Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους..

Νίκο ολόψυχα περαστικά.

Τι κάνει ο Κρητίκαρος, πέρα από Χανιώτικα καλτσούνια, ρε παιδιά !
Πολλά, πολλά μπράβο του..............

https://www.youtube.com/watch?v=hWsvopxuK3U

& συρόμενο δισκοπρίονο (πατέντα) & τορνάκι Boston παρακαλώ !!!

Αυτοί που απάντησαν αρνητικά ίσως να μην έχουν βάλει ούτε πρόκα στον τοίχο τους.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι λες ρε Νίκο!!!!
Μακάρι να είναι όλα καλά φιλε.

Παιδιά τα ημερομηνία που διάβασα τέλη Οκτωβρίου έχουν βγει μέχρι τώρα κατά γραμμα.
Από μέσα Φλεβάρη θα αρχίσει το κρυο.
Ρε συ, νοημων ανθρωπος με τα μερομηνια ασχολησε? Πες μας οτι διαβαζεις και τα ζωδια...:flipout:

Καλημέρα στην παρέα.
Νικόλα καλά αποτελέσματα, γιατί το άφησες τόσο καιρό; Όταν λες νεκρό αντίχειρα; Χωρίς αίσθηση ή δεν κινείται;

https://www.youtube.com/watch?v=hWsvopxuK3U

Φοβερή δουλεία με πολύ μεράκι. Με πολύ λεπτομέρεια!
Τεχνίτης! :grinning-smiley-043
Με κολωνάτο Parkside!

Υπάρχουν και 11 μ@λ@κες που έχουν πατήσει : "Δεν μου αρέσει", τι να τους πει κανείς.

Νικόλα ...καλή δύναμη... μάλλον έχει κόψει τένοντα και θα χρειαστεί άνοιγμα και ράψιμο. Προχώρα σε αποκατάσταση ότι και να χρειαστεί. -bye-

Καλημέρα καλή χρονιά με υγεία εύχομαι και πάλι!

Νίκο περαστικά εύχομαι...και τι να πω...γρήγορη αποκατάσταση σε περίπτωση χειρουργείου.

Θυμάστε τον τραυματισμό με το γυαλί;Μάλλον παιδιά μπαίνω σε περιπέτειες,έχω έναν νεκρό αντίχειρα..Αύριο εξετάσεις με ελπίδα να μη χρειαστώ χειρουργεία..

Νίκο εύχομαι περαστικά ταχεία ανάρρωση καί νά είναι τό τελευταίο,όλα καλά θά πάνε θετική ενέργεια έχεις από όλους μας.

Χρυσοχέρης ο σύντεκνος,καταπληκτικά. :SFGSFGSF:

Αν και θα μπορούσε να πάει στο ανταλλαγή πώληση εργαλείων, επειδή στην ουσία να το χαρίσω θέλω δε το βάζω εκεί. Αν οι moderators θεωρούν ότι πρέπει να μεταφερθεί εκεί ας με ενημερώσουν να το κάνω, αν μπορώ...

Στο δια ταύτα λοιπόν,

Έχω το PABSS 3,6 Li επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι από Lidl, του 2009 νομίζω, το οποίο τα έπαιξε ο διακόπτης του, επισκευάστηκε, αλλά μάλλον παρέδωσε πνεύμα το μοτέρ του.
Δυστυχώς κατά τη διάρκεια επισκευής χάθηκε σε παράλληλο σύμπαν κάποιο από τα μπιλακια μέσα στα γρανάζια.
Η μπαταρία του είναι σε σχετικά καλή κατάσταση μετά από τόσα χρόνια.

Στο δια ταύτα του δια ταύτα....
Το χαρίζω σε όποιον το θέλει έστω και για ανταλλακτικά αν κάνουν σε κανένα ποιο καινούργιο μοντέλο.

ΥΓ
Υπενθυμίζεται ότι είμαι Βόλο!

Καλημέρα σε όλους.

Νίκο, εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, μην το αφήσεις άλλο, ότι και να είναι, καλή αποκατάσταση να έχεις.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περαστικα να ειναι Νικολα, και ευχομαι ανωδυνη αποκατασταση και ταχεια αναρρωση. Περιμενουμε και πιστευουμε σε καλα νεα.