Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριακο τα εχεις δοκιμασει?
Καιμια σχεση με desktop εφαρμογη.
Γρηγορα και απλα, καμια σχεση με android, ios και winphone τα βαζω πολυ ποιο πανω απο τα android. Φυσικα δεν εχω απαιτησεις υπερπληθωρας εφαρμογων. Απλα θελω ενα κινητο να εχει τα βασικα να ειναι γρηγορα, να μην κολλαει και φυσικα να μη κοστιζει μια περιουσια. Τα γνωστα φανταζομαι που τα ξερεις και τα διαβαζεις.

Android παιδιά.
Έχω πολλούς φίλους που τα πήραν και στο μήνα τα έβαλαν αγγελία.
Βέβαια είναι τι έχει συνηθίσει ο καθεις.
Την ίδια άποψη είχα και γω Κυριάκο, αλλά πήρα με μόλις 120€ το 630 και από τότε δεν το αλλάζω! Και να το αλλάξω, πάλι windows phone θα παρω

Ευχαριστω Νικο και Νεκταριε!
Νικο μου εδωσες πολυ καλη ιδεα. Δεν το ειχα καν υποψη αυτο το τηλεφωνακι κατης microsoft.

Τελειωσα το τεσταρισμα επιτυχως και τωρα μονο μου μενει να αναβαθμισω τα WIN8 σε WIN10

Ούτε εγώ το είχα Μιχάλη ...:flipout::flipout:
Ο Κωτσόβολος μου το έστειλε με mail και μου έκαναν εντύπωση τα χαρακτηριστικά του.
Πάντως ότι δουλεύει με Windows έχει μεγάλη συμβατότητα με τις εφαρμογές που ξέρουμε από το PC.
Εμένα που ήθελε η γυναίκα μου ένα tablet της πήρα το 10ιντσο Yoga2 με Win 10 και είναι πολύ καλό.
Αλλά ....500 :chinese:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ δεν είδα να σχολιάζει κανένας ...εκτός του Θοδωρή.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/113719-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7/page9

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χίλιες φορές windows...είχα το Nokia 1020 και το είχα ευχαριστηθεί απείρως μέχρι που μου το έκλεψαν.
Επειδή έχω βάλει ταβάνι στο budget δυστυχώς καλή κάμερα σε windows με κάτω των 200 ευρώ δεν υπάρχει και έτσι με βλέπω με κινέζικο με android.
Τέλος θα πρότεινα Μιχάλη να μην βάλεις developer preview. Άσε την 8.1 Denim, της λείπουν ελάχιστα πράγματα μόνο. Μέσα στο μήνα θα βγουν και οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις σε win10 οπότε αναβαθμίζεσαι τότε.
Αν έχετε καμιά ερώτηση για windows phone πείτε!

http://www.facom.com/uk/our-brand/Facom-Smart-Tooling.html

Καπου γραφει.

"FACOM and CribMaster® combining to ensure your productivity and security, supporting you permanently.
Two brands of the division Industrial & Automotive Repair from the Stanley Black&Decker group."

Αρα stanley και blackdecker εχουν αγορασει μεσα σε ολα και τη facom:damnyou:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δειτε οτι φτιαχνει εργαλεια που εχουν τσιπακι και επικοινωνουν με την εργαλειοθηκη, για το που βρισκονται.

Καλημερουδια μαστορια μου!! Ωρα για μαστορικο μπριζολιδι!! Πω πω πω τρελαινομαι...