Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νεκ τα 150 χιλλιομετρα Θεσαλλονικη - Καβαλα ειναι τα ιδια οπως 7-8 χρονια πριν ή εχει αλλαξει κατι;
Τα λεμε απο κοντα σε περιπου 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νεκ τα 150 χιλλιομετρα Θεσαλλονικη - Καβαλα ειναι τα ιδια οπως 7-8 χρονια πριν ή εχει αλλαξει κατι;

Έχει γεμίσει ο δρόμος διόδια ..........!!!!!!!!!!!!

Τι λες μαρι...
Θεσσνικη -Καβαλα ειναι 1:15 με φυσιολογικες ταχυτητες απο Εγνατια με δυο-δια.

Εχω ωραιες αναμνησεις απο αυτο το δρομο.
Ειναι πολυ ομορφο στη Βολβη να αναρωτιεσαι αν αυτο που βγηκε απο την μπουζοτρυπα του R80 φιλου ειναι καομματι βαλβιδα η εμβολο, και μετα να το τραβας μεχρι Λαγκαδα (με 2 ατομα επανω) με σχοινι, με μονοκυλινδρο 650.
Επισης ειναι μαγικη εικονα, να βλεπεις απο τον καθρεπτη να φευγει πισω η αλλυσιδα μια ευθεια γραμμη (ευτυχως), με 120 φορτωμενα, σαν ριπη μερικους ποντους απο το εδαφος, εξω απο την Ασπροβαλτα, Νοεμβριο μηνα, και να περιμενεις τον Αλιμουδη να ερθει απο την Δραμα (Να ειναι καλα), να σε μαζεψει.

Δεν θα ξεκινησω απο Θεσαλλονικη βρε. Εντοπισε εσυ τις παρθενες να μην χανω χρονο μονο.
Θα κυνηγησουμε παρεα σημερα.

Ρε μαστορια, νομιζω πως εχεινπανω απο μηνα να παρουσιασω καποια νεα αγορα εργαλειου...
Και δεν με εμπνεει καποιο...:afro:

Aποφασισε να επενδυσεις σε μια σειρα εργαλειων (χειρος η μπαταριας) και δεν θα εχεις αυτο το προβλημα, θα εμπνεεσαι καθε μερα.

Ρε μαστορια, νομιζω πως εχεινπανω απο μηνα να παρουσιασω καποια νεα αγορα εργαλειου...
Και δεν με εμπνεει καποιο...:afro:

Ξεκίνα το χάζι από εδώ https://www.google.gr/search?q=Maki...tzejWAhWL1BoKHSkeD1QQ_AUICygC&biw=931&bih=588 & όλο & κάτι θα σε εμπνεύσει.

Εκτός & αν έχεις ήδη κάτι στο κουτί του & μας ετοιμάζεις surprise.

Aποφασισε να επενδυσεις σε μια σειρα εργαλειων (χειρος η μπαταριας) και δεν θα εχεις αυτο το προβλημα, θα εμπνεεσαι καθε μερα.

Βρε εχω δυο σειρες, ας πουμε που επενδυσα αλλα η μεν μια makita ειναι πανακριβη η δε αλλη πρεπει να βρω και ενα λογω αξιοποιησης.

Ξεκίνα το χάζι από εδώ https://www.google.gr/search?q=Maki...tzejWAhWL1BoKHSkeD1QQ_AUICygC&biw=931&bih=588 & όλο & κάτι θα σε εμπνεύσει.

Εκτός & αν έχεις ήδη κάτι στο κουτί του & μας ετοιμάζεις surprise.
Εχω στο μυαλο μου καποια εργαλεια αλλα ειναι στο ανω οριο του μπατζετ και η αποφαση ειναι δυσκολη.

αυτο το σετακι ειναι καλο!

woc13-makita3.jpg

Last edited:
Αμ εισαι και μακρια να πηγαιναμε την Παρασκευη στην παρουσιαση που θα κανει η Μακιτα εδω. Εκει να δεις μπριζωμα.

Αμ εισαι και μακρια να πηγαιναμε την Παρασκευη στην παρουσιαση που θα κανει η Μακιτα εδω. Εκει να δεις μπριζωμα.

Που είναι το "εδώ";

200 περιπου Km μακρια σας κυριε Μπαμπη.

........................Τωρα κατι για τα "παιδακια της γειτονιας μου". Με ενημερωσαν απο συλλογο τεχνιτων επαγγελματιων, για εκδηλωση της Makita την Παρασκευη. Επειδη το καφενειο ειναι δημοσιο, και δεν θελω μια δικη μου αναρτηση, να προσελκυσει και εκει "μπαχαλακηδες", οποιος ενδιαφερεται ας ρωτησει με προσωπικο μυνημα..........................

"παιδακια της γειτονιας μου" = Osatosa, costas 1965, κτλ, κτλ,

Κατάλαβα...
Πρέπει να πάμε Πάτρα μάλλον... Και με τσέπη γεμάτη.
Δυο συνθηκες αναγκαίες αλλά όχι ικανές (η δεύτερη).
Συμπέρασμα: "Κάτσε στ´ αυγά σου". :drool:

Νεκτάριε για τις τσούπες δεν απαντώ γιατί έχω "καεί" στο παρελθόν από τον Αρχηγό ! :ernaehrung004:

Φιλόσοφε το παππού θα είναι έγκλειστο μέχρι & την άλλη Παρασκευή με 12ωρα εντός πεδιάς ή παιδιάς.