Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ως Γιαννιώτης που είμαι θέλω να σου πω ότι έχετε τέλειο καιρό.
Το μόνο καλύτερο που υπάρχει είναι να βρέχει! :)

κατάλαβα..

μήπως θυμάται κάποιος ένα πρόσφατο βιντεάκι σχετικά με γωνιές και πως τις ρυθμίζουμε αν δεν μετράνε σωστά ;

δεν θυμάμαι το νήμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πέρασες από τα μέρη μας Κώστα? :)

Υπέροχα δεν ήτανε?

Καλημέρα. Νωρίς το πρωί πριν το τούνελ της Δωδώνης δεν έβλεπα στα 2 μέτρα από την ομίχλη ερχόμουν από Ηγουμενίτσα.

Πήγα το αμάξι για service στην αντιπροσωπεία της Peugeot (το έχω πάρει από εκεί & είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης) & έκανα μια βόλτα στην πόλη όλο το πρωί.

Είχε πολύ κόσμο στους πεζόδρομους (κλασσικά πρωινό & καφέ στο MAISON) αλλά πολύ μουντός ο καιρός ρε φίλε. Ψυχοπλάκωμα σκέτο !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα. Νωρίς το πρωί πριν το τούνελ της Δωδώνης δεν έβλεπα στα 2 μέτρα από την ομίχλη ερχόμουν από Ηγουμενίτσα.

Πήγα το αμάξι για service στην αντιπροσωπεία της Peugeot (το έχω πάρει από εκεί & είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης) & έκανα μια βόλτα στην πόλη όλο το πρωί.

Είχε πολύ κόσμο στους πεζόδρομους (κλασσικά πρωινό & καφέ στο MAISON) αλλά πολύ μουντός ο καιρός ρε φίλε. Ψυχοπλάκωμα σκέτο !

Μπουγάτσα έφαγες ??? με κρέμα και με τυρί :drool1:απέναντι από το ρολόι ...αλλά εσύ είσαι γκουρμέ !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπουγάτσα έφαγες ??? με κρέμα και με τυρί :drool1:απέναντι από το ρολόι ...αλλά εσύ είσαι γκουρμέ !!!

Όχι.

Αλλά εκεί ήταν ένας φούρνος & περίμεναν όλοι στην σειρά (! ! !) για κουλούρια, ψωμί κλπ. Δεν ξέρω να λέμε τον ίδιο.

Ο πιστος φυλακας του εργαστηριου :))

38752026115_5cb10defd5_b.jpg

Εφαγα μια φλασια. Διαβαζω τι γραφεις, και κραταω τα "αντιπροσωπεία της Peugeot" και "είναι φίλος μου ο κ. Γιάννης", και σκεφτομαι τι λεει;;;;; Ο μπαρμπα-Γιαννης (Κανιστρας) εχει πεθανει.
Και μετα ξαναδιαβασα και καταλαβα οτι μιλας για Ιωαννινα!!!!!
Ασε που εγω ειχα μεινει στο οτι εχεις, το "ί"
Τι κανει η κουραση και το πεταχτο διαβασμα.

Μα τι λες αγαπητέ μου?

Συννεφιά+ομίχλη+βροχή (αν είμαστε τυχεροί) είναι ο τέλειος καιρός!

Σοβαρολογώ! Είμαι στα καλύτερά μου.

Οι Γιαννιώτες με καταλαβαίνουν. Όταν πάμε κάπου για πάνω από 2 μέρες και δε βρέξει μας πιάνει άγχος! :D

549870_4603482049472_1020985948_n.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι.

Αλλά εκεί ήταν ένας φούρνος & περίμεναν όλοι στην σειρά (! ! !) για κουλούρια, ψωμί κλπ. Δεν ξέρω να λέμε τον ίδιο.

Όχι δεν λέμε τον ίδιο...αυτό είναι ένα στενό μαγαζάκι που έχει μια "βιτρίνα¨ με δυο ταψιά(σινιά) με τις εν λόγω πίτες ... έχει τα ίδια μαρμάρινα τραπεζάκια-καρέκλες σχεδόν πενήντα χρόνια τώρα .... Χρήστο εσύ θα ξέρεις ποιο λέω ... δεν θυμάμαι το όνομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θα το έλεγα (πάντα). Ας είναι καλά ο Κυρ.

:grinning-smiley-043

Eίσαι γνώστης!

Εύγε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι δεν λέμε τον ίδιο...αυτό είναι ένα στενό μαγαζάκι που έχει μια "βιτρίνα¨ με δυο ταψιά(σινιά) με τις εν λόγω πίτες ... έχει τα ίδια μαρμάρινα τραπεζάκια-καρέκλες σχεδόν πενήντα χρόνια τώρα .... Χρήστο εσύ θα ξέρεις ποιο λέω ... δεν θυμάμαι το όνομα.

Select !!!