Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εχει ακριβυνει πολυ Κυριακο. Την τελευταια τριετια παιζει να ειναι το πιο ακριβο μαγαζι της Ευρωπης σε πολλα προϊοντα. Εχει φυσικα και τις ευκαιριες, για τις οποιες ομως πρεπει να ξερεις ακριβως τι θελεις και να εχεις μεγαλη υπομονη ωστε να εισαι σε καθημερινη βαση απο πανω με το τουφεκι να βαρεσεις μολις βρεθει αυτο το κατι που θελεις σε καλη τιμη. Αν μη τι αλλο παντως ειναι συνεπεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα στην παρεα!!!
Δεν ξερω αν ειναι το mesulid η τα θερμα περαστικα ολων σας αλλα αισθανομαι καλυτερα.
Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ!

Μα για ποιο λογο να μην το αναφερουν απο την πρωτη στιγμη???
Καποιο λακο εχει η φαβα.

Ενα εξαιρετικο που συστηνω ανεπιφυλακτα απο Αγγλια ειναι το chainreactioncycles

Αυτο που λεει ο Νικος δεν ισχυει γιατι δεν μπορεις να βαλεις αντικειμενο στο καλαθι αν δεν ειναι σε στοκ.

Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν απαντησαν μετα απο 3 μερες στην ερωτηση γιατι αργει η αποστολη. Πραγμα που σε κανει να υποψιαζεσαι οτι δεν εχουν το προιον και δεν λενε ποτε θα το εχουν.
Και με το που εγραψα για paypal μου εστειλαν νουμερα μιας δηθεν αποστολης ενω στην πραγματικοτητα εστειλαν τα πραγματα (ουτε για αυτο ειμαι σιγουρος πλεον) μετα απο 2 μερες στην DPD.

Αυτη την στιγμη εχω 2 μηνυματα.
το ενα χτες στις 3 το μεσημερι στο paypal λεει οτι θα προσπαθησουν να ακυρωσουν την αποστολη.
το δευτερο χτες στις 5 το απογευμα στο mail μου λεει οτι ζητησαν απο την DPD να επιστρεψει το πακετο σε αυτους.

Και χτες το βραδυ στις 10 το site της DPD εκανε ανανεωση οτι το πακετο παραληφθηκε και ειναι in transit.

Που σημαινει οτι 5-8 ωρες μετα το δικο τους Mail οτι θα κανουν ακυρωση, το πακετο περασε στο συστημα για αποστολη. Αυτο βεβαια με υποχρεωνει αν θελω να συνεχισω την ακυρωση να κανω αποδοχη και επιστροφη οταν θα ερθουν τα προιοντα. Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι εγω δεν ηθελα να ακυρωσω την παραγγελια αλλα με την αδιαφορια τους με αναγκασαν να εμπλεξω το paypal και να ακολουθησω συγκεκριμενες διαδικασιες αφου στα πρωτα μηνυματα εκτος paypal δεν ελεγαν αληθεια.

Απο το bike-discount παντως δεν εχω ακομα τιποτα σχετικα με το προς τα που κινειται το πακετο και δεν νομιζω οτι προκειται να με ενημερωσουν ποτε απο την συμπεριφορα που εχω δει. Παντως οταν λες στελνω τα πραγματα, δεν σημαινει απλα τα τιμολογώ να βγουν απο την αποθηκη. Στελνω σημαινει, πληρωσα και τα πηρε το κουριερ στα χερια του, πραγμα που εγινε χτες το βραδυ στις 10. Κατι που δειχνει οτι δεν εκαναν τιποτα να ακυρωσουν την παραγγελια αφου αυτο ζητησα. Αν τελικα ερθουν τα πραγματα θα τα κρατησω αλλα απο αυτους δεν προκειτε να ξανα αγορασω ποτε.

Τα τελευταια 6 χρονια εχω παραγγειλει πραγματα με αξια πανω απο 6000 ευρω με 10αδες παραγγελιες και ποτε δεν εχω αναγκαστει να ακυρωσω παραγγελια αλλα ουτε και να επικοινωνησω με πωλητη για τετοια προβληματα.

Δεν ξερω αν αλλαξε πολιτικες τιμολογησης η αποστολης.
Μεχρι προ 4 χρονια ηταν σημαντικα πιο φθηνο απο Ελλαδα και η αποστολη δεν πηρε ποτε πανω απο 7 ημερες.

Επειδη κοιτουσα χτες στο chain για να προετοιμαζομαι για νεα παραγγελια, τα λαστιχα που πηρα στο bike-discount τα εχει 3 ευρω φτηνοτερα σε προσφορα στα 19 ευρω το ενα και τα μεταφορικα απο οτι ειδα ειναι 6 ευρω σε αντιθεση των 13 του bike-discount.
Επιπροσθετα εχει δωρεαν μεταφορικα σε παραγγελιες πανω απο 99 ευρω.

Επειδη κοιτουσα χτες στο chain για να προετοιμαζομαι για νεα παραγγελια, τα λαστιχα που πηρα στο bike-discount τα εχει 3 ευρω φτηνοτερα σε προσφορα στα 19 ευρω το ενα και τα μεταφορικα απο οτι ειδα ειναι 6 ευρω σε αντιθεση των 13 του bike-discount.
Επιπροσθετα εχει δωρεαν μεταφορικα σε παραγγελιες πανω απο 99 ευρω.

Όντως τα μεταφορικά ανέβηκαν 40% πάνω (από 10 που ήταν πήγα 14).
Εγώ συνήθως παραγγέλνω για 4-5 άτομα οπότε μοιράζουμε τα μεταφορικά.

Νομίζω ότι η περίπτωση σου είναι μεμονωμένη και απλά έτυχε.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.
Μόλις μπήκα στο πλοίο.
Εξεκαμα σημερις που λέμε στην Χίο, κούρασα και το ποδι πάρα πολύ αλλά αισθάνομαι ήδη καλύτερα.
Έστω ψυχολογικά.

Περαστικά Κυριάκο,καλό ταξίδι,καί καλά νά περάσεις.