Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γλυκάθηκες Μιχαλάκη !!!!
Την προηγούμενη φορά ήθελες απλώς ένα κινητό με 2 κάρτες ...τα άλλα άνευ σημασίας. :flipout::flipout:-bye-

Δυστυχως χρειαζομαι αndroid κινητο, περα απο τις 2 καρτες, λογω καποιων εφαρμογων που χρειαζομαι.
Eιδα απο κοντα το σαμσουνγκ 8 και το λαχταρισα πααααρα πολυ η αληθεια ειναι! Eυτυχως που δεν εχει 2 καρτες!!! :)))

Παραγγειλα ενα xiaomi πριν λιγες μερες απο το eshop κατω απο 200 ευρω, αλλα τους τελειωσε λεει!!

Εγραψα και στην bosch πανω στην απελπισια μου, ρωτοντας ποτε θα βγαλουν επιτελους το 10βολτο μπλε κινητο, με τον ενα μηνα 'χρονο συνεχους ομιλιας'. Θα δουμε.

fa44b1e7-a86b-47ba-a9e1-d49422f499cb-bg1.png

:grinning-smiley-043

Δυστυχως χρειαζομαι αndroid κινητο, περα απο τις 2 καρτες, λογω καποιων εφαρμογων που χρειαζομαι.
Eιδα απο κοντα το σαμσουνγκ 8 και το λαχταρισα πααααρα πολυ η αληθεια ειναι! Eυτυχως που δεν εχει 2 καρτες!!! :)))

Παραγγειλα ενα xiaomi πριν λιγες μερες απο το eshop κατω απο 200 ευρω, αλλα τους τελειωσε λεει!!

Εγραψα και στην bosch πανω στην απελπισια μου, ρωτοντας ποτε θα βγαλουν επιτελους το 10βολτο μπλε κινητο, με τον ενα μηνα 'χρονο συνεχους ομιλιας'. Θα δουμε.

Πάρε το Xiaomi. Η τιμή είναι πολύ καλή (ειδικά από το πρώτο κατάστημα).

Εγω βλεπω οτι σε μια 3ετια -το πολυ- οι κινεζοι θα χτυπανε εντελως στα ισα σαμσουνγκες, σονυδες και αϊφοουνς.
Περιεργαστικα λιγο το hunwei mate 9 και εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης, camera και specs γενικοτερα!

https://techblog.gr/mobile/huawei-mate-9-official-with-leica-camera-8843/

Last edited:
Εγω βλεπω οτι σε μια 3ετια -το πολυ- οι κινεζοι θα χτυπανε εντελως στα ισα σαμσουνγκες, σονυδες και αϊφοουνς.
Περιεργαστικα λιγο το hunwei mate 9 και εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης, camera και specs γενικοτερα!

https://techblog.gr/mobile/huawei-mate-9-official-with-leica-camera-8843/
Δες το Huawei P9

Sent from my C6833 using Tapatalk

Κώστα το συγκεκριμένο μαγαζί μάλλον πουλάει μόνο μούρη,αλλά για σωστά σιτεμένο κρέας 2 (ίσως και 3 μηνών) κι εγώ θα πλήρωνα πολλά.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα το συγκεκριμένο μαγαζί μάλλον πουλάει μόνο μούρη,αλλά για σωστά σιτεμένο κρέας 2 (ίσως και 3 μηνών) κι εγώ θα πλήρωνα πολλά.

Πολλά! κ εγώ μαζί σου, ......αλλά όχι για 2,5 κιλά κρέας μια πριονοκορδέλα Metabo -bye-

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε.

καλημέραααα, καλή εβδομάδα σε όλους. Συννεφιά σήμερα και θα δουλέψουμε με περισσότερη όρεξη στα κτήματα !!
Έχουμε να κάνουμε κεντρίσματα ψεκάσματα ποτίσματα, γεμάτο το μενού της εβδομάδας..
καλή δύναμη σε όλους μας -bye-