Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στην παρέα. Ηλία ότι καλύτερο για την φίλη σου. Θα σε δούμε το βράδυ, έτσι. Δημήτρη ωραίες οι αναλύσεις σου. Τι θα κάνεις, θα έρθεις;

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σέ όλους
.............

Ηλία εύχομαι όλα νά πάνε καλά γιά τήν φίλη σου.

Καλημέρα στην παρέα. Ηλία ότι καλύτερο για την φίλη σου. Θα σε δούμε το βράδυ, έτσι. Δημήτρη ωραίες οι αναλύσεις σου. Τι θα κάνεις, θα έρθεις;

Σας ευχαριστω για την θετική ενέργεια σας , ολα θα πανε καλα !

Παναγιώτη λογικα ναι απλα κρατάω μια επιφύλαξη μιας και δεν είμαι μόνος .

To ειδα και μου αρεσε

12552869_10153689856141311_6902183538741691948_n-565x600.jpg

...αμην και ποτε

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

To ειδα και μου άρεσε
...αμην και ποτε

Καλημέρα.
Αν θέλει 4οο χρόνια, την κάτσαμε…
Σοβαρά τώρα, με τον κομματισμό, τον ωχαδελφισμό, το ατομικισμό και πολλά αλλά σε -ισμό θα αργήσει πολύ. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

πραγματικα πολυ καλο
και ειναι οτι ακριβως συμβαινει τωρα !!!!

Πολυ ευστοχη η εικονα Μιχαλη,δειχνη την πραγματικη εικονα
Αλλα ειμαστε παντα στο και πεντε,ποτε στο παρα πεντε,και τρωγομαστε παντα μεταξυ μας ποιος θα ειναι ο αρχηγος,αυτα μας εχουν φαει,δεν εχουμε ομαδικο πνευμα καθολου,και γιαυτο παντα ξυπναμε στο και πεντε.

Ωραια εικονα φιλε Χιωτη.
Το αισιοδοξο ,θα ερθει η ημερα που θα ξυπνησει, θελω να το πιστευω και εγω,μακαρι αλλα πρεπει να το πιστευουμε ολοι.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Οχι φίλε μου , δεν υπάρχει καν missMrKenzo χαχαχα , για μια επεμβασουλα σε φίλη . Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον ! :-)

Ευχομαι να πηγαν ολα καλα και ταχεια αναρωση.

Καλημέρα σέ όλους
Οντως η θέα Συνονόματε είναι φανταστική μέ το Παναιτωλικό στό βάθος με χιονισμένη τήν κορυφή του.

Μετεωρολογικο ενδιαφέρων θά έχει ο καιρός τό επόμενο τετραήμερο μέ νοτιάδες και καταιγίδες τό ΣΚ καί μέ βοριάδες καί χιόνια ΔΤ,θά τήν δούμε τήν στούπα πάλι στό κέντρο τής Αθήνας Δευτέρα αργά τό βράδυ μέ Τρίτη πρωί απο ότι φαίνεται,αλλά γιά χιονόστρωση δεν φαινεται μιας και οι θερμοκρασιες δέν θά είναι τοσο χαμηλες για να το στρώσει.Στά ΒΠ θα στρώσει πάλι χιονάκι καί φαίνεται ίσως και περισσότερο απο την προηγούμενη φορά.

Ηλία εύχομαι όλα νά πάνε καλά γιά τήν φίλη σου.

Δημητρη οταν χιονιζει εκει πιανει συνηθως το ανατολικο τμημα του νομου, οστοσο υπαρχει πιθανοτητα να κατεβασει χιονι πανω απο τον osatosa σε Αργυρα, Σελλα, Πιτιτσα αντε βαρια - βαρια και σε κανενα Καστριτσι. Η θεα απο το σπιτι ειναι ιδανικη για φωτο κεραυνων, καθως και για "time lapse" καταιγιδας.
Πολυ δυνατους νοτιαδες εχει τωρα, εδωσε το Κατακολο ριπη 46.05 μετρα το δεπτερολεπτο ( 165,8 Km/h).