weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Καλημέρα κύριοι.
Καλημέρα Δημητρη,οντως ουτε ραντεβού!Καλημέρα Πάνο πώς φαίνονται οι "σειρές-παρασειρές" ούτε ραντεβού νά είχαμε τά χαράματα![]()
Ειναι υπεροχο να βλεπεις να ξεκιναει μια καινουργια ζωη. Βεβαια εμενα οταν με ρωτανε γιατι δεν βαζω κοτουλες, η επισημη απαντηση ειναι οτι δεν τρωω αυγα και κοτοπουλα, γιατι εχω 260 και η ανεπισημη ειναι οτι θα τα "γηροκομησω" καθως δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ζωο (ανθρωπο μπορει, χα, χα, χα, χα, χα).Καλημερα και καλη εβδομαδα που ξεκινησε με ενα υπεροχο δωρο.![]()
Αλλο ενα ομορφο εθιμο που πανε να καταστρεψουν, στο ονομα του δηθεν "ορθου καθως-πρεπεισμου".Αν πέσουν θα πέσουν ελάχιστες Κώστα.
Κρίμα.
Καλώς όρισες, αλλά για το Ελληνικό Πασχαλινό αρνάκι θα ήθελα να προτιμήσουμε τον κάθε καλό χασάπη της γειτονιάς μας.
Καλημερα και καλη μεγαλη Εβδομαδα.
Ειναι υπεροχο να βλεπεις να ξεκιναει μια καινουργια ζωη. Βεβαια εμενα οταν με ρωτανε γιατι δεν βαζω κοτουλες, η επισημη απαντηση ειναι οτι δεν τρωω αυγα και κοτοπουλα, γιατι εχω 260 και η ανεπισημη ειναι οτι θα τα "γηροκομησω" καθως δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ζωο (ανθρωπο μπορει, χα, χα, χα, χα, χα).
Αλλο ενα ομορφο εθιμο που πανε να καταστρεψουν, στο ονομα του δηθεν "ορθου καθως-πρεπεισμου".
Οι ρουκετες τους πειραξαν, 1 φορα τον χρονο;
Σε αλλο νησι που πετανε γκαζοφιαλες με δυναμιτη, δεν πειραζει; (εμενα προσωπικα οχι).
Το οτι ο καθενας μεσω διαδικτιου μπορει ευκολα να παρει πληροφοριες για μιγματα, δεσιματα, κατασκευη, δεν τους πειραζει;
Μυστικα που τα κατειχαν λιγοι και τα "περναγαν" σε ακομα λιγοτερους.
Μια ακομα ρωγμη στην συνοχη της ελληνικης κοινωνιας.
Οχι ρε Κωστα, "τρελλος" εισαι; θα το παραγγειλουμε απο το αμαζονα τελεια ντε, ντε, ντε.
Ρε συ Νικο σιγουρα το ανακατεμα των υλικων και το σφιξιμο μεσα στη ρουκετα ενεχει κινδυνους για αυτους που ασχολουνται, και οχι μονο στη Χιο, αλλα ειναι ενα ρισκο που το ξερουν και το αποδεχονται.
Και ποσοι πεθαινουν καθημερινα απο το γνωστο παραεμποριο που συντηρει το κρατος με την ανοχη των σωματων ασφαλειας. Απλα οι ρουκετες ειναι εντυπωσιακες και φαινονται και τραβανε τα φωτα, ενω ο γυφτος που πουλαει πρεζα καθε μερα, με την ανοχη της αστυνομιας, το κανει στη σκια.
Μιλαμε για μια φορα το χρονο, ενα εθιμο που κραταει χρονια, και φερνει εσοδα στο νησι (που εχει ταλαιπωρηθει κιολας τα τελευταια χρονια).
Τα εθιμα, η θρησκεια, η οικογενιακοι δεσμοι, ηταν καποια απο αυτα, που ενισχυαν την συνοχη της ελληνικης κοινωνιας, και ασχετα αν δεν μου αρεσουν καποια ή δεν τα πιστευω, τα τηρω γιατι μου αρεσει που υπαρχουν, και κατ επεκταση μου αρεσει το αποτελεσμα που φερνουν.
Ειμαστε στην εποχη του διαιρει και βασιλευε, και οσο μπορουμε θα προστατευθουμε απο την αποδομηση, γιατι μετα ερχεται η υποταξη και η εκμεταλευση.
Δεν νομιζω να αφηνουν αυτοκινητα στο πεδιο βολων.
Καλημέρα στην παρέα.
Δημήτρη πολύ σωστά.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειωθεί ένα ατύχημα με ένα νεκρό στην Χίο.
Μόνο ένα.
Όλες οι κατοικίες ντυνονται με κοτετσοσυρμα και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών διακοπτεται.
Αύριο θα κατέβω στο toolshouse οπότε αν κάποιος φίλος θέλει κάτι ας το πει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.