Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέραααααααα!!!!!! Άντε και όλο και ζυγώνει το Σ/Κ! :music-smiley-005:

καλημέρα στη μαστροπαρέα!

Παιδιά έβαλα έναν καινουριο browser για το internet και έχω ενθουσιαστεί. Για όποιον θέλει να τον δοκιμάσει

brave.com

Ηλεκτρολογικη ερωτηση:
Αυτη τη στιγμη στο εργαστηριο μου ολο το ρευμα παει απο μια μπαλαντεζα(φωτα και πριζες). Επειδη σκεφτομαι να κανω ενα πινακακι και να τραβηξω γραμμες, τι θα πρεπει να εχει το πινακακι; Στο υπογειο που ειναι ο χωρος μου το ρευμα παει με γραμμη τραβηγμενη απο τον πινακα με 16αρι αυτοματακι

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηλεκτρολογικη ερωτηση:
Αυτη τη στιγμη στο εργαστηριο μου ολο το ρευμα παει απο μια μπαλαντεζα(φωτα και πριζες). Επειδη σκεφτομαι να κανω ενα πινακακι και να τραβηξω γραμμες, τι θα πρεπει να εχει το πινακακι; Στο υπογειο που ειναι ο χωρος μου το ρευμα παει με γραμμη τραβηγμενη απο τον πινακα με 16αρι αυτοματακι

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUO

Συμβουλεψου σε καθε περιπτωση εναν αδειούχο ηλεκτρολογο εγκαταστάτη και μην κανεις πειραματα μονος σου ,απεφυγε σε καθε περιπτωση να βαλεις διαροης αν εχεις ηδη απο τον πινακα που τραβας ρευμα

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους.

Παύλο, φάγαμε εξαιρετικά στας Σέρρας. Ευχαριστώ (-ουμε).
Νικόλα ευχαριστώ για τα δωράκια.
Νεκτάριε ευχαριστώ για την εξαιρετική πυρογραφία.

Καλημέρα σ όλους!
Ωραία περάσαμε χθες με φίλους από την Καβάλα και την Πάτρα, πήραμε και τα δωράκια μας ήπιαμε το καφεδακι μας και φυσικά φάγαμε και τα σουβλάκια μας.
Να είστε καλά Κώστα (παππού) και καλή επιστροφή!