Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κύριοι, παρολες τις ανάποδιες, τις δύσκολες ταυτόχρονα καταστάσεις, την κούραση, η χαρά που απο

Αποκομησα δεν περιγράφεται. Το ξανάζησα πριν τέσσερα χρόνια αλλά τώρα ήταν αλλιώς. Ίσως επειδή δεν σοκαρηστικα τόσο.

Last edited by a moderator:
Είναι πιο εύκολο την δεύτερη φορά (για σένα), αλλά το θαύμα, παραμένει θαύμα!!!!!

Το Δία ταύτα είναι να καταφέρεις να απολαμβάνεις την όλη εξέλιξη,γιατί το πότε θα περάσουν τα χρόνια,ούτε που θα καταλάβεις.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω γεμίσει 2 σακούλες με μιξόχαρτα από την Παρασκευή και βρίσκομαι σε κατ'οίκον περιορισμό για να μου περάσει μέχρι αύριο...

Τουλάχιστον όμως χθες φτιάξαμε κορμό και σήμερα pancakes οπότε γλυκάθηκα λίγο (με όση αίσθηση γεύσης μου έχει απομείνει)!

2018-03-04 09.40.04.jpg

2018-03-03 22.28.40.jpg

Περαστικά.

Η γρίπη θέλει καλό φαγητό οπότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο !

Edit: ο κορμός από τι ....ξύλο είναι ?

Δημήτρη άρα & εσύ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ για χθες μάλλον.
Υγεία & κάθε καλό.
Ευχαριστω Κωστη........................................(Πλιά στον αερα πιανεις "μπαγασα").

Κύριοι, παρολες τις ανάποδιες, τις δύσκολες ταυτόχρονα καταστάσεις, την κούραση, η χαρά που απο
Προσεχως κατασκευη κουνιας, με ενσωματωμενο συστημα παρακολουθησης και εσωματομενο λικνισμα απο αργοστροφο μοτερ με εκεντρο, ενεργοποιουμενο χειροκινητα αλλα και αυτοματα με αισθητηρα στη συχνοτητα του βρεφικου κλαματος

Τουλάχιστον όμως χθες φτιάξαμε κορμό .................
View attachment 149803
Περαστικα αλλα να ξερεις οτι αυτη η φωτο πονεσε παρα πολυ. Χτυπησες "νευρο" !!!!

"Αποτάσση τω Σατανά;
Και πάσι τοίς έργοις αυτού;
Και πάση τη λατρεία αυτού;
Και πάσι τοις αγγέλοις αυτού;
Και πάση τη πομπή αυτού;
"

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε.

Πως μπορώ να "ξεγραφτώ" από ένα νήμα το οποίο πλέον δεν παρακολουθώ-συμμετέχω αλλά μου πρασινίζει όταν έχει νέο θέμα ???

Last edited by a moderator: