Tο Καφενείο των Μαστόρων.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ως Γιαννιώτης που είμαι θέλω να σου πω ότι έχετε τέλειο καιρό.
Το μόνο καλύτερο που υπάρχει είναι να βρέχει! :)

κατάλαβα..

μήπως θυμάται κάποιος ένα πρόσφατο βιντεάκι σχετικά με γωνιές και πως τις ρυθμίζουμε αν δεν μετράνε σωστά ;

δεν θυμάμαι το νήμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πέρασες από τα μέρη μας Κώστα? :)

Υπέροχα δεν ήτανε?

Καλημέρα. Νωρίς το πρωί πριν το τούνελ της Δωδώνης δεν έβλεπα στα 2 μέτρα από την ομίχλη ερχόμουν από Ηγουμενίτσα.

Πήγα το αμάξι για service στην αντιπροσωπεία της Peugeot (το έχω πάρει από εκεί & είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης) & έκανα μια βόλτα στην πόλη όλο το πρωί.

Είχε πολύ κόσμο στους πεζόδρομους (κλασσικά πρωινό & καφέ στο MAISON) αλλά πολύ μουντός ο καιρός ρε φίλε. Ψυχοπλάκωμα σκέτο !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα. Νωρίς το πρωί πριν το τούνελ της Δωδώνης δεν έβλεπα στα 2 μέτρα από την ομίχλη ερχόμουν από Ηγουμενίτσα.

Πήγα το αμάξι για service στην αντιπροσωπεία της Peugeot (το έχω πάρει από εκεί & είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης) & έκανα μια βόλτα στην πόλη όλο το πρωί.

Είχε πολύ κόσμο στους πεζόδρομους (κλασσικά πρωινό & καφέ στο MAISON) αλλά πολύ μουντός ο καιρός ρε φίλε. Ψυχοπλάκωμα σκέτο !

Μπουγάτσα έφαγες ??? με κρέμα και με τυρί :drool1:απέναντι από το ρολόι ...αλλά εσύ είσαι γκουρμέ !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπουγάτσα έφαγες ??? με κρέμα και με τυρί :drool1:απέναντι από το ρολόι ...αλλά εσύ είσαι γκουρμέ !!!

Όχι.

Αλλά εκεί ήταν ένας φούρνος & περίμεναν όλοι στην σειρά (! ! !) για κουλούρια, ψωμί κλπ. Δεν ξέρω να λέμε τον ίδιο.

Ο πιστος φυλακας του εργαστηριου :))

38752026115_5cb10defd5_b.jpg

Εφαγα μια φλασια. Διαβαζω τι γραφεις, και κραταω τα "αντιπροσωπεία της Peugeot" και "είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης", και σκεφτομαι τι λεει;;;;; Ο μπαρμπα-Γιαννης (Κανιστρας) εχει πεθανει.
Και μετα ξαναδιαβασα και καταλαβα οτι μιλας για Ιωαννινα!!!!!
Ασε που εγω ειχα μεινει στο οτι εχεις, το "ί"
Τι κανει η κουραση και το πεταχτο διαβασμα.

Μα τι λες αγαπητέ μου?

Συννεφιά+ομίχλη+βροχή (αν είμαστε τυχεροί) είναι ο τέλειος καιρός!

Σοβαρολογώ! Είμαι στα καλύτερά μου.

Οι Γιαννιώτες με καταλαβαίνουν. Όταν πάμε κάπου για πάνω από 2 μέρες και δε βρέξει μας πιάνει άγχος! :D

549870_4603482049472_1020985948_n.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι.

Αλλά εκεί ήταν ένας φούρνος & περίμεναν όλοι στην σειρά (! ! !) για κουλούρια, ψωμί κλπ. Δεν ξέρω να λέμε τον ίδιο.

Όχι δεν λέμε τον ίδιο...αυτό είναι ένα στενό μαγαζάκι που έχει μια "βιτρίνα¨ με δυο ταψιά(σινιά) με τις εν λόγω πίτες ... έχει τα ίδια μαρμάρινα τραπεζάκια-καρέκλες σχεδόν πενήντα χρόνια τώρα .... Χρήστο εσύ θα ξέρεις ποιο λέω ... δεν θυμάμαι το όνομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θα το έλεγα (πάντα). Ας είναι καλά ο Κυρ.

:grinning-smiley-043

Eίσαι γνώστης!

Εύγε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι δεν λέμε τον ίδιο...αυτό είναι ένα στενό μαγαζάκι που έχει μια "βιτρίνα¨ με δυο ταψιά(σινιά) με τις εν λόγω πίτες ... έχει τα ίδια μαρμάρινα τραπεζάκια-καρέκλες σχεδόν πενήντα χρόνια τώρα .... Χρήστο εσύ θα ξέρεις ποιο λέω ... δεν θυμάμαι το όνομα.

Select !!!