεταχειρισμένα είναι, όχι καινούρια. Τα καινούρια είναι πανάκριβα σε οποιοδήποτε νόμισμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άσε που είναι σχετικά "ειδικά" μεγάφωνα...
forward συμβόλαιο εννοώ, αλλα για πλάκα το είπα.. μην αγχώνεσαι όσο και να προλάβει να ανατιμηθεί δεν θα χάσεις πολλά..καλύτερα πάρε τα άμεσα πριν αρχίσουν τα τελωνεια..

Μιας και η συζήτηση δεν έχει καμία σχέσει με το τι παραλάβαμε σήμερα την συνεχίζω εδώ.

Και εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση η γνωστή από χρόνια στην Αμερική και αρκετά καλή Grizzly Industrial με αυτήν την Grizzly του Lidl.
Όσο για το κολωνατο ...απογοήτευση.

Αν δεν παραπέμπει σε σύγκριση μεταξύ δύο εταιρειών λάθος κατάλαβα και ζητώ συγνώμη

Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέσει οι δύο εταιρίες αλλά έχουμε πει πολλάκις, δεν συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Αν τώρα περίμενες να πάρεις με 80 με κάτι εφάμιλλο που κάνει 2$$+ ή 4$$+ αλλάζει το θέμα.
DIY εργαλείο είναι. Αν κάποιος το θέλει για επαγγελματική εργασία κοιτάει αλλού.

Εσύ τουλάχιστον το κατάλαβες, αυτό λέω και εγώ λίγο πιο διακριτικά ίσως!

Βασικά είναι η 4η έκδοση ...500 σκέτο, Α1,Β2,C3.

Όσο για τα συμπεράσματα μου θα μπορούσα να τα πω αλλά μάλλον θα πρέπει να το κάνω στο νήμα του Lidl ;

Ευχαριστώ για την ειρωνεία, εσύ από το Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέσει οι δύο εταιρίες κατάλαβες οτι δεν κατάλαβα, μπράβο.

διευκρίνισα ότι αυτή η Grizzly Industrial για την οποία λένε τα καλά λόγια δεν είναι η Grizzly (η οποία μάλλον με πονηρό σκοπό διάλεξε αυτό το όνομα) που δίνει το κολωνατο στην Parkside.

Όσο για τα 80Ε και χωρίς καμία σύγκριση η μάλλον αν κάνω σύγκριση με την πρώτη του έκδοση δεν αξίζει ούτε τα μισά.[/SIZE]

Δεν θέλω να κάνω την υπεράσπιση της Grizzly.biz αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Grizzly Industrial ιδρύθηκε το 1983 και φτιάχνει επαγγελματικά εργαλεία.
Η Grizzly.biz ιδρύθηκε το 1998 και έφτιαχνε εργαλεία κηπουρικής.

Υποθέτω, από τα γραφόμενα σου, οτι έχεις συγκρίνει όλες τις εκδόσεις του κολωνάτου side by side και έχεις μεγάλη εμπειρία στο εν λόγω εργαλείο και αφού λες πως δεν αξίζει τα λεφτά του αύριο λέω να το πάω πίσω και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ρε παιδια το Α1, Β2, C3 ειναι κατα 95% τα ιδια εργαλεια. Δεν μπορει το ενα να ειναι καλο και το αλλο αχρηστο.