Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα στα μαστορια...
θελω να κανω μια πληρωμη μεσω paypal, ξερει καποιος με τα CC πως μπορω να το κανω?
Οσο πιο αναλυτικα τοσο πιο καλα...γιατι ειμαι και μπουφος με αυτα τα θεματα...!!!
Ευχαριστω,
Ευγένιος

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα στα μαστορια...
θελω να κανω μια πληρωμη μεσω paypal, ξερει καποιος με τα CC πως μπορω να το κανω?
Οσο πιο αναλυτικα τοσο πιο καλα...γιατι ειμαι και μπουφος με αυτα τα θεματα...!!!
Ευχαριστω,
Ευγένιος

Καλημέρα σε όλους.

Ευγένιε για δες εδώ

Για να μεταφέρεις λεφτά στο Paypal υπάρχουν διάφοροι τρόποι (πληρώνεις το ανάλογο κερατιάτικο βέβαια)

1. Αν έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μέσω του top up
2. Μπορείς να πας στο request money και να βάλεις ένα δικό σου email (διαφορετικό απο αυτό που έχεις στο Paypal) και να πεις πχ ζητάω 100ευρώ. Θα σου πάει ένα μήνυμα στο λογαριασμό mail που δήλωσες. Θα πατήσεις το link αφού έχεις κάνει logout απο το λογαριασμό σου στο Paypal και θα επιλέξεις να στείλεις λεφτά μέσω κάρτας (δεν εχει σημασία αν ειναι πιστωτική ή Prepaid). Θα συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας και το ποσό θα μεταφερθεί στο balance σου. Θα σου κρατήσει περίπου 3.5ευρώ στα 100
3. Μπορείς να δεις και την εναλλακτική της revolut

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χαθηκα...(ειπαμε μπουφος γαρ)
θελω να βαλω χρηματα στο paypal μου, αυτο αναφερει revolt τι ειν τουτ ωρε πατριωτ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρμεν...ευχαριστω...τωρα ειδα το ποστ σου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χαθηκα...(ειπαμε μπουφος γαρ)
θελω να βαλω χρηματα στο paypal μου, αυτο αναφερει revolt τι ειν τουτ ωρε πατριωτ?

Διάβασε το, είναι ένας τρόπος περάσεις το cc.

Λίγο άσχετο... Αλλά την βοήθεια σας... Ψάχνω πλαςτικη διακοσμητική αυτοκόλλητη λωρίδα με πλάτος 12mm για να κολλήσω στο arcade που φτιάχνω.. Έψαξα σε είδη αυτοκινήτου αλλά βρίσκω μόνο σε χρώματα νίκελ..που συνήθως βάζουν στα πλαϊνά..
Θελω χρωματιστή αυτοκόλλητη λωρίδα σε οποιοδήποτε χρώμα πλάτους +12mm και με καποιο παχος( α μην ειναι σαν μονωτική ταινία)

Κάποια ιδέα για καταςημα με διακοςμητικα υλικά ?

Να ρίξω μία ιδέα; Γιατί δε χρησιμοποιείς βινύλιο που βγαινει σε ότι μήκος και πλάτος θες αλλα ψάχνεις 12mm συγκεκριμένα;
Μπορείς να πας και σε κάποιον που κόβει βινύλια να δώσεις ένα κορελάκι και να σου κόψει και ζικ ζακ αν θες. Οι αποχρώσεις και οι υφές είναι διάφορες. Απο ματ μέχρι γυαλιστερά.

Πήρα από ξυλουργικά είδη αυτοκόλλητο σοκορο σε διαφορά χρώματα που τοποθετείτε με σιδέρωμα, ειναι μια λύση αλλά επειδή δεν εχει πάχος καθόλου δείχνει πολύ φτηνό. Για αυτο ψάχνω κάτι σε πιο χοντρό πλαστικό, τώρα σχετικά με το πλάτος 12mm δεν με πειράζει να ειναι ελαχιςτα μεγαλύτερο.
Συνήθως σε αυτές τις κατασκευές τοποθετούν T-molding που τοποθετείτε με εγκοπή, απλά δεν το πρόβλεψα και έτσι ψάχνω για άλλες λύσεις.

Zoρισα αφανταστα ενα κατσαβιδακι μινι μπαταριας- που με ειχε βολεψει παρα πολυ με τα μικρα μεγεθη βιδων (πχ βιδες λαπτοπ κλπ)- και πεθανε.
Τελειωνε η μπαταρια και το ζορισα στο βιδωμα για να τελειωσω, και ενα αξονακι μεσα ξεκολλησε απο καποιο γραναζι και το κατσαβιδι εχασε τη ροπη του.

Φυσικα το ανοιξα μηπως και μπορουσε να διορθωθει, αλλα ματαια.. Ιδου το πτωμα. Θα κρατησω το μοτερ ετσι μηπως χρειαστει σε καμμια γκατζετοκατασκευη :))

23992730619_d86d6f6c31_b.jpg

Κρίμα ρε Μιχάλη. Και κάνει καλή (ψιλο-)δουλειά!!! Ψάχνω και εγώ για κανένα πιο δυνατό. Έχεις βρει τίποτε?

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σε όλους.

Ευγένιε για δες εδώ

Τωρα βλεπω τον σωστο οδηγο μαλλον οποτε βγαζει νοημα...
Εβαλα την εφαρμογη κτλ κτλ αλλα το προβλημα ειναι οτι θελω αμεσα να προβω στην καταθεση και απο οτι βλεπω αυτο θα πρεπει πρωτα να παει το εμβασμα 3-4ημερες (αν περασει για Αγγλια) καθως και μετα να πρεπει να γινει verified paypal αλλες 2 ημερες δλδ αργει πολυ. Θα το κανω αλλα εψαχνα μια πιο γρηγορη λυση...
Απο την αλλη το paypal δεν με αφηνει να κανω συνδεση με τον λογαριασμο μου...οποτε και εκει εχω ενα θεματακι...εχει ομως την καρτα μου κανονικα...

Πήρα από ξυλουργικά είδη αυτοκόλλητο σοκορο σε διαφορά χρώματα που τοποθετείτε με σιδέρωμα, ειναι μια λύση αλλά επειδή δεν εχει πάχος καθόλου δείχνει πολύ φτηνό. Για αυτο ψάχνω κάτι σε πιο χοντρό πλαστικό, τώρα σχετικά με το πλάτος 12mm δεν με πειράζει να ειναι ελαχιςτα μεγαλύτερο.
Συνήθως σε αυτές τις κατασκευές τοποθετούν T-molding που τοποθετείτε με εγκοπή, απλά δεν το πρόβλεψα και έτσι ψάχνω για άλλες λύσεις.

Κατάλαβα... Αρα θες κατι σχετικά παχουλό και να μπορέσει να ακολουθήσει καμπύλη για να ντύσεις κάποιο σόκορο. Αντι σοκοροταινία που είναι λεπτή δεν δοκιμάζεις PVC ταινία και να τη βάλεις με βενζινόκολλα?
Αν έχεις κοντά σου κάποιον που κόβει μελαμίνες μπορεί να σου κόψει μερικά μέτρα απο διάφορα χρώματα και να κάνεις μια δοκιμή.

Μια άλλη πιο extreme λύση αλλά που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω μιας και θα έχεις και πάχος και 2 χρώματα ταυτόχρονα αν θες (ρίχνω ιδέες εγώ υποθέτοντας τι θες να κάνεις μιας και με arcade κλπ δεν εχω ασχοληθεί καν) είναι να βάλεις φιλέτο απο Plexiglass. Μέχρι και 2mm-3mm μπορείς να κάνεις και καμπύλες και απο πάνω να του βάλεις βινύλιο. Αρα μπορείς να έχεις κοκκινο plexi απο κάτω και μαύρο ματ απο πάνω πουχου. Λέω εγώ τώρα. Αν λέω λαλακίες προσπέρασε με :)

Κρίμα ρε Μιχάλη. Και κάνει καλή (ψιλο-)δουλειά!!! Ψάχνω και εγώ για κανένα πιο δυνατό. Έχεις βρει τίποτε?

Δυστυχως Νικο δεν εχω βρει κατι καλυτερο απο το GENERAL. Oυτε τωρα, ουτε τοτε που εψαχνα για παρομοιο ΑΑ κατσαβιδακι μπαταριας.
Παντως αναφορικα με την ροπη του, δεν θυμαμαι ποτε να ειχα προβλημα σε ξεβιδωμα. Μεγαλο λαθος μου που το ζορισα πολυ για να βιδωσω, οταν τελειωναν οι μπαταριες.

Παντως θα τσεκαρω παλι την αγορα καθως το συγκεκριμενο κατσαβιδακι το ειχα μονιμα στην μικρη εργαλειοθηκη της maxpedition

Κατάλαβα... Αρα θες κατι σχετικά παχουλό και να μπορέσει να ακολουθήσει καμπύλη για να ντύσεις κάποιο σόκορο. Αντι σοκοροταινία που είναι λεπτή δεν δοκιμάζεις PVC ταινία και να τη βάλεις με βενζινόκολλα?
Αν έχεις κοντά σου κάποιον που κόβει μελαμίνες μπορεί να σου κόψει μερικά μέτρα απο διάφορα χρώματα και να κάνεις μια δοκιμή.

Μια άλλη πιο extreme λύση αλλά που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω μιας και θα έχεις και πάχος και 2 χρώματα ταυτόχρονα αν θες (ρίχνω ιδέες εγώ υποθέτοντας τι θες να κάνεις μιας και με arcade κλπ δεν εχω ασχοληθεί καν) είναι να βάλεις φιλέτο απο Plexiglass. Μέχρι και 2mm-3mm μπορείς να κάνεις και καμπύλες και απο πάνω να του βάλεις βινύλιο. Αρα μπορείς να έχεις κοκκινο plexi απο κάτω και μαύρο ματ απο πάνω πουχου. Λέω εγώ τώρα. Αν λέω λαλακίες προσπέρασε με :)

Καλή ιδέα με το plexi αλλά θελει κόπο και χρόνο..
Ιδανικό θα ήταν καποιο πλαστικό χοντρό στο πάχος που το θελω από είδη αυτοκινήτου.. Αλλά δεν βρίσκω σαν χρώμα..

Δυστυχως Νικο δεν εχω βρει κατι καλυτερο απο το GENERAL. Oυτε τωρα, ουτε τοτε που εψαχνα για παρομοιο ΑΑ κατσαβιδακι μπαταριας.
Παντως αναφορικα με την ροπη του, δεν θυμαμαι ποτε να ειχα προβλημα σε ξεβιδωμα. Μεγαλο λαθος μου που το ζορισα πολυ για να βιδωσω, οταν τελειωναν οι μπαταριες.

Παντως θα τσεκαρω παλι την αγορα καθως το συγκεκριμενο κατσαβιδακι το ειχα μονιμα στην μικρη εργαλειοθηκη της maxpedition

Αρα μένουμε με το General...Η αλήθεια είναι ότι έχω "φάει" την IFIXIT να φτιάξει κάτι ανάλογο (τους είχα στείλει μάλιστα και στο General για να το δουν) και μου έχουν υποσχεθεί ότι θα πάνε σε αυτό το στάδιο/υλοποίηση γιατί τους άρεσε σαν ιδεα... Ίδωμεν...

Κοντά μου Κυριάκο αλλά κλείνω (καλώς εχόντων...) στις 21.00. Μετά δεν νομίζω να έχω όρεξη για πουθενά αλλού εκτός από σπίτι...

Και εγω εκεινες τις ωρες βλεπω να τελειωνω...και ΑΝ...
Νικο ΑΝ τελειωσω και εχω ορεξη θα σε παρω τηλ να περασω να σε τραβηξω :) απο το σπιτι να παμε παρεα...!!!