Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

εχω παρει μπαμπαδοτουτου ενα Golf 6 TDi του τελος του 2012...και το Σαββατο με αφησε ευτυχως κοντα στο σπιτι

Ti τα θελετε τα Ευρωπαικα και δη τα Γερμανικα ιχ ;
Αξιοπιστια και Ευρωπαικο ιχ ειναι λεξεις ασυνδετες,μονο Japan και Κorea για να μην σας αφηνουν στην μεση του δρομου.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το βιβλιο εχει πολυ καλες πληροφοριες.
Οποιος μπορει ας το,τυπωσει και βιβλιοδετησει.

Περαστικά Νίκο,οι καταδύσεις νομίζω ότι βάζουν καί αυτές ένα λιθαράκι γιά επιβάρυνση στά αυτιά
Βασίλη έτσι είναι αυτά,θά χρειαστούν 2-3 μέρες γιά προσαρμογή ξανά μετά από τόσες μέρες άδεια.

Ναι, οι καταδύσεις φταίνε. Το νερό του Ηρακλείου δεν φταίει σε τίποτα. Με τις δεξαμενές σε κάθε σπίτι που λιμνάζει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περαστικα και σε εσενα Κυρ!Παιδια γινεται χαμος,επιδημια επεσε,πολυς κοσμος εδω στο Τυμπακι εχει το ιδιο θεμα.Μαλλον λεει προκειται περι νεου ιου.Wtf??

Για την έξαρση H1N1 δεν ακούσατε τίποτα; Ένας αδερφός μου μπήκε σε νοσοκομείο 2η φορά από την πρωτοχρονιά σήμερα, έπαθε πνευμονία με τον Η1Ν1, πριν 18 μέρες, και ακόμα να συνέλθει. Και τον ξαναγύρισαν στο οξυγόνο.

Περαστικα . Θερίζει πάλι ο Η1Ν1 και μου αρέσει που πήραν μετρα στα αεροδρόμια...τόσοι πρόσφυγες που έρχονται...εκει κανένα μετρο , μια περίθαλψη , κάτι... Ας ειναι καλα οι εθελοντές....

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν πάντως κάποιος θέλει να επενδύσει σε κάτι τέτοιο με ολοκληρο σετάκι, όπου έχει και γωνια ορθη και 45, εξάρτημα για την εύρεση κέντρων (βολεύει σε δοκάρια και όχι μόνο) και μοιρογνωμόνιο, μία πολύ καλή πρόταση είναι το σετάκι της Helios praiser Horex αλλά πάει κάπου 80-90ευρά. Το δουλεύω κάθε φορά που πετάγομαι προς τόρνο και φρεζοδράπανο μεριά και πάντα όλο και κάτι βρίσκω για να τα ξαναπιάσω και να ξανασημαδέψω και καλά τιμώντας το ρητό δέκα μέτρα μία κόβε :rofl:

Aγάπη απο τα λεγομενα σου,πονταρω στο 31 κοκκινο,οτι πρεπει να εχεις η πατερα η αδελφο,η κοντινο συγγενη ,μαραγκο η σιδερα η τελος παντον τεχνικο μαστορα ; και σε μυησε στην τεχνη. Nα παω ταμειο η κουβα ; :flipout:
Αλλο η πλαστικια ρυθμιζομενη γωνια και αλλο το μεταλλο,το πλαστικο με τον καιρο (κρυο -ζεστη) πετσικαρη που λεμε η μπορει να πεσει κατω και μπορει να χανει μερικες μοιρες.

Το στορι μου ειναι για να γράψεις μυθιστόρημα και να γίνει Best seller :rofl:

βασικά απο μικρή επειδή δούλευαν και οι δύο γονείς έμενα πολλές ώρες με παππούδες και γιαγιάδες. Ο ένας παππούς έφτιαχνε βαρέλια και σέλες για άλογα και ο άλλος ήταν τσαγκάρης. Ο πατέρας είναι ηλεκτρολόγος οπότε καταλαβαίνεις ότι όπου και να πήγαινα όλο εργαλεία έβλεπα και όλο και κάτι μαστορευόταν. Ε και καπως έτσι όταν ήρθα στην Αθήνα γνώρισα έναν παλαβό εντελώς (με τη καλη έννοια) με τις κατασκευές, με μπόλικη πείρα και περνάω πολλές ώρες στα θρανία για να μαθαίνω όσα μπορώ :)

Μπας και εισαστε συγγενεις με τον Κυριακο και δεν το ξερετε ; χα χα χα
Αρα καλα το μαντεψα παω καζινο κατευθειαν σημερα
Πατερας,παππους,ετερον ημισυ,το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει λενε και δεν εχουν αδικο.
Να σαι καλα και να μαστορευεις παντα,και να δινεις τις πολυτιμες συμβουλες σου

Ο Κυριακος σημερα που τα υδραυλικα του εχουν διαροη και την καταροη εχει μπερδεψει το πληκτρολογιο κανει ολο ορθογραφικα λαθη και δεν καταλαβαινουμε τι θελει να πει σαμαροποιος γραφει η σαγματοποιος η κατι αλλο .:worshippy:

To ¨ετερον ήμισυ βγάλε το απο τη λίστα γιατί ούτε λάμπα δε καταφέρνει να αλλάξει χωρίς να μπει φωτιά στο σπίτι :BXVZCBXZ6:

Ο Κυριακος σημερα απο την μυξα και την καταροη κανει ολο ορθογραφικα λαθη και δεν καταλαβαινουμε τι θελει να πει σαμαροποιος γραφει η κατι αλλο .:worshippy:
Καλά το έγραψε :)

χεχε, o κοσμος ειναι μικρος και οι συμπτωσεις μεγαλες!! :)))

Eδω εχω 2 φιλες καρδιακες που τις λενε Carmen και η μια απο τις δυο -που μιλαει και Ελληνικα- εχει σχεδον ολοιδια χαρακτηριστικα με το avatar της Καρμεν!!! :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

To ¨ετερον ήμισυ βγάλε το απο τη λίστα γιατί ούτε λάμπα δε καταφέρνει να αλλάξει χωρίς να μπει φωτιά στο σπίτι :BXVZCBXZ6:

Καλά το έγραψε :)

Και πηγε στις βλαβες στα 20kv?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ.

Και ο πατερας μου ειχαν βιοτεχνια υποδυματων με τα αδερφια του!

Επειδη κραταω αρχειο,καλαπόδια ειχες πει εφτιαχναν οι δικοι σου

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και πηγε στις βλαβες στα 20kv?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ο μαστορας των 20 ΚV ειναι ο πατερας της μαλλον
Ας τα μεταφερει ο Κυριακος ο ελευθερος υπηρεσιας στο καφενέ ,για να μην χαλασουμε το νημα
Ναι μετα το γκουκγλαρα και ειναι σαγματοποιος δεν το ηξερα sorry

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χεχε, o κοσμος ειναι μικρος και οι συμπτωσεις μεγαλες!! :)))

Eδω εχω 2 φιλες καρδιακες που τις λενε Carmen και η μια απο τις δυο -που μιλαει και Ελληνικα- εχει σχεδον ολοιδια χαρακτηριστικα με το avatar της Καρμεν!!! :))
Είσαι σίγουρος ότι είσαι στο Eastern Europe και όχι στο σπίτι του Hugh Marston Hefner ?

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στο Eastern Europe και όχι στο σπίτι του Hugh Marston Hefner ?

Παει κι αυτο, το 'βγαλε ηδη στο σφυρι το σπιτι του ο γεροντας Xεφνερ, 200 μυρια!! :))

Επειδη κραταω αρχειο,καλαπόδια ειχες πει εφτιαχναν οι δικοι σου

Και τα καλαποδια Σακη, απο το μηδεν χειροποιητο ελληνικο γυναικειο παπουτσι πολυτελειας.
Τσακιρης Μαλας ενας απο τους πελατες του.

Εσβυσε οταν ανθισαν οι εισαγωγες παπουτσιων απο κινα.