Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παναγιωτη νά σάς ζήσουν,καλότυχες,πάντα μέ υγεία,καί νά τίς καμαρώνετε.

Παναγιώτη :grandpa:....τις καλύτερες ευχές μου .... :party:

Παναγιωτη να σας ζησουν!!οτι καλητερο ευχομαι!!

τώρα το διάβασα, να σας ζήσουν Παναγιώτη και νάναι καλότυχες!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα, διπλή παραλαβή σήμερα. Δύο νέες εγγονουλες.

DIDIMA-GALAZIO-12ARI-800x800.png

Παναγιωτη, πολλές ευχές και από εμένα, να ειναι όλα τα παιδάκια γερά και ευτυχισμένα, να είστε και οι γονείς και οι παππούδες καλά να τα στηρίζετε και να τα καμαρώνετε.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους.

Παναγιωτη, πολλές ευχές και από εμένα, να ειναι όλα τα παιδάκια γερά και ευτυχισμένα, να είστε και οι γονείς και οι παππούδες καλά να τα στηρίζετε και να τα καμαρώνετε.:ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Καλημερα σε ολουσ πολεσ ευχεσ και απο μενα στον παναγιωτη ευτυχησμενα και καλοτυχα και παντα να τα καμαρωνεισ

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Καλημέρα, διπλή παραλαβή σήμερα. Δύο νέες εγγονουλες.

Να σας ζήσουν, καλότυχες και γερές να είναι Παναγιώτη

Είμαι ήδη Πάτρα κ με ρεπό σήμερα.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δώσε συντεταγμένες......

Ειπα εγω πουθενα οτι ειμαι "καθαρος ουρανος";
Ακομα και αν δεν φοβαμαι τις αστραπες, καθως ειναι ενα αγρια ομορφο φυσικο φαινομενο. Αυτο που φοβαμαι πολυ, ειναι τα "παραγωγα" του "βιασμου" της φυσης και της φυσικης ροης των πραγματων, και μαλιστα, τα φοβαμαι παρα πολυ.
Αν εισαι Πατρα θα το κανονισω και θα σου πω.

Εγω χθες ηθελα ενα ξυλινο σφυρακι. Στα γρηγορα βρηκα κατι σχεδον ετοιμα κουτσουρακια οξιας, τα εκοψα σχεδον ορθογωνικα και ειπα να τα ρουταρω λιγο να «μαλακωσουν». Εφτιαξα ομως τη τρυπα για την ενωση στην αρχη τη πατησα. Οταν θελησα να ρουταρω τις κατω ακμες, ο οδηγος-ρουλεμαν του μπιτ «επεσε» μεσα στη τρυπα και χαλασε τη δουλεια... Μια μελετη πριν τη κατασκευη ή εμπειρια απο τετοιες λεπτομερειεε κατασκευης ή με ενα επιτραπεζιο ρουτερ δεν θα το παθαινα αυτο.
Κοιταμε μπροστα μαθαινοντας!

Η πραγματικοτητα.......

- "Φως της ζωης μου, σου αρεσουν τα κουτακια, τα ρεσω, τα αυτοκινητακια που με τοσο κοπο εφτιαξα για σενα;"

-......

- "Αγαπη μου ξερεις ποσο πιο ωραια πραγματα θα μπορουσα να σου φτιαξω, αν ειχα μια πλανη-ξεχονδριστηρα; Μικρα κομψοτεχνηματα, να τα βλεπουν οι φιλες σου και να ζηλευουν;"

-...........

- "Καρδια μου, την τη θες την ξυλινη ματσολα;"

- "Να σου κοπανησω το κεφαλι αχαιρευτε που με 2 κουτακια, πας να με τουμπαρεις να παρεις παλι εργαλειο, που θα ειναι και ακριβο!!!"

- "Ωχ, ωχ, Αουτς !!!! , Μωρο μου εσπασες την ματσολα στο κεφαλι μου!!!!!"

- Αν μου ειχες παρει ενα μονοπετρο δεν θα γινοταν αυτο, και θα ειχες και τον -πως τον ειπες, ξεβρωμιστηρα- για να φτιαξεις καινουργια ματσολα!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Η διευθυνση μου, Ρουφιανου και Εφιαλτη γωνια, απεναντι απο το κτηριο Αρτεμη Ματσα!!!!!!!!!!!