Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλό μήνα!
Τα κεφάλια μέσα τώρα... Επιστροφή στην Αθήνα.
Ευτυχώς έχει τρομερή ατμόσφαιρα σήμερα και το θέαμα είναι υπέροχο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    80.2 KB · Views: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    94.8 KB · Views: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    93.1 KB · Views: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    71 KB · Views: 125
  • image.jpg
    image.jpg
    84.1 KB · Views: 125
Καλο μηνα.

Λοιπον οπως ειπα και στα "αγροτικα" εκοβα σημερα ενα κοματι κορμο λυγουστρο (φρεσκο) και ειδα αυτα τα ομορφα νερα που στην φωτο δεν φαινονται καλα.

DSCN1685 (Medium).JPG
DSCN1684 (Medium).JPG

Οποτε σκεφτηκα τον Κωστα παλι. Οταν κατεβεις "σφυρα" να στα στειλω "με τον μικρο" αν σου κανουν "κλικ" μαζι με τα αλλα.

Νεκ εσενα σε "επιασα στα χερια μου" Σαββατο, οποτε αυριο τα λεμε αν θες κατι, αλλιως "σε διωχνω".

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλο μηνα.

Λοιπον οπως ειπα και στα "αγροτικα" εκοβα σημερα ενα κοματι κορμο λυγουστρο (φρεσκο) και ειδα αυτα τα ομορφα νερα που στην φωτο δεν φαινονται καλα.

View attachment 144706
View attachment 144707

Οποτε σκεφτηκα τον Κωστα παλι. Οταν κατεβεις "σφυρα" να στα στειλω "με τον μικρο" αν σου κανουν "κλικ" μαζι με τα αλλα.

Νεκ εσενα σε "επιασα στα χερια μου" Σαββατο, οποτε αυριο τα λεμε αν θες κατι, αλλιως "σε διωχνω".

Ο μικρός delivery ποιός είναι?

Συναδελφος επι των "εξωτερικων υποθεσεων". Σε ενα κιβωτιο, φορτωμα στον "εργατη" (παπι) και εφτασαν. Να συνενοηθουμε μονο για μερα και ωρα. Κοντα εισαι εξαλου απο την "βαση".

Καλησπερα σε ολους.
Ποσταρω εδω μπας και γνωριζει κανεις κατι παραπανω.

Τις τελευταιες μερες καναμε εγκατασταση λεβητα φυσικου αεριου στο διαμερισμα μας με λεβητα baxi prime 24. Το καναμε για αυτονομη θερμανση καλοριφερ αλλα και για ζεστο νερο.
Ειμαστε 2ο οροφο σε πολυκατοικια 5οροφη. Οταν ηρθε ο τεχνικος να ξεκινησει εργασια μας ειπε αν θελουμε να συνδεσουμε τον λεβητα με τον θερμοσιφωνα τον ηλιακο και να παρουν παροχη ζεστου αλλα και κρυου νερου απο την ταρατσα για να αποφυγουμε τις τρυπες και τα μαστορεματα στο διαμερισμα. Το μονο μειονεκτημα που μας ειπε οτι θα χουμε ειναι οτι το ζεστο νερο θα αργει περισσοτερο να κατεβει απο οτι πριν λογω διπλασσιασμου της αποστασης απ οτι πριν.

Του παμε αν ειναι να ναι μονο αυτο προχωρα ετσι και το βλεπουμε. Αν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι αργοτερα εν ευθετω χρονο θα κανουμε μερεμετι και στο σπιτι για να συνδεθει ο λεβητας με την παροχη νερου μεσα στο σπιτι και οχι στην ταρατσα.

Με τα πολλα αυτες τις μερες επειδη δεν εχει καθολου ηλιο στραφηκαμε στην λυση του λεβητα. Ο χρονος προς εκπληξη μας δεν ειναι τοσο μεγαλος και η καθυστερηση ειναι πολυ λιγο μεγαλυτερη και σιγουρα υποφερτη και ζουμε ανετα με αυτο.

ΟΜΩΣ η πιεση του νερου εχει μειωθει αρκετα. Οταν τερματιζουμε την βρυση για να βγαλει ζεστο νερο η ροη ειναι αισθητα μειωμενη απ οτι πριν.

Σας φαινεται λογικο? Πηρα τον εγκαταστατη τηλεφωνο και μου πε πως θα μιλησει με τον τεχνικο να μου πει.

Καμια γνωμη κανεις?

Αν παιζει ρολο δεν εχουμε βαλει αυτοματο αντισταθμιστη απλα γυρναμε μια βανα και δουλευει για ζεστο νερο ο ηλιακος η ο λεβητας. Επισης στο κρυο νερο δε παρατηρουμε καμια διαφορα στην πιεση. Μονο στο ζεστο νερο εχουμε μειωμενη.

Ευχαριστω και συγγνωμη για το σεντονι βραδιατικα!

Έχετε προσθέσει άλλα 22 περίπου μέτρα στην διαδρομή του ζεστού,όποτε κάποια πτώση πίεσης είναι φυσιολογικη.
Πρέπει να τσεκαρετε αν στραγγαλίζεται η πίεση στο λέβητα.Μήπως να βάζατε και μεγαλύτερες σωλήνες και μήπως κάποια συντήρηση του ηλιακού για άλατα και αντεπίστροφες βαλβίδες.

Κοιτα δε λεω πως δεν ακουγεται λογικο αλλα ο εγκαταστατης ειπε πως μονο στην καθυστερηση θα βλεπαμε διαφορα και πουθενα αλλου.

Θα περιμενω να δω τι θα μου πει απο αυριο και θα δω και αυτο για το "στραγγαλισμο" στον λεβητα.

Οι σωληνες τωρα εχουν μπει οποτε αν δε λυθει καπως η πιεση απλα μας βλεπω να περναμε σωληνες μεσα στο σπιτι αναγκαστικα.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε.

Τυχερέ Μπάμπη "πιάτο" έχεις όλη τήν Αθήνα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συναδελφος επι των "εξωτερικων υποθεσεων". Σε ενα κιβωτιο, φορτωμα στον "εργατη" (παπι) και εφτασαν. Να συνενοηθουμε μονο για μερα και ωρα. Κοντα εισαι εξαλου απο την "βαση".

Η συμφωνία για τα ξύλα θα κλείσει ΜΟΝΟ αν έρθω εγώ να τα πάρω για να γνωρίσω τον cbfdim από κοντά !
Μεσάζοντες που θα μου "ανεβάσουν" την τιμή δεν δέχομαι !