Νεκ τα 150 χιλλιομετρα Θεσαλλονικη - Καβαλα ειναι τα ιδια οπως 7-8 χρονια πριν ή εχει αλλαξει κατι;
Τα λεμε απο κοντα σε περιπου 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νεκ τα 150 χιλλιομετρα Θεσαλλονικη - Καβαλα ειναι τα ιδια οπως 7-8 χρονια πριν ή εχει αλλαξει κατι;
Τα λεμε απο κοντα σε περιπου 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε μαστορια, νομιζω πως εχεινπανω απο μηνα να παρουσιασω καποια νεα αγορα εργαλειου...
Και δεν με εμπνεει καποιο...:afro:
Aποφασισε να επενδυσεις σε μια σειρα εργαλειων (χειρος η μπαταριας) και δεν θα εχεις αυτο το προβλημα, θα εμπνεεσαι καθε μερα.
Εχω στο μυαλο μου καποια εργαλεια αλλα ειναι στο ανω οριο του μπατζετ και η αποφαση ειναι δυσκολη.Ξεκίνα το χάζι από εδώ https://www.google.gr/search?q=Maki...tzejWAhWL1BoKHSkeD1QQ_AUICygC&biw=931&bih=588 & όλο & κάτι θα σε εμπνεύσει.
Εκτός & αν έχεις ήδη κάτι στο κουτί του & μας ετοιμάζεις surprise.
Αμ εισαι και μακρια να πηγαιναμε την Παρασκευη στην παρουσιαση που θα κανει η Μακιτα εδω. Εκει να δεις μπριζωμα.
........................Τωρα κατι για τα "παιδακια της γειτονιας μου". Με ενημερωσαν απο συλλογο τεχνιτων επαγγελματιων, για εκδηλωση της Makita την Παρασκευη. Επειδη το καφενειο ειναι δημοσιο, και δεν θελω μια δικη μου αναρτηση, να προσελκυσει και εκει "μπαχαλακηδες", οποιος ενδιαφερεται ας ρωτησει με προσωπικο μυνημα..........................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.