Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Προσυπογράφω στο breaking bad και vikings, επίσης, προτείνω true detective ειδικά 1ος κύκλος και αν σου αρέσουν τα αστυνομικά περίεργα να δοκιμάσεις fargo.

Εμένα μ' αρέσουν πολύ οι Εγγλέζικες σειρές και αν είναι και mini σειρά ακόμα καλύτερα.
Υπάρχουν ρξαιρετικές σειρές όπως πχ Game Of Thrones, Homeland, Braking Band, Ηouse Of Cards, The Americans, The Good Wife κλπ αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα ρε παιδί μου...

Εδώ κάποιες που μούρχονται τώρα πολύ πρόχειρα, οι πρώτες είναι εξαιρετικές mini σειρές ΒΒC.
Broadchurch
Happy Valley
Line of Duty
The Escape Artist
Peaky Blinders
The Klling (US)
Luther
Boardwalk Empire
Berlin Station
Narcos
The Night Manager
The Night Of
True Detective

Υπάρχουν βέβαια και δειρές που είναι "περίεργες", δεν αρέσουν σε όλους, άμα όμως τις ξεκινήσεις και είναι στο είδος σου τρώς μεγάλο κόλλημα.
πχ Suits και Downton Abbey.

Αααα... Κι αν σ´αρέσουν τα πολεμικά, μια αρκετά παλά αλλά ορυφαία, πραγματικά must σειρά, είναι το Band Of Brothers.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

11.22.63 έχει και λίγο φαντασία

Τι λέει αυτό ρε Παύλο. Το έχω και το λιβανίζω μήνες... Κι όλο λέω υα το ξεκινήσω κι όλο το αφήνω.
Η φαντασία δεν μ´ ενοχλεί, αρκεί να μην είναι τίποτε κουλά. Κι εννοείται μακρυά από βρυκόλακες ζόμπι και διάφορα άλλα σιχαμένα...
Τώρα λέω να ξεκινήσω το Manhunt: Unabomber που άκουσα πάρα πολύ καλά λόγια.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι λέει αυτό ρε Παύλο. Το έχω και το λιβανίζω μήνες... Κι όλο λέω υα το ξεκινήσω κι όλο το αφήνω.
Η φαντασία δεν μ´ ενοχλεί, αρκεί να μην είναι τίποτε κουλά. Κι εννοείται μακρυά από βρυκόλακες ζόμπι και διάφορα άλλα σιχαμένα...
Τώρα λέω να ξεκινήσω το Manhunt: Unabomber που άκουσα πάρα πολύ καλά λόγια.
Εγώ το είδα και μου άρεσε. Έχει πλοκή

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πάλι σ´ έπιασε η πολυλογία... :flipout:
Ρε φίλε είμαι σε χορό και την ώρα που προσπαθούσα να γράψω με διέκοψαν κάτι φίλοι από το παρελθόν.
Η σειρά έχει πλοκή, δράση και το σενάριο πολύ καλό αν σου αρέσει λίγο η φαντασία. Είναι μικρή με 9 επεισόδια δες το πρώτο και αν δεν σου αρέσει σταμάτα.

Καλημέρα στην παρέα!!!!

ΌΛΟΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ!!!!!!

Αυτό δεν το έχει κάποιο κανάλι;
Απο που το βλέπεις εσύ;

Έδειξε η ΕΡΤ1 4 κύκλους και το εκοψε.
Να φανταστείς δε κανόνισα τπτ 6 με 7 που το είχε κάθε μέρα για να το δω!

Ήταν επιτακτική ανάγκη να γεμίσει το Συνταγμα.
Να φωνάξει ο Έλληνας πως αντιδρά και δεν κοιμάται όπως θέλουν οι "κυβερνητες" του.
20180204_155421.jpg

Ήταν επιτακτική ανάγκη να γεμίσει το Συνταγμα.
Να φωνάξει ο Έλληνας πως αντιδρά και δεν κοιμάται όπως θέλουν οι "κυβερνητες" του.
20180204_155421.jpg
Μπράβο Κυριάκο!