Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σας.

Φωτο σημερα αργοτερα.
-Αγαπη μου, αγαπη μου μετρα με το παχυμετρο το δακτυλο σου.
-15,58 ειναι.
-Το εκανες σωστα, σε πολλες μεριες (κατι σα να μετραμε κυλινδρο εμβολου), και να ειναι ανετο.
-ΩΩΩ μα ναι, μετρησα και ενα αλλο δακτυλιδι.

Εχω παει την εσωτερικη 15,90 υπολογιζοντας και την επικαλυψη ρυτινης που θα μπει, και το δινω για δοκιμη.

-Αγαπη μου ειναι μικρο, δεν μπαινει..
-Δεν μπορει, που μου ξεφυγε; Να δω και με αλλο παχυμετρο. Οχι σωστος ειμαι.....
-Κατι δεν εχεις κανει καλα
- $$^%###%&^ Μάι μπίτς ινσάϊντ.........Γουάτ δε φακ μέτραγες...............16,40.....ειναι........θα ακουσω κανα κρακ, ρε πστ μου, μα 1 ολοκληρο χιλλιοστο::::::::::::::::::::::::

ΥΣ ποσο θα σου παρει να μου κανεις ενα δαχτυλι με πετρα απο πανω, πως το λενε μου διαφευγει τωρα...?
Εσυ εισαι ετοιμος να μου πεις το ..."Δέχομαι (I Do)";

Αν και νομιζω οτι γνωριζομαστε πολυ λιγο, για να επισημοποιησουμε "τη σχεση"!!!!!!, και γενικα φοβαμαι τιιιιιιιιιις γνωριμιες απο το διαδυκτιο.
Γιατι σου εμφανιζονται σαν την "αμαζονα" των εφηβικων σου χρονων, και καταληγουν να ειναι π.χ ο "Μαστρομητσος" με οικογενεια και παιδι.
Αλλα εσυ δειχνεις ειλικρινης, δεν νομιζω να εισαι τετοιος, γιατι να ξερεις εγω τριτος δεν μπαινω, τον θεσμο της οικογενειας το σεβομαι!!!!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πατησε μαλλον τον μηδενισμο με ανοιχτες τις σιαγονες κατα 1 χιλλιοστο, στο παχυμετρο.
Δεν εχεις αδικο αλλα αν δεις πως δουλευω τι ωρες και ποσα ταυτοχρονα (ραφι βιβλιοθηκης, 2 μινιονκαρδιες με ενσωματωμενο γραμμα, μια μινιον καρδια και ενα μικρο Μ, 2 δαχτυλιδια, και ενα μενταγιον), ειπα να μην το κανω και εγω αυτο.

Και δουλευει μονο χειροπριονο, λιμα και γυαλοχαρτο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πατησε μαλλον τον μηδενισμο με ανοιχτες τις σιαγονες κατα 1 χιλλιοστο, στο παχυμετρο.
Δεν εχεις αδικο αλλα αν δεις πως δουλευω τι ωρες και ποσα ταυτοχρονα (ραφι βιβλιοθηκης, 2 μινιονκαρδιες με ενσωματωμενο γραμμα, μια μινιον καρδια και ενα μικρο Μ, 2 δαχτυλιδια, και ενα μενταγιον), ειπα να μην το κανω και εγω αυτο.

Και δουλευει μονο χειροπριονο, λιμα και γυαλοχαρτο.

Τρίβε τώρα.............

Το μοκροτερο δακτυλο ειναι το μικρο.
Εκανα το αλλο για να "μαθει" να ειναι προσεκτικη.
Πηρα τον μινι ταινιολειαντηρα εβαλα ενα κατεστραμενο γυαλοχαρτο στην 1 ταχυτητα και της ζητησα το δακτυλο.
Με το που μου το εδωσε, εκανα οτι το γυαλοχαρταρω (το δακτυλο), και τρελαθηκε (αφου με ξερει τι ειμαι, γιατι αραγε;)
-Τι κανεις εκει;;;;;
-Αγαπη μου το δακτυλιδι δεν μπορει να φαγωθει αλλο μεσα, οποτε η πιο σωδτη λυση ειναι να "παρουμε ενα πασάκι" το δακτυλο, για να χωρεσει.

Αυτο το δακτυλο ειναι το δικο μου βεβαια

DSCN1770 (Medium).JPG

Μήτσο είσαι ερωτευμένος κ φαίνεται. Όλα τα άλλα είναι δαχτυλίδια.........

Να δω τι πήρε δώρο για τον εαυτό για αύριο ο κ. Μπάμπης.

Last edited by a moderator:
Τίποτε δεν πήρα...
Σκέφτομαι πολύ έντονα όμως ένα πλατώ για το τορνάκι... :p

Μη με βασανίζεις βραδιάτικα. Δύο φορές το έχω βάλει στο basket & το ξανά έβγαλα το συγκεκριμένο.
Οι περισσότεροι ερασιτέχνες αν δεις στον σωλήνα φτιάχνουν ξύλινα πλατό μονοί τους με ή χωρίς τους πλαστικούς οδηγούς.

Για να φτιάξεις σωστό πλατώ χρειάζεσαι φρέζα και διαιρέτη.
Αν το ξεκινήσω εγώ μόνος μου, είμαι που είμαι καλός και υπομονετικός στο μέτρημα... Θα πέσει γέλιο...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για να φτιάξεις σωστό πλατώ χρειάζεσαι φρέζα και διαιρέτη.
Αν το ξεκινήσω εγώ μόνος μου, είμαι που είμαι καλός και υπομονετικός στο μέτρημα... Θα πέσει γέλιο...
Αν γίνει σε cnc με ένα σωστό σχέδιο, σε ότι αφορά τις τρύπες που θα κουμπώσει στο τσοκ δεν θα είναι λες καλό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αν γίνει σε cnc με ένα σωστό σχέδιο, σε ότι αφορά τις τρύπες που θα κουμπώσει στο τσοκ δεν θα είναι λες καλό;

Μια χαρά καλό θα γίνει, αν έχεις πρόσβαση σε cnc προχώρα το.

Είχα ρωτήσει στην Ελλάδα για το παρακάτω & δεν το είχε άμεσα διαθέσιμο.
Μου είχε πει θα το έφερνε με ~ 33 & θα με έπαιρνε τηλέφωνο στο τέλος Ιανουαρίου αλλά δεν με ε´χει πάρει ακόμα.

https://www.iedepot.ie/chuck-face-plate/

Αν θες ρίξε του ένα φόνι αύριο.

O .......Babis........

https://store.dk.tools/επικοινωνία/

Μια χαρά καλό θα γίνει, αν έχεις πρόσβαση σε cnc προχώρα το.
Πρόσβαση έχω απλά πρέπει να μετρήσω σωστά τις αποστάσεις. Πως μετράμε την απόσταση εσύ που ξέρεις από μηχανουργικά; Από τρύπα σε τρύπα εννοώ.

Είχα ρωτήσει στην Ελλάδα για το παρακάτω & δεν το είχε άμεσα διαθέσιμο.
Μου είχε πει θα το έφερνε με ~ 33 & θα με έπαιρνε τηλέφωνο στο τέλος Ιανουαρίου αλλά δεν με ε´χει πάρει ακόμα.

https://www.iedepot.ie/chuck-face-plate/

Αν θες ρίξε του ένα φόνι αύριο.
Αυτό ανοίγει μέχρι 140 χιλιοστά, μάλλον μικρό είναι.
Αλλά δεν κατάλαβα ποιος θα το έφερνε;