Παίδες, όταν στο Amazon.de πωλητής είναι το amazon, πως τους στέλνω γιά να τους ρωτήσω λεπτομέρειες γιά το προϊόν?
ε, ναι....και τώρα θα αρχίσουν οι δηλώσεις εισοδήματος....Καλημερα συναδελφοι!
Τελειωνει σιγα σιγα το πρωτο τριμηνο του χρονου!!
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετική με μαστορέματα.
Μένω σε πολυκατοικία και έχει χρειαστεί μια φορά για 3 μέρες να βάψω κάτι πορτακια ντουλάπας και λογο παλιοκαιρου τα εβαψα στο υπόγειο παρκινγκ μας και παρκαρα εξω. Εχτές χρειάστηκε πάλι να κάνω κατι δουλειές στην αποθήκη και αναγκαστικά πάλι στην θέση του πάρκινγκ μου με πολυ προσοχή πάντα, να κόψω με τροχό 4 κολόνες ντεξιον σε μικρότερα κομμάτια. Εκείνη την ώρα ήρθε ένας με την χαρχάλο την γυναίκα του και με είδε που εκοβα.
Χαιρετιθηκαμε και όλα καλα. Σήμερα με πιάνει η χαρχάλο η γυναίκα του και μου λέει οτι απαγορεύεται να κάνεις δουλειές στο πάρκινγκ σου και φοβατε οτι θα της κάνω ζημία στο αμάξι της. Της είπα οτι ειμαι πολύ προσεκτικός σε οτι κανω και ότι οι εργασίες που έκανα ειναι πολυ λίγες αλλά επέμενε οτι ειναι παράνομο.
Είναι παράνομο να κάνει κάποιος τέτοιου είδους εργασίες στο πάρκινγκ του ? Γνωρίζει κάνης τίποτα σχετικά?
Υ.γ. Δεν εχω καταστατικό πολυκατοικίας αλλά και πάλι ήταν μια εργασία για να βάλω ντεξιον στην αποθήκη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.