Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νίκο ο Θεός να τους στραβωνει τους κεραταδες!!!!!!!
Πολύ προσοχή τι φαίνεται στο αμάξι ακόμη και μια βάση GPS μπορεί να τους κάνει να στο παραβιασουν.
Επίσης σε ύποπτα μέρη καλύτερα 5 ευρώ σε πάρκινγκ όπου ΠΡΟΣΟΧΗ θα κρατήσεις τα κλειδιά εσύ!!!!
Γενικά προσοχή ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!
Σε παρκαδορους αεροδρόμια κλπ κλπ.

Σάκη, Citroen Xsara VTS 12ετίας δεν το λες πολυτελές. Έχεις δίκιο δεν έπρεπε να τα αφήσω μέσα, αλλά ήταν σε φωτισμένο σημείο, κοντά στο σπίτι, και δεν έκανα κάποια κίνηση που θα πρόδιδε ότι υπάρχουν πράγματα αξίας μέσα. Όσο για την τσάντα, δεν την αφήνω ποτέ, πλην όμως πήγαινα κατευθείαν μετά τη δουλειά σε πάρτυ με 40 άγνωστους και δεν ήξερα αν θα ήταν ασφαλής εκεί. Πού να ήξερα... Ο συναγερμός χτύπησε αλλά δεν τους πτόησε, σε 3 λεπτά μέσα είχαν κάνει τη δουλειά τους.

Έτσι προστέθηκε και αυτό σε μια αρκετά μακρά λίστα ατυχιών και δύσκολων καταστάσεων...

Κρίμα αγορίνα! Προσφατα ανοίξανε το σπίτι ξαδερφου μου και το ευτύχημα ήταν ότι εν ήταν μέσα. Οσο ειναι υλικές ζημιές το ξεπερνάμε με το δύσκολο ή τον εύκολο τρόπο ανάλογα το μέγεθος. Καλά να εισαι και εύχομαι να μη σου ξανατύχει τίποτα παρόμοιο.

Σε όσα πρέπει και σε όσους κανόνες και να μπεις αν ειναι να τύχει θα τύχει κύριοι..δυστυχώς..
Το τελευταίο να ειναι Νίκο ..

Σάκη, Citroen Xsara VTS 12ετίας δεν το λες πολυτελές. Έχεις δίκιο δεν έπρεπε να τα αφήσω μέσα, αλλά ήταν σε φωτισμένο σημείο, κοντά στο σπίτι, και δεν έκανα κάποια κίνηση που θα πρόδιδε ότι υπάρχουν πράγματα αξίας μέσα. Όσο για την τσάντα, δεν την αφήνω ποτέ, πλην όμως πήγαινα κατευθείαν μετά τη δουλειά σε πάρτυ με 40 άγνωστους και δεν ήξερα αν θα ήταν ασφαλής εκεί. Πού να ήξερα... Ο συναγερμός χτύπησε αλλά δεν τους πτόησε, σε 3 λεπτά μέσα είχαν κάνει τη δουλειά τους.

Έτσι προστέθηκε και αυτό σε μια αρκετά μακρά λίστα ατυχιών και δύσκολων καταστάσεων...

Ευχομαι να ειναι το τελευταιο που επαθες
Σαφως ιχ της σειρας ειναι,δεν ακουσες φανταζομαι τον συναγερμο λογο αποστασης,οταν παρκαρες επεσε στην αντιληψη σου κανας μαντραχαλος περιεργος τυπος,να ειναι κοντα στο πεζοδρομιο και να παρακολουθει τις κινησεις σου,και να ειδε που εκρυβες τα πραγματα σου.Θελει πολυ προσοχη σε αυτο το μπ@@λο που ζουμε να ειμαστε καχυποπτοι με τους παντες,και ποτε αφηρημενοι και αφελεστατοι,πως ηταν οι Γερμαναραδες το 1940 που τους δειχνουν οι ταινιες να ειναι καχυποπτοι με ολους,ετσι πρεπει να ειμαστε και εμεις σημερα,και να μην εχουμε εμπιστοσυνη σε κανεναν μα σε κανεναν,που δεν τον ξερουμε.
Αυτο που λεει ο Κυριακος με τα κλειδια συμφωνω και επαυξανω,εδω για service παω το ιχ και τα κλειδια δεν τα αφηνω απο τα ματια μου.
Οσο για το parking σε κεντρα οταν βλεπω να υπαρχει παρκαδωρος ποτε δεν το παω γιατι φοβαμαι οτι θα θελουν τα κλειδια,που δεν θελω να τα δωσω ουτε στην μανα μου που λεει ο λογος.
Οταν παρκαρουμε βραδυ και βλεπουμε στο πεζοδρομιο κανα 2 τυπους δεν παρκαρουμε,αλλα κανουμε καμμια βολτα να βρουμε παραπερα η παρακολουθαμε να φυγουν οι τυποι και μετα παρκαρουμε.

Ευγένιε εγώ είχα DSG στο FR μου. Τι χρειάζεσαι?
Κριμα για την κλοπη ειναι ασχημο πραγμα...καλα τον δεικτη λαδιου τι στα κομματια τον θελανε...!!!

το προβλημα που εχω ειναι μαλλον (απο οτι εψαξα στο νετ) αρκετα συνιθησμενο στα DSG 7αρια...
εχω παρει μπαμπαδοτουτου ενα Golf 6 TDi του τελος του 2012...και το Σαββατο με αφησε ευτυχως κοντα στο σπιτι (γιατι ειχα και την εγκυο συζυγο μαζι μου) απο σασμαν...
στα καλα καθουμενα μου εβγαλε ενα κλειδακι (spanner) διπλα στην ενδειξη της ταχυτητας στο καντραν και μετα απο 10μετρα και αν με αφησε χωρις να μπορει να παρει ταχυτητα...υποψιαστηκα δισκο πλατο (χειροκινητα ειχα παντα) αλλα μετα απο ερευνα που εκανα ειδα οτι τα συγκεκριμενα 7αρια σασμαν πονανε στην μοναδα mechatronic...
Τι λες να παιζει?
το εχω ηδη στην αντιπροσωπεια που το αγορασα (μεταχειρο) και περιμενω αλλα μιας και δεν εχω εως τωρα μπλεξει με αντιστοιχα σασμαν θα ηθελα την γνωμη καποιου που μπορει να το εχει αντιμετωπισει...

Last edited:

Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήρα dsg ήταν όσα διάβαζα στα φόρουμ.
Αν θέλεις να μπεις στο seatclub.gr Ευγενιε να διαβάσεις και να λάβεις απαντήσεις από παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει!

Σε όσα πρέπει και σε όσους κανόνες και να μπεις αν ειναι να τύχει θα τύχει κύριοι..δυστυχώς..

Δεν ειναι απολυτα ετσι
Καλό είναι να φυλάμε τά ρούχα μας,και να περνουμε καποια μετρα προστασιας-ασφαλειας,απο το να ειμαστε εντελως ανοχυρωτοι,και να λεμε ελα αστο τωρα αν ειναι να μας τυχει θα μας τυχει.

Ναι δυστυχώς ισχύει για τα mechatronic. Λένε ότι η μονάδα έχει αυτόνομη λειτουργία με δική της λίπανση και είναι σφραγισμένη έτσι ώστε να μη μπορεί να αλλαχτεί η φλάντζα πχ σε περίπτωση διαρροής, οπότε μόνη λύση είναι η αντικατάσταση. Όπως λέει κι ο Κυριάκος, στο seatclub θα βρεις αρκετές πληροφορίες (πωπω έχω να μπω 2 χρόνια). Το δικό μου ήταν το 6άρι (καθώς το FR ήταν δίλιτρο) και δε μου δημιούργησε κανένα θέμα, αλλά και πάλι ένα φόβο τον είχα (αν και τα 6άρια λέγεται ότι είναι πιο ανθεκτικά).

Σάκη, τα γνωρίζω αυτά, προφανώς αν είχα δει την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση θα έφευγα και θα άφηνα το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο.

Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήρα dsg ήταν όσα διάβαζα στα φόρουμ.
Αν θέλεις να μπεις στο seatclub.gr Ευγενιε να διαβάσεις και να λάβεις απαντήσεις από παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει!

Εκανα εγγραφη μιας και περιμενω επικυρωση λογαριασμου που ακομα δεν εχει ερθει...

Δεν ειναι απολυτα ετσι
Καλό είναι να φυλάμε τά ρούχα μας,και να περνουμε καποια μετρα προστασιας-ασφαλειας,απο το να ειμαστε εντελως ανοχυρωτοι,και να λεμε ελα αστο τωρα αν ειναι να μας τυχει θα μας τυχει.

Μια ζωη Σακη παραταγα το αυτοκίνητο απο δω και απο εκει , συχνά το ξεχναγα και βραδυ που δούλευα ξεκλειδωτο εντελώς (δεν έχω γενικα δεσιματα με υλικά αγαθά) . Ενα Audi RS2 sedan λευκό , πολυ εντυπωσιακό αυτοκίνητο και καθόλου απαρατήρητο .
Τελικα μου το έκλεψαν έξω απο το σπίτι με συναγερμους κλπ ..
Βρέθηκε μετα απο μια βδομάδα .

παντως και εγω ημουν αρχικα σκεπτικος με το DSG αλλα προχωρησα στην αγορα μιας και θεωρησα (Κακως) οτι δεν μπορει VW ειναι απο πισω...
και τον εφαγα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια ζωη Σακη παραταγα το αυτοκίνητο απο δω και απο εκει , συχνά το ξεχναγα και βραδυ που δούλευα ξεκλειδωτο εντελώς (δεν έχω γενικα δεσιματα με υλικά αγαθά) . Ενα Audi RS2 sedan λευκό , πολυ εντυπωσιακό αυτοκίνητο και καθόλου απαρατήρητο .
Τελικα μου το έκλεψαν έξω απο το σπίτι με συναγερμους κλπ ..
Βρέθηκε μετα απο μια βδομάδα .

πωπω οπλο το συγκεκριμενο και σιγουρα δεν περναγε απαρατηρητο...ειναι να σε θελει και η τυχη βεβαια...
οτι και να κανεις ΑΝ ειναι η ωρα να στο φανε θα στο φανε...ειναι θεμα δευτερολεπτων οτι και να εχεις βαλει πανω...δυστηχως...!!!

ΚΥΡ αν εισαι και εκει συντονιστης...στειλε κανα email ενεργοποιησης γιατι με εχει φαει το περιμενε...!!! χααχαχαχαχαχαχαα

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

χααχαχαχχααχ λιωνω :rofl:

2/1 με έπιασε με πυρετό και βήχα. Απο το πολύ βήχα έκλεισε και ο λαιμός και θα με ζήλευε ακόμα και η Μπέλου η συχωρεμένη στη χροιά της φωνής. :award:

Υπάρχει και ο Καρράς... lol

Αν θέλεις κάτι σε Toyota ευχαρίστως φίλε εκεί είμαι admin...
Αλλα αυτά δε χαλάνε....
Χεχεχεχε
χαχαχαχαχαχα
TOYOTA Starlet ειχα καποια στιγμη παλιαααα στο τεξας (που λενε)...
το βσανισα/κανιβαλισα και δεν εκανε κιχ το κακομοιρο...περα απο λαδια οοοοποτε το θυμωμουν και αυτο...

με πηραν απο την εταιρια και μου ειπαν...
θα κανουν αλλαγη λαδια και μια ενημερωση λογισμικου και θα μου το επιστρεψουν...ΑΝ το ξανακανει τοτε παει για αλλαγη μοναδας...(και ειναι και πολλα τα λεφτα ΑΡΗ...)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Περαστικα σε ολους, τοσο τους αρρωστους αλλα και τους ατυχους!

Αγαπη σε πάω πολύ γιατί τα πιάνεις στο φτερό!
Έτσι ακριβώς!

Έχεις δει ποτέ Corolla να χαλάει ???

Μακάρι Ευγενιε να είναι αυτό και να λήξει εκεί.

Μόλις έκανα ρακομελο με εξτρα φασκομηλο και δύο μίνι υπερκαυτερες πιπεριές τρυπημενες μέσα στο μπρικακι.
Για να δούμε!

Ξεχιονιζα και φτυαριζα κανα μισαωρο να ξεθαψω το αυτοκινητο και για να κανω διαδρομο να βγω, ιδρωσα πρωι πρωι κι ας ειχε και -5!

Περαστικα στους ασθενεις μας!! Μπολικα βραστικα, τριψιμο με οινοπνευμα και φιδεδες, oπως οι γεροντες -ευκαιρια και για αποτοξινωση!

Kαι ενα βιβλιαρακι με τα βασικα να περναει η ωρα http://www.popularwoodworking.com/wp-content/uploads/2011/02/ICDTBookHiResJune10.pdf

Γεια σου Μιχαλη χιονανθρωπε χα χα
Πες τα του Κυριακου και βεντουζες να βαλει,και vicks στην μυτη για του-μπο-φλο των ρουθουνιών :flipout:
Βιβλος το βιβλιαρακι να σαι καλα