Δυστυχώς το έχω παρατηρήσει και εγώ και νομίζω συμπίπτει με το διαχωρισμό σε 2 υποκατηγορίες. Ακόμα, αυτά τα νήματα που είναι γενικά και μέσα αναφέρονται τα πάντα, δεν διευκολύνουν την προσέλκυση νέων μελών, αντίθετα απαιτούν τακτικό διάβασμα για να μην χάνεις τον μπούσουλα.Τι έγινε ρε παιδιά;;;;; Που είναι τα μαστόρια; Πολύ βουβαμάρα έπεσε..... :blush:![]()
Κωστα μαλλον ο καιρος φταιει!
Πειτε κανενα δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας και συνθεσης βιντεο με εικονες εκτος των windows που κανει ενα δικο του αρχειο που δεν το καταλαβαινει κανενα αλλο.
Όσον αφορά το forum και τούς σχολιασμούς υπάρχουν 2 πράγματα που εμένα με ενοχλούν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η άποψη μου είναι και σωστή... οφείλω όμως να την παραθέσω:
Το πρώτο είναι ότι έχει αυξηθεί ο σχολιασμός χωρίς ουσία δηλαδή τα επιφωνήματα θαυμασμού και τα σχόλια που δεν προσθέτουν ουσία και εκείνο το έρμο like δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί,
και δεύτερον αυτή η ανεξέλεγκτη επαναλαμβανόμενη παράθεση από τους περισσότερους σχολιαστές των φωτογραφιών ενός σχολίου λόγω του ότι λειτουργείτε οι περισσότεροι με το κινητό και τα ταπατζούμ κλπ και δεν κάνετε τον κόπο να αφαιρέσετε τα link των φωτογραφιών όταν κάνετε reply ... ασήμαντα και τα δύο αλλά ουσιαστικά για μια καλή εμφάνιση και λειτουργικότητα ενός forum.
Κωστα μαλλον ο καιρος φταιει!
Πειτε κανενα δωρεαν προγραμμα επεξεργασιας και συνθεσης βιντεο με εικονες εκτος των windows που κανει ενα δικο του αρχειο που δεν το καταλαβαινει κανενα αλλο.
Κυριάκο άκυρο, τώρα κατάλαβα τι θες.Καλημέρα σε όλους!
Davinci Resolve
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.