Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε παιδιά!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
Κυρ, κανόνισε να παραλάβεις την παραγγελία σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

καλημέρα καικαλή βδομάδα. ξέρει κάποιος να μου πει αν με προπληρωμένη κάρτα ΠΕΙΡΑΙΩΣ PREPAID MASTERCARD μπορεί να κάνει αγορά από amazon.de; χθές έκανα μια αγορά και μου έστειλαν email ότι απορίφθηκε η πληρωμή.

Καλημερα συναδελφοι, καλη βδομαδα! Νωρις πιασαν τα κρυα στη ρουμανια 7 βαθμοι τα πρωινα.

Παυλο τσεκαρε με την τραπεζα πρωτα, μηπως για την ασφαλεια σου δεν εχουν ενεργοποιησει την καρτα για εξωτερικο.
Κανονικα δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα με προπληρωμενη mastercard.

Καλημερα συναδελφοι, καλη βδομαδα! Νωρις πιασαν τα κρυα στη ρουμανια 7 βαθμοι τα πρωινα.

Παυλο τσεκαρε με την τραπεζα πρωτα, μηπως για την ασφαλεια σου δεν εχουν ενεργοποιησει την καρτα για εξωτερικο.
Κανονικα δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα με προπληρωμενη mastercard.
με το paypal λειτουργεί μια χαρά η κάρτα Μιχάλη

Εφ'οσον λειτουργει με paypal, θα στειλεις ενα mail στο amazon και θα τους αναφερεις το προβλημα αλλα και το γεγονος οτι το paypal αποδεχεται την καρτα. Λογικα θα αναστειλουν τον περιορισμο που για καποιο λογο μπηκε στην καρτα σου.

οκ θενκς. ξαναέκανα την πληρωμή με την ίδια κάρτα και θα περιμένω μήπως τώρα γίνει. μήπως επιδή ήταν Κυριακή και είχαν τα συστήματα τους στην τράπεζα κλειστά λόγω αναβάθμισης ή κάτι τέτοιο .

καλημέρα! τελικά η κάρτα στο amazon.de δούλεψε την δεύτερη φορά και έγινε η πληρωμή. μου έχει τύχει άλλη μια φορά που έκανα αγορά μέσω paypal ημέρα σάββατο.