cbfdim
AVClub Addicted Member
- 29 December 2013
- 1,882
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.
Καλημερα σας.
Φωτο σημερα αργοτερα.
-Αγαπη μου, αγαπη μου μετρα με το παχυμετρο το δακτυλο σου.
-15,58 ειναι.
-Το εκανες σωστα, σε πολλες μεριες (κατι σα να μετραμε κυλινδρο εμβολου), και να ειναι ανετο.
-ΩΩΩ μα ναι, μετρησα και ενα αλλο δακτυλιδι.
Εχω παει την εσωτερικη 15,90 υπολογιζοντας και την επικαλυψη ρυτινης που θα μπει, και το δινω για δοκιμη.
-Αγαπη μου ειναι μικρο, δεν μπαινει..
-Δεν μπορει, που μου ξεφυγε; Να δω και με αλλο παχυμετρο. Οχι σωστος ειμαι.....
-Κατι δεν εχεις κανει καλα
- $$^%###%&^ Μάι μπίτς ινσάϊντ.........Γουάτ δε φακ μέτραγες...............16,40.....ειναι........θα ακουσω κανα κρακ, ρε πστ μου, μα 1 ολοκληρο χιλλιοστο::::::::::::::::::::::::
Αν και νομιζω οτι γνωριζομαστε πολυ λιγο, για να επισημοποιησουμε "τη σχεση"!!!!!!, και γενικα φοβαμαι τιιιιιιιιιις γνωριμιες απο το διαδυκτιο.
Γιατι σου εμφανιζονται σαν την "αμαζονα" των εφηβικων σου χρονων, και καταληγουν να ειναι π.χ ο "Μαστρομητσος" με οικογενεια και παιδι.
Αλλα εσυ δειχνεις ειλικρινης, δεν νομιζω να εισαι τετοιος, γιατι να ξερεις εγω τριτος δεν μπαινω, τον θεσμο της οικογενειας το σεβομαι!!!!!!!

Καλημερα σας.
Φωτο σημερα αργοτερα.
-Αγαπη μου, αγαπη μου μετρα με το παχυμετρο το δακτυλο σου.
-15,58 ειναι.
-Το εκανες σωστα, σε πολλες μεριες (κατι σα να μετραμε κυλινδρο εμβολου), και να ειναι ανετο.
-ΩΩΩ μα ναι, μετρησα και ενα αλλο δακτυλιδι.
Εχω παει την εσωτερικη 15,90 υπολογιζοντας και την επικαλυψη ρυτινης που θα μπει, και το δινω για δοκιμη.
-Αγαπη μου ειναι μικρο, δεν μπαινει..
-Δεν μπορει, που μου ξεφυγε; Να δω και με αλλο παχυμετρο. Οχι σωστος ειμαι.....
-Κατι δεν εχεις κανει καλα
- $$^%###%&^ Μάι μπίτς ινσάϊντ.........Γουάτ δε φακ μέτραγες...............16,40.....ειναι........θα ακουσω κανα κρακ, ρε πστ μου, μα 1 ολοκληρο χιλλιοστο::::::::::::::::::::::::
Εσυ εισαι ετοιμος να μου πεις το ..."Δέχομαι (I Do)";ΥΣ ποσο θα σου παρει να μου κανεις ενα δαχτυλι με πετρα απο πανω, πως το λενε μου διαφευγει τωρα...?
Αν και νομιζω οτι γνωριζομαστε πολυ λιγο, για να επισημοποιησουμε "τη σχεση"!!!!!!, και γενικα φοβαμαι τιιιιιιιιιις γνωριμιες απο το διαδυκτιο.
Γιατι σου εμφανιζονται σαν την "αμαζονα" των εφηβικων σου χρονων, και καταληγουν να ειναι π.χ ο "Μαστρομητσος" με οικογενεια και παιδι.
Αλλα εσυ δειχνεις ειλικρινης, δεν νομιζω να εισαι τετοιος, γιατι να ξερεις εγω τριτος δεν μπαινω, τον θεσμο της οικογενειας το σεβομαι!!!!!!!