Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλη μεγαλη Εβδομαδα.
Καλημερα και καλη εβδομαδα που ξεκινησε με ενα υπεροχο δωρο.
87aac88927a695be0a309b80412abf6c.jpg
Ειναι υπεροχο να βλεπεις να ξεκιναει μια καινουργια ζωη. Βεβαια εμενα οταν με ρωτανε γιατι δεν βαζω κοτουλες, η επισημη απαντηση ειναι οτι δεν τρωω αυγα και κοτοπουλα, γιατι εχω 260 και η ανεπισημη ειναι οτι θα τα "γηροκομησω" καθως δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ζωο (ανθρωπο μπορει, χα, χα, χα, χα, χα).

Αν πέσουν θα πέσουν ελάχιστες Κώστα.
Κρίμα.
Αλλο ενα ομορφο εθιμο που πανε να καταστρεψουν, στο ονομα του δηθεν "ορθου καθως-πρεπεισμου".
Οι ρουκετες τους πειραξαν, 1 φορα τον χρονο;
Σε αλλο νησι που πετανε γκαζοφιαλες με δυναμιτη, δεν πειραζει; (εμενα προσωπικα οχι).
Το οτι ο καθενας μεσω διαδικτιου μπορει ευκολα να παρει πληροφοριες για μιγματα, δεσιματα, κατασκευη, δεν τους πειραζει;
Μυστικα που τα κατειχαν λιγοι και τα "περναγαν" σε ακομα λιγοτερους.
Μια ακομα ρωγμη στην συνοχη της ελληνικης κοινωνιας.

Καλώς όρισες, αλλά για το Ελληνικό Πασχαλινό αρνάκι θα ήθελα να προτιμήσουμε τον κάθε καλό χασάπη της γειτονιάς μας.

Οχι ρε Κωστα, "τρελλος" εισαι; θα το παραγγειλουμε απο το αμαζονα τελεια ντε, ντε, ντε.

Καλημερα και καλη μεγαλη Εβδομαδα.

Ειναι υπεροχο να βλεπεις να ξεκιναει μια καινουργια ζωη. Βεβαια εμενα οταν με ρωτανε γιατι δεν βαζω κοτουλες, η επισημη απαντηση ειναι οτι δεν τρωω αυγα και κοτοπουλα, γιατι εχω 260 και η ανεπισημη ειναι οτι θα τα "γηροκομησω" καθως δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ζωο (ανθρωπο μπορει, χα, χα, χα, χα, χα).

Αλλο ενα ομορφο εθιμο που πανε να καταστρεψουν, στο ονομα του δηθεν "ορθου καθως-πρεπεισμου".
Οι ρουκετες τους πειραξαν, 1 φορα τον χρονο;
Σε αλλο νησι που πετανε γκαζοφιαλες με δυναμιτη, δεν πειραζει; (εμενα προσωπικα οχι).
Το οτι ο καθενας μεσω διαδικτιου μπορει ευκολα να παρει πληροφοριες για μιγματα, δεσιματα, κατασκευη, δεν τους πειραζει;
Μυστικα που τα κατειχαν λιγοι και τα "περναγαν" σε ακομα λιγοτερους.
Μια ακομα ρωγμη στην συνοχη της ελληνικης κοινωνιας.

Οχι ρε Κωστα, "τρελλος" εισαι; θα το παραγγειλουμε απο το αμαζονα τελεια ντε, ντε, ντε.

Να πω και εγώ την άποψη μου περί αυτού του θέματος.

Κάθε χρόνο βλέπω ότι οι λίγες αυτές ρουκέτες προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα, σπίτια και έχω ακούσει ότι και πολλοί που ασχολούνται ακρωτηριάζονται.
Ίσως γι αυτό θέλουν και την κατάργηση του. Δείτε το και από την άλλη πλευρά αν σας τύχαινε και εσάς τέτοια περίπτωση.

Φιλικά Πάντα.

Ρε συ Νικο σιγουρα το ανακατεμα των υλικων και το σφιξιμο μεσα στη ρουκετα ενεχει κινδυνους για αυτους που ασχολουνται, και οχι μονο στη Χιο, αλλα ειναι ενα ρισκο που το ξερουν και το αποδεχονται.

Και ποσοι πεθαινουν καθημερινα απο το γνωστο παραεμποριο που συντηρει το κρατος με την ανοχη των σωματων ασφαλειας. Απλα οι ρουκετες ειναι εντυπωσιακες και φαινονται και τραβανε τα φωτα, ενω ο γυφτος που πουλαει πρεζα καθε μερα, με την ανοχη της αστυνομιας, το κανει στη σκια.
Μιλαμε για μια φορα το χρονο, ενα εθιμο που κραταει χρονια, και φερνει εσοδα στο νησι (που εχει ταλαιπωρηθει κιολας τα τελευταια χρονια).
Τα εθιμα, η θρησκεια, η οικογενιακοι δεσμοι, ηταν καποια απο αυτα, που ενισχυαν την συνοχη της ελληνικης κοινωνιας, και ασχετα αν δεν μου αρεσουν καποια ή δεν τα πιστευω, τα τηρω γιατι μου αρεσει που υπαρχουν, και κατ επεκταση μου αρεσει το αποτελεσμα που φερνουν.
Ειμαστε στην εποχη του διαιρει και βασιλευε, και οσο μπορουμε θα προστατευθουμε απο την αποδομηση, γιατι μετα ερχεται η υποταξη και η εκμεταλευση.

Δεν νομιζω να αφηνουν αυτοκινητα στο πεδιο βολων.

Καλημέρα στην παρέα.

Δημήτρη πολύ σωστά.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειωθεί ένα ατύχημα με ένα νεκρό στην Χίο.
Μόνο ένα.
Όλες οι κατοικίες ντυνονται με κοτετσοσυρμα και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών διακοπτεται.

Ρε συ Νικο σιγουρα το ανακατεμα των υλικων και το σφιξιμο μεσα στη ρουκετα ενεχει κινδυνους για αυτους που ασχολουνται, και οχι μονο στη Χιο, αλλα ειναι ενα ρισκο που το ξερουν και το αποδεχονται.

Και ποσοι πεθαινουν καθημερινα απο το γνωστο παραεμποριο που συντηρει το κρατος με την ανοχη των σωματων ασφαλειας. Απλα οι ρουκετες ειναι εντυπωσιακες και φαινονται και τραβανε τα φωτα, ενω ο γυφτος που πουλαει πρεζα καθε μερα, με την ανοχη της αστυνομιας, το κανει στη σκια.
Μιλαμε για μια φορα το χρονο, ενα εθιμο που κραταει χρονια, και φερνει εσοδα στο νησι (που εχει ταλαιπωρηθει κιολας τα τελευταια χρονια).
Τα εθιμα, η θρησκεια, η οικογενιακοι δεσμοι, ηταν καποια απο αυτα, που ενισχυαν την συνοχη της ελληνικης κοινωνιας, και ασχετα αν δεν μου αρεσουν καποια ή δεν τα πιστευω, τα τηρω γιατι μου αρεσει που υπαρχουν, και κατ επεκταση μου αρεσει το αποτελεσμα που φερνουν.
Ειμαστε στην εποχη του διαιρει και βασιλευε, και οσο μπορουμε θα προστατευθουμε απο την αποδομηση, γιατι μετα ερχεται η υποταξη και η εκμεταλευση.

Δεν νομιζω να αφηνουν αυτοκινητα στο πεδιο βολων.

Δημήτρη, το ότι κάποιοι πεθαίνουν από πρέζα κ.λπ. δεν λειτουργεί αθωωτικά υπέρ των ρουκετών
Και σε εμάς εδώ πέρα καίνε τον Ιούδα (ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω) και πετάνε δυναμιτάκια (οχι τα μικρά) στον άερα, πέρυσι πήρε φωτιά ένα σπίτι και κάποιοι πήγανε στο νοσοκομείο.
Στην Ανάσταση βαράνε με τα όπλα και κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν ατυχήματα.
Το θέμα δεν είναι να τραυματιστείς εσύ αλλά αν θα τραυματίσεις κανένα άλλο με τις πράξεις σου.

Με την πρέζα που λες υπεύθυνος ως επί το πλείστον είναι ο χρήστης άντε και η οικογένεια του, από εκεί και πέρα όμως σπάνια υπάρχουν επιπτώσεις σε άλλα μέλη της κοινωνίας.

Εγώ το τελευταίο το βλέπω σαν ενοποίηση και όχι υπόταξη αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.

Καλημέρα σας κύριοι! Δεν μας ξεκίνησε καλά η μέρα, 2 τροφοδοτικά καμμένα σε πελάτες με εμπορικά που γίνεται χαμός σήμερα.

Καλημέρα στην παρέα.

Δημήτρη πολύ σωστά.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειωθεί ένα ατύχημα με ένα νεκρό στην Χίο.
Μόνο ένα.
Όλες οι κατοικίες ντυνονται με κοτετσοσυρμα και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών διακοπτεται.

Κυρ, είναι λίγο αυτό δηλαδή; Αν ήταν ο νεκρός συγγενικό σου πρόσωπο πως θα το έπαιρνες;
Επίσης το κοτετσόσυρμα δεν είναι αποτρεπτικό μέσο για την εξάπλωση πυρκαγιάς.

Δες και πόσοι έχουν χάσει τα δάχτυλα τους από αυτούς που ασχολούνται με τον ρουκετοπόλεμο.

Και κάποιοι φανατικοί αυτομαστιγώνονται εκεί στην Αθήνα αλλά δεν σκοτώνεται κανείς (λόγω παράδοσεων) άρα είναι θεμιτό κατά κάποιο τρόπο αυτό που κάνουν έτσι;

Φιλικά πάντα μιας και συζητάμε.

Καλημερα συναδελφοι.
Mπορει καποιος να μην συμφωνει με τον 'ρουκετοπολεμο' αλλα επειδη αποτελει μακρα παραδοση ενος τοπου, μονο και μονο για αυτο, εγω συμφωνω να διατηρηθει. Επι τη ευκαιρια να πω και τα εξης:

Η 'νεα ταξη πραγματων' επιδιωκει την εξαλειψη των τοπικων παραδοσεων καθως και ηθων και εθιμων των λαων.
Την καταργηση συνορων και απαξιωση θρησκειας, οικογενειας, παραδοσιακων αξιων, εθνικης ταυτοτητας, γλωσσας και ιστοριας καθε τοπου.

Τα δε οπλα των αφεντων της νεας ταξης ειναι τα δηθεν 'ανθρωπινα δικαιωματα' και οι απανταχου 'χρησιμοι ηλιθιοι' ηγετισκοι που τους εκπροσωπουν.

Χαρη των δηθεν 'ανθρωπινων δικαιωματων' εχουμε βιωσει τα μεγαλυτερα εγκληματα της νεωτερης ιστοριας εις βαρος των λαων.

Νίκο μην μπερδεύεις τις σαιτες και τα χαλκουνια με τις ρουκετες.
Μιχάλη συμφωνώ.
Φίλος που έχει συνεργείο ρουκετων και είναι στο χώρο 30 χρόνια έχει να θυμάται μόνο εκείνο το ατύχημα στο οποίο ήταν παρών.
Και το παιδί θα ειχε σωθει αν δεν ήταν αναγκασμενοι να κρύβονται.