Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Με την χρήση ενός προβολέα κ ενός αερόθερμου θα είχες κάνει παπάδες στην ταράτσα.

Aρκεί να σου αρέσουν οι παπάδες.... :flipout:

Βρε, πήγαινε μια βόλτα απ´ τα Μανάβικα, μπες στην "παλιά ιστορία" να φας κανένα μεζέ με τσιπουράκι να πάρεις δυνάμεις γιατί μας περιμένει δύσκολος χειμώνας. -bye-

Aρκεί να σου αρέσουν οι παπάδες.... :flipout:

Βρε, πήγαινε μια βόλτα απ´ τα Μανάβικα, μπες στην "παλιά ιστορία" να φας κανένα μεζέ με τσιπουράκι να πάρεις δυνάμεις γιατί μας περιμένει δύσκολος χειμώνας. -bye-

Εδώ είμαι ήδη. Ρακαριό χτες κ Μεζεκαμώματα σήμερα.

Ζωάρα... :flipout:

Αφού είσαι στα "Μεζεδοκαμώματα" έριξες μια ματιά στον πλαϊνό τοίχο που είναι στον ακάλυπτο;
Όταν είδα για πρώτη φορά τι έφτιαξαν οι άνθρωποι έπαθα σοκ. Νομίζω Γάλλοι ήταν.

Ζωάρα... :flipout:

Αφού είσαι στα "Μεζεδοκαμώματα" έριξες μια ματιά στον πλαϊνό τοίχο που είναι στον ακάλυπτο;
Όταν είδα για πρώτη φορά τι έφτιαξαν οι άνθρωποι έπαθα σοκ. Νομίζω Γάλλοι ήταν.

Υπάρχει από παντού φωτογραφικό υλικό. Οι άνθρωποι εδώ δεν παίζονται.

Καλημέρα σε όλους.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σιγά σιγά να βρίσκουμε τον Ρυθμό μας τώρα που τελείωσαν οι γιορτές!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Happy New Week!

Kαλημερα συναδελφοι, εφυγε σχεδον ο μισος χειμωνας που μοιαζει περισσοτερο σαν βαρυ φθινοπωρο..μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα!
Μιχάλη, χωρίς παρεξήγηση, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο χειμώνας επίσημα αρχίζει 21/12, οπότε τυπικά διανύουμε μόλις την 3 εβδομάδα του χειμώνα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Happy New Week!

Kαλημερα συναδελφοι, εφυγε σχεδον ο μισος χειμωνας που μοιαζει περισσοτερο σαν βαρυ φθινοπωρο..μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα!
Μιχάλη, χωρίς παρεξήγηση, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο χειμώνας επίσημα αρχίζει 21/12, οπότε τυπικά διανύουμε μόλις την 3 εβδομάδα του χειμώνα.

Το οτι καιμε θερμανση απο τελη Οκτωμβριου και προβλεπεται ως συνηθως να σβησει Απριλιο θα ελεγα πως συμφωνω εν μερη με το Μιχαλη, αλλα με διαφορετικη σκεψη.

Θυμάστε τον τραυματισμό με το γυαλί;Μάλλον παιδιά μπαίνω σε περιπέτειες,έχω έναν νεκρό αντίχειρα..Αύριο εξετάσεις με ελπίδα να μη χρειαστώ χειρουργεία..

!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι λες τώρα?!?!??!??!?

Περαστικά Νίκο!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Θυμάστε τον τραυματισμό με το γυαλί;Μάλλον παιδιά μπαίνω σε περιπέτειες,έχω έναν νεκρό αντίχειρα..Αύριο εξετάσεις με ελπίδα να μη χρειαστώ χειρουργεία..

Περαστικα ρε συ. Πολυ κριμα αν συμβαινει κατι τετοιο, για ενα γαμοποτηρο.