Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στη μαστοροπαρέα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ουφ, μόλις τελεωσα με τον ξυλολεβητα..( καθημερινή δουλειά. Θα το βάλω στο τι μαστορέψαμε σήμερα...)

Τώρα να πω τίποτα για τον υδραυλικό που μου έτυχε; :flipout:
Του τηλεφώνησα το πρωί, του είπα το πρόβλημα, καταλήξαμε ότι μάλλον φταίει ο αυτόματος πλήρωσης, και του ζήτησα να φέρει έναν.
Ήρθε το μεσημέρι, τελικά ήταν κολλημένος ο αυτόματος πλήρωσης, έβαλε νερό στο σύστημα, και μου είπε ότι καλό είναι να τον αλλάξω. :mad:
Αλλά δυστυχώς δεν είχε μαζί του αυτόματο να τον αλλάξει. Τώρα τι να του πεις... :rifle:

Αφησε τον για του χρονου. Αφου ξεκολλησε του χρονου παλι θα κολλησει ξανα.
Αλλα και αν κολλησει παλι δωστου μια να ξεκολλησει.

Ο αυτόματος δεν ξεκολλάει με χτυπήματα. Πιέζεις την βίδα ρύθμισης με ένα κατσαβίδι μέχρι κάτω και ακούς το νερό που περνάει. Προσοχή θέλει όταν αφήνεις την βίδα να επανέλθει να είναι κεντραρισμένη και να βγει μέχρι επάνω.
Εναλλακτικά κλείνεις τις βάνες και λύνεις καπάκι και ελατήριο με βίδα και τα καθαρίζεις όλα μαζί με την πατούρα της βάσης που πατάει το σύστημα βίδα-ελατήριο.
Μιλάω για τους αυτόματους που γνωρίζω εγώ δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και άλλου τύπου και τι έχει ή κάθε εγκατάσταση.
Πάντως τον δικό μου κοντά τριάντα χρόνια τώρα ...δεν τον έχω αλλάξει.

Καλο μηνα να'χουμε!

Εχουμε αργια σημερα εδω, εθνικη γιορτη, την ενσωματωση της περιοχης της Τρανσυλβανιας στην Ρουμανια.

transeu.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Καλο μηνα να'χουμε!Εχουμε αργια σημερα εδω, εθνικη γιορτη, την ενσωματωση της περιοχης της Τρανσυλβανιας στην Ρουμανια.
:) Εθνική γιορτή για τον Δράκουλα., Χαχαχαχα
Καλή ξεκούραση Μιχάλη.

Last edited:

Ο αυτόματος δεν ξεκολλάει με χτυπήματα. Πιέζεις την βίδα ρύθμισης με ένα κατσαβίδι μέχρι κάτω και ακούς το νερό που περνάει. Προσοχή θέλει όταν αφήνεις την βίδα να επανέλθει να είναι κεντραρισμένη και να βγει μέχρι επάνω.
Εναλλακτικά κλείνεις τις βάνες και λύνεις καπάκι και ελατήριο με βίδα και τα καθαρίζεις όλα μαζί με την πατούρα της βάσης που πατάει το σύστημα βίδα-ελατήριο.
Μιλάω για τους αυτόματους που γνωρίζω εγώ δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και άλλου τύπου και τι έχει ή κάθε εγκατάσταση.
Πάντως τον δικό μου κοντά τριάντα χρόνια τώρα ...δεν τον έχω αλλάξει.

Ο δικός μου είναι εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης. :flipout:
Είναι στο κάτω μέρος του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Καλημέρα στην παρέα!!!
Μιχάλη καλά μαστορεματα σήμερα!!!!
Αθήνα ποτε κατεβαίνεις?

Ευχαριστω!
Ερχομαι στις 24 Δεκεμβριου και ξαναφευγω στις 2 Ιανουαριου.

Θα φερω και το τορνακι της proxxon το οποιο θα το συμψηφισουμε με το τριβειο της proxxon που θα παρουμε απο το toolhouse που κοστιζει 50 ευρω.

Εκτος αν αλλαξες γνωμη και θες να αγορασεις πιο ισχυρο τορνακι :))

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ηλιοβασίλεμα από το εργαστήριο-ταράτσα... HDR
20151201_172531_HDR.jpg

Σημερα ανεβηκα Μενιδι για μια δουλεια και ειδα και εγω τον ουρανο να εχει παρε φωτια εκει στα μερη σου Παναγιωτη απο την γεφυρα μετα την Τατοιου.
Πανεμορφο!

Πίνακας ζωγραφικής η φωτογραφία,πολύ όμορφο θέαμα
Τώρα εξηγούνται όλα,γιατί έχει τόσο ωραία κατασκευαστική έμπνευση ο Παναγιώτης -bye-