Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το ίδιο και εδώ Θόδωρα.Καθόμουν πάνω στον καταψύκτη με ποτήρια μπύρας και έπεσε ένα.Δεν τον λες και μικρό πάντως.Εντύπωση μου κάνει ρε παιδιά,οι αυτόματες αναφορές κυμαίνονται απο 5,3-5,6 και το εστιακό βάθος απκ 2 ως 10km.Τι διάολο;

Δε ξέρω αν φταίει που είναι νέο το σπίτι και τα θεμέλια είμαι πάνω σε βράχο. 4 μέτρα βάθος όλο σκαλιστό.

Θα ρωτήσω αύριο να δω τι ένιωσαν συγχωριανοι. Γιατί κάθε στο cretalive διαβάζω γιά πολύ κούνημα και στις γουβες που είχα δίπλα μου

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Εβλεπα σημερα στο κινεζικο DX.com οτι υπαρχει μια επιλογη οταν πας να πληρωσεις, με κοστος 1.7 ευρω, που καλυπτει "tax & VAT" για χωρες τις ευρωπης, στην περιπτωση που κληθεις να πληρωσεις ντοπια τελωνεια κλπ.

Δεν διαβασα τα ψιλα γραμματα, αλλα εαν οντως δουλευει, ειναι πολυ εξυπνη κινηση απο τους Κινεζους. Εχει μεγιστο οριο τα 35 ευρω σε αποζημιωση και ισχυει μονο για το free shipping με τα κινεζικα ταχυδρομεια.

Εβλεπα σημερα στο κινεζικο DX.com οτι υπαρχει μια επιλογη οταν πας να πληρωσεις, με κοστος 1.7 ευρω, που καλυπτει "tax & VAT" για χωρες τις ευρωπης, στην περιπτωση που κληθεις να πληρωσεις ντοπια τελωνεια κλπ.

Δεν διαβασα τα ψιλα γραμματα, αλλα εαν οντως δουλευει, ειναι πολυ εξυπνη κινηση απο τους Κινεζους. Εχει μεγιστο οριο τα 35 ευρω σε αποζημιωση και ισχυει μονο για το free shipping με τα κινεζικα ταχυδρομεια.

Υπάρχει και το αντίστοιχο Priority Direct Mail από το Banggood.
Μία φορά που το χρησιμοποίησα το δέμα ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο (μέσω NL post).

Προχθές το χρησιμοποίησα και δεύτερη φορά για ένα κινητό, για να δούμε!

Υ.Γ: Καλησπέρα!

Υπαρχει καποιο κινητο γυρω στα 100 με αξιολογη καμερα, ταχυτητα στο ιντερνετ και γενικοτερα στη χρηση του και να αντεξει ετσι, για 2-3 χρονια?
Εχω ενα nokia 630 και μου σερνεται λιγο σε βαριες σελιδες ή εφαρμογες.