Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

ή 2,54cm ...

Αυτο που εννοω ειναι οτι ο "χαρακας" που εβαλες ειναι απλα ενδειξη αντιστοιχιας και οχι πραγματικος χαρακας. Στην οθονη δειχνει 15 εκατοστα ενω το πραγματικο μεγεθος εναι 2.5 εκατοστα...

Αυτή είναι μια φωτογραφία, ένας πίνακας αντιστοίχησης κ όχι χάρακας. Σε (με) βοηθάει όταν βλέπω σε ένα σκαρίφημα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να γυρίζω τις ίντσες σε χιλιοστά ή να βρίσκω πιο γρήγορα με τι τρυπάνι θα τρυπήσω.

@saradis καλημερα και ευχομαι να πανε ολα καλα.οντως το συγκεκριμενω φορουν ειναι κατι παραπανω απο μια απλη ιστοσελιδα .και μενα με χαλαρωνει ,πινω τον καφε μου ευχαριστα ,μαθαινω πραγματα και παραλληλα ειχα την τυχη να γνωρισω και 5-10 πραγματιμα αξιολογους ανθρωπους απο κοντα .τι αλλο να θελω απο ενα φορουμ.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

@saradis καλημερα και ευχομαι να πανε ολα καλα.οντως το συγκεκριμενω φορουν ειναι κατι παραπανω απο μια απλη ιστοσελιδα .και μενα με χαλαρωνει ,πινω τον καφε μου ευχαριστα ,μαθαινω πραγματα και παραλληλα ειχα την τυχη να γνωρισω και 5-10 πραγματιμα αξιολογους ανθρωπους απο κοντα .τι αλλο να θελω απο ενα φορουμ.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Έτσι ακριβώς είναι!
Χαλάρωση, Ενημέρωση, Γνώση και ιδέες, πολλές ιδέες!!!

Να γραψω για μια εμπειρια που εχω αυτες τις μερες με Γερμανικο καταστημα ποδηλασιας. Κυριως για προστασια αλλων που σκοπευουν ποτε να αγορασουν απο εκει.

Προκειτε για το bike-discount.de.

Στις 23/03 εκανα παραγγελια λαστιχα και τακακια φρενων με συνολικο κοστος 81 ευρω οπου και πληρωσα με paypal.
Την ιδια μερα αφαιρεθηκαν και τα λεφτα απο τον λογαριαμο μου.

Στις 30/3 και αφου δεν ειχαν στειλει τιποτα (οπως αναφερουν fast shippment, 1-2 days)
τους εστειλα mail να μου πουν τι γινεται. Πηρα αυτοματοποιημενη απαντηση οτι θα μπου απαντησουν το πολυ σε 3 μερες.

Στις 03/04 και αφου απαντηση δεν πηρα τους στελνω δευτερο mail οτι θα κανω dispute στο paypal αφου δεν κανουν αποστολη.
Σε μερικες ωρες παιρνω απαντηση οτι το προιοντα πακεταριστηκαν και προκειτε να παραδωθουν στο κουριερ DPD.

Την επομενη μερα μου ερχεται Mail οτι το πακετο παραδωθηκε στο κουριερ και εχει αριθμο tracking number 015χ5χ219χ45χ78

Πηγαινοντας στο site της DPD διαπιστωνω πως αυτο δεν ειναι Tracking number αλλα αριθμος δεματος με τον οποιο ο πωλητης κανει προκαταχωρηση στον courier.
H δε κατασταση την αποστολης ηταν:
03-04-2017 23:07 DPD data centre
Order information has been transmitted to DPD

Σημερα στελνω Mail Στην DPD και μου απαντουν:

Dear Sir,

Thank you very much for your email.

The package was only registered for shipping, but we have not handed it yet -
Please contact your sender.

Best regards
I.A. Melanie Duda

Και μετα απο αυτο τους εστειλα ενα μηνυμα να ακυρωσουν την παραγγελια και ταυτοχρονα εκανα και dispute στο paypal για να παρω τα λεφτα πισω.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να γραψω για μια εμπειρια που εχω αυτες τις μερες με Γερμανικο καταστημα ποδηλασιας. Κυριως για προστασια αλλων που σκοπευουν ποτε να αγορασουν απο εκει.

Στις 23/03 εκανα παραγγελια λαστιχα και τακακια φρενων με συνολικο κοστος 81 ευρω οπου και πληρωσα με paypal.

Στις 30/3 και αφου δεν ειχαν στειλει τιποτα (οπως αναφερουν fast shippment, 1-2 days)
τους εστειλα mail να μου πουν τι γινεται. Πηρα αυτοματοποιημενη απαντηση οτι θα μπου απαντησουν το πολυ σε 3 μερες.

Στις 03/04 και αφου απαντηση δεν πηρα τους στελνω δευτερο mail οτι θα κανω dispute στο paypal αφου δεν κανουν αποστολη.
Σε μερικες ωρες παιρνω απαντηση οτι το προιοντα πακεταριστηκαν και προκειτε να παραδωθουν στο κουριερ DPD.

Την επομενη μερα μου ερχεται Mail οτι το πακετο παραδωθηκε στο κουριερ και εχει αριθμο tracking number 015χ5χ219χ45χ78

Πηγαινοντας στο site της DPD διαπιστωνω πως αυτο δεν ειναι Tracking number αλλα αριθμος δεματος με τον οποιο ο πωλητης κανει προκαταχωρηση στον courier.

Dear Sir,

Best regards
I.A. Melanie Duda

Και μετα απο αυτο τους εστειλα ενα μηνυμα να ακυρωσουν την παραγγελια και ταυτοχρονα εκανα και dispute στο paypal για να παρω τα λεφτα πισω.

και πολύ καλά έκανες.

Γιαννη πολυ κριμα.
Τζαμπα εχασες τον χρονο σου.

Εχουμε ενα νημα εδω που γραφουμε για εντυπωσεις απο καταστηματα.
Ισως πρεπει να το βαλεις εκει.

Και αφου στις 13:30 η DPD μου απαντησε οτι δεν εχουν δεμα...στις 17:00 το bike-discount λεει πως το ειχαν δωσει το δεμα και τωρα ζητουν να το επιστρεψουν επειδη θελω να ακυρωσω.
Αρχιζω να πιστευω πως το συγκεκριμενο μαγαζι εχει μαλωσει με την αληθεια.

Κυριακο αν θελεις κανε την μετακινησηση.

Την εχουν πατησει και αλλοι με το συγκεκριμενο κατα καιρους. Ειναι με τις ωρες τους οσον αφορα τις αποστολες, καθως και με τον μεταφορεα που οπως αποδεικνυεται ειναι τζογος το ποιος θα ειναι. Καμια σχεση με το bike-components που ειναι πιο σοβαροι. Επισης πολυ κακες εμπειριες εχω απο το βρετανικο wiggle οπου την εχω πατησει δις με πλαισια ποδηλατων και το εκανα γαργαρα και τις δυο φορες. Εγω ουτε σαμπρελα δεν ξαναπαιρνω απο αυτους.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dear Sir,

Best regards
I.A. Melanie Duda

Κάτι δεν εκανες σωστα μάλλον Γιάννη.
Εγώ ψωνίζω από το bike - discount πάνω από 4-5 χρόνια χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Φέτος έκανα και επιστροφή γιατί παρήγγειλα 26 άντί 28άρες ζάντες για το trekking μου και η επιστροφή έγινε δωρεάν και μάλιστα μέσα σε 2-3 ώρες από την στιγμή που τα παρέλαβαν (είχα καθυστερήσει και πάνω από 1 μήνα στην επιστροφή και δεν είπαν τίποτα).

Μάλλον κάποια από τα προϊόντα που παρήγγειλες δεν ήταν σε στοκ.

Καλημερα στην παρεα!!!
Δεν ξερω αν ειναι το mesulid η τα θερμα περαστικα ολων σας αλλα αισθανομαι καλυτερα.
Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ!

Κάτι δεν εκανες σωστα μάλλον Γιάννη.
Εγώ ψωνίζω από το bike - discount πάνω από 4-5 χρόνια χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Φέτος έκανα και επιστροφή γιατί παρήγγειλα 26 άντί 28άρες ζάντες για το trekking μου και η επιστροφή έγινε δωρεάν και μάλιστα μέσα σε 2-3 ώρες από την στιγμή που τα παρέλαβαν (είχα καθυστερήσει και πάνω από 1 μήνα στην επιστροφή και δεν είπαν τίποτα).

Μάλλον κάποια από τα προϊόντα που παρήγγειλες δεν ήταν σε στοκ.

Μα για ποιο λογο να μην το αναφερουν απο την πρωτη στιγμη???
Καποιο λακο εχει η φαβα.

Ενα εξαιρετικο που συστηνω ανεπιφυλακτα απο Αγγλια ειναι το chainreactioncycles

Το διάστρεμμα θέλει το χρόνο του. Μην το βιάζεσαι το θέμα, γιατί μετά θα πάρεις προίκα το οίδημα.

Καλημερα στην παρεα!!!
Δεν ξερω αν ειναι το mesulid η τα θερμα περαστικα ολων σας αλλα αισθανομαι καλυτερα.
Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ!

Μα για ποιο λογο να μην το αναφερουν απο την πρωτη στιγμη???
Καποιο λακο εχει η φαβα.

Ενα εξαιρετικο που συστηνω ανεπιφυλακτα απο Αγγλια ειναι το chainreactioncycles

Αναφέρει αν είναι κάτι σε στοκ στα δεξιά.
Λάθη πάντα συμβαίνουν όμως (εμένα απλά δεν μου έτυχε ποτέ και έχω πάρει ένα σκασμό πράγματα για εμένα και φίλους).

Το Chainreactioncycles είναι πιο ακριβό και από Ελλάδα και από χρόνου παράδοσης δεν θα το έλεγα καθόλου γρήγορο (να είναι καλά η DHL).
Με την DPD σε 5-6 μέρες το πολύ είναι εδώ (Speedex πλέον).