Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Περαστικά Νίκο,οι καταδύσεις νομίζω ότι βάζουν καί αυτές ένα λιθαράκι γιά επιβάρυνση στά αυτιά
Βασίλη έτσι είναι αυτά,θά χρειαστούν 2-3 μέρες γιά προσαρμογή ξανά μετά από τόσες μέρες άδεια.

Περαστικά Νικ.

Δυστυχώς ότι είναι ωραίο προκαλεί και προβλήματα!!! :p

Καλημερα απο τη Χιονισμενη Θεσσαλονικη! Νομιζω οτι θα αναβαλουμε την ερευνα αγορας για παιδικο καροτσι σημερα και θα μαστορεψω λιγο τον παγκο μου.

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
ΚΥΡ ερωτηση, στο οπλο (LEON) εχεις DSG ?
ΑΝ ναι θελω την βοηθεια σου...

Καλημέρα και καλη βδομάδα !
Σήμερα λενε ειναι η πιο μελαγχολική Δευτέρα του χρόνου , αισιοδοξία και καθαρη σκέψη !
Περαστικα και γρήγορα ! :-)

Χα χα χα Duracell η κατασταση της μαστορατζας. :flipout:
Κυριακο περαστικα πιες κανα τσίπουρο η τσικουδια να συνελθεις,εισαι κοινωνικος γιαυτο την πατησες,τον χειμωνα αν θες να την βγαλεις καθαρη πρεπει να γινεις ακοινωνητος,μακρυα απο ανθρωπους τριγυρω σου,οχι σε κλειστους χωρους,να δουλευεις σε εξωτερικο χωρο για να μην ερχεσαι σε επαφες με ανθρωπους κοντα σου (γραφεια γκουχου ο ενας,αψου ο αλλος - νοσοκομεια-μεσα μαζικης μεταφορας -κ.τ.λ ουτε απεξω μην περνας) μην εχεις μικρα παιδια που πανε σχολειο και φερνουν μικροβια κ.τ.λ ασχημο βεβαια να εισαι ακοινωνητος,αλλα παιρνας εναν χειμωνα ζαχαρη χωρις μυξες,πυρετους,πονολαιμους κ.τ.λ.Διαλεγεις και παιρνεις.
Επιτρεπεται η Αγαπη να ειναι οκ,και εσυ με πυτζαμες ;
Πλακα-πλακα αυτες οι γυναικες δεν παθαινουν τιποτα,δεν τις πιανει ουτε μικροβιο,ατρομητες ειναι στις αρρωστιες,τρομερο ανοσιοποιητικο συστημα εχουν.

Περαστικα και σε εσενα Κυρ!Παιδια γινεται χαμος,επιδημια επεσε,πολυς κοσμος εδω στο Τυμπακι εχει το ιδιο θεμα.Μαλλον λεει προκειται περι νεου ιου.Wtf??

Περαστικα στο Τυμπακι απο την Σητεια!!!Εννοειται και στους υπολοιπους κρυωμενους μαστορες !!!

χααχαχαχχααχ λιωνω :rofl:

2/1 με έπιασε με πυρετό και βήχα. Απο το πολύ βήχα έκλεισε και ο λαιμός και θα με ζήλευε ακόμα και η Μπέλου η συχωρεμένη στη χροιά της φωνής. Υπομονή θέλει και να μη σε πετύχει κουρασμένο.
Φυσικά ένα ρακόμελο είναι ότι πρέπει για ξεμπούκωμα :award:

Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ ακόμη να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά από το σκηνικό του περασμένου Σαββάτου. Πήγα επίσκεψη σε φίλη στα Άνω Πατήσια και μου έσπασαν το αυτοκίνητο και πήραν ό,τι είχα μέσα, την τσάντα μου με τα προσωπικά μου έγγραφα, χαρτιά της δουλειάς και χρήματα, ένα laptop, ένα iPod, ένα ζευγάρι μεγάφωνα μεγάλης αξίας, και διάφορα άλλα, μεταξύ αυτών μισό λίτρο λάδι μηχανής και άλλο τόσο βαλοβλίνη που είχα στη θήκη του οδηγού... Μέχρι και το stick της στάθμης λαδιού από τον κινητήρα μου πήραν!

Θα αναφέρω προς γνώση όλων ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν σε κοινή θέα. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι πλέον οι δράστες χτυπάνε τυχαία, και επίσης ότι γίνεται χαμός. Προσέξτε εκεί έξω, είναι ζούγκλα...

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
ΚΥΡ ερωτηση, στο οπλο (LEON) εχεις DSG ?
ΑΝ ναι θελω την βοηθεια σου...

Ευγένιε εγώ είχα DSG στο FR μου. Τι χρειάζεσαι?

Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ ακόμη να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά από το σκηνικό του περασμένου Σαββάτου. Πήγα επίσκεψη σε φίλη στα Άνω Πατήσια και μου έσπασαν το αυτοκίνητο και πήραν ό,τι είχα μέσα, την τσάντα μου με τα προσωπικά μου έγγραφα, χαρτιά της δουλειάς και χρήματα, ένα laptop, ένα iPod, ένα ζευγάρι μεγάφωνα μεγάλης αξίας, και διάφορα άλλα, μεταξύ αυτών μισό λίτρο λάδι μηχανής και άλλο τόσο βαλοβλίνη που είχα στη θήκη του οδηγού... Μέχρι και το stick της στάθμης λαδιού από τον κινητήρα μου πήραν!

Θα αναφέρω προς γνώση όλων ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν σε κοινή θέα. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι πλέον οι δράστες χτυπάνε τυχαία, και επίσης ότι γίνεται χαμός. Προσέξτε εκεί έξω, είναι ζούγκλα...

Πω πω τι επαθες τι να πω βρε φιλε πραγματικα λυπαμαι,αλλα γιατι βρε παιδια αφηνεται στο ιχ χρηματα,λαπτοπ,i-pod,εγγραφα,φταις και εσυ φιλε μου,αυτα τα κανετε και τους καλομαθαινεται και ας μην φαινονται τα πραγματα,ποτε δεν αφηνουμε τιποτα στο ιχ εκτος απο την ρεζερβα μας στο πορτ μπαγκαζ.
Μηπως εχεις πολυτελη ιχ και σου λενε εκει κατι θα εχει,η εχεις ιχ της σειρας,επισης συναγερμο ειχες στο ιχ ; αν ηταν της σειρας,γιατι αν ηταν πολυτελη θα ειχε.

Aγαπη εσας τις γυναικες και να σας πιασει καμμια ιωση την περνατε στο ποδι χαλαρα και γρηγορα,εμεις οι αντρες θελουμε θερμοφορες στο κεφαλι και νταντεμα.