Μέδουσα-γίγας σε παραλία της Πάτρας -«Κολυμπούσε» μαζί με τους λουόμενους [εικόνες]
http://www.iefimerida.gr/news/35054...as-kolympoyse-mazi-me-toys-loyomenoys-eikones
---
News Suite bit.ly/newssuiteapp
Εγω θα ελεγα να μην κρινουμε τον μαστορα απο τα εργαλεια του αλλα απο το αποτελεσμα.
Θέλει κάτι το οργανωμένο με κεντρική απόφαση, έλεγχο κ κυρώσεις.
Βρε Κώστα γενικότερα μας έχει πιάσει φοβία με τα μεδουσακια. Άσχετο, και στον άγιο Βασίλη έχει; έχω να πάω 5 μέρες , άλλα τσούχτρα δεν έχω δει ένα μήνα τώρα.Καλημέρα από Πάτρα.
Όλες μα όλες οι γύρω - τριγύρω παραλίες του νομού γεμάτες μικρές τσούχτρες.
Πάνε για φέτος τα ξέγνοιαστα μπάνια στην περιοχή μας.
Βρε Κώστα γενικότερα μας έχει πιάσει φοβία με τα μεδουσακια. Άσχετο, και στον άγιο Βασίλη έχει; έχω να πάω 5 μέρες , άλλα τσούχτρα δεν έχω δει ένα μήνα τώρα.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου φαίνεται θα μετακομίσω μόνιμα απέναντι Κώστα!!!
Στο Μοναστηράκι είμαι γιατί έχω εξοχικό!! Ποιοι είναι οι συμπέθεροι; λες να μαστέ συγγενεις ;;;;Νικόλα είναι οι συμπέθεροι μας από το όμορφο Μοναστηράκι Δωρίδος.
Πήγαμε εκεί Σ/Κ αλλά δεν ................! ! ! Είναι παντού οι σκασμένες !
Στο Μοναστηράκι είμαι γιατί έχω εξοχικό!! Ποιοι είναι οι συμπέθεροι; λες να μαστέ συγγενεις ;;;;
Χαχα! Γνωστοί του πεθερού μου. Για τους κουμπάρους δε , περιττεύουν τα λόγια ! Μικρός ο κοσμος!Λες? Μακάρι.
Κ. Καμβυσης κ κουμπάροι μας οι έχοντες την ψαροταβέρνα Ηλιοπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.