Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλό Σαββατοκύριακο νά έχουμε.

Καλημέρα κύριοι.

Πάνο άν μπορείς αύριο πρωί 11:30 ώρα έλα στήν συνάντηση,μιά πού είσαι καί σχετικά κοντά βόρεια προάστεια,καί σαφώς καί οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος.

Last edited:
Καλημέρα καί καλό Σαββατοκύριακο νά έχουμε.

Πάνο άν μπορείς αύριο πρωί 11:30 ώρα έλα στήν συνάντηση,μιά πού είσαι καί σχετικά κοντά βόρεια προάστεια,καί σαφώς καί οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Θα έρθω Δημήτρη.

Καλημερα.
Η καλη μερα (εβδομαδα) απο το πρωι φαινεται. Εισπραξαμε τα πρωτα "σκισιματα" στο εσωτερικο του βραχιονα. Ειχα προβλεψει για χοντρο δερματινο γαντι στα χερια, αλλα με μια κινηση ματ των πισω ποδιων με εσκισε με τα νυχια.
Μιλαμε τωρα για γατα που εχει φρικαρει γιατι φοραει "βικτωριανο κολλαρο" (επιβαλεται) ,και πρεπει να της ριχνω απο 2 σταγονες διαφορετικα κολυρια ανα 8ωρο.
Καλυτερα να εφτιαχνα χελιδονοουρες με την λιμα των νυχιων.

καλημέρα. ήρθε πάλι το σάββατο και σήμερα λέω να πάω για μπάνιο. το τελευταίο λέω συνέχεια αλλά ο καιρός καλά κρατεί.

Καλημερα!

καλημέρα. ήρθε πάλι το σάββατο και σήμερα λέω να πάω για μπάνιο. το τελευταίο λέω συνέχεια αλλά ο καιρός καλά κρατεί.
Πολυ καλα κανεις, θα πηγαινα και γω αλλα ανωτερα βια δεν μου επιτρεπει.
Ετοιμαζομαι και για ETICS, οποτε εχω δουλεια

Τι μου θυμησες!
Πριν καμμια 15αρια χρονια ειχε μια πιστα go cart σε ενα παρκο στη Ρουμανια με 1 ευρω το 10λεπτο, που γινοταν 15 λεπτο...
Τα ειχαμε ρημαξει :)))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι μου θυμησες!
Πριν καμμια 15αρια χρονια ειχε μια πιστα go cart σε ενα παρκο στη Ρουμανια με 1 ευρω το 10λεπτο, που γινοταν 15 λεπτο...
Τα ειχαμε ρημαξει :)))

Ελάτε Πάτρα γίνεται χαμός.

Θερμοπροσοψη στο σπιτι.
Ξηλωνω εμποδια κλπ για να ξεκινησουμε Δευτερα ( συνεργειο).

διογκωμένη πολυστερίνη και αν είναι γραφιτούχα ακόμα καλύτερα

δώσε περισσότερες πληροφορίες τί βάζετε

Εδώ Βασίλη

Πρέπει με κάθε τρόπο να δικαιολογώ το nick μου.
Αν αυτό που βλέπω στις φώτο το θεωρείτε "καφενέ",τότε κάτι δεν πάει καλά.
Οκ,το μαγαζί είναι εκεί εδώ και 100 χρόνια,αλλά αυτό δεν το κάνει παραδοσιακό καφενείο αυτόματα.
Κλασσική καγκουροκαφετέρια με πολυθρόνες κλπ δείχνει η φωτογραφία.
Συμπαθάτε με,αλλά αυτό δεν είναι παραδοσιακό καφενείο,και φυσικά δεν είναι "καφενές".